با عرض ارادت چه جوری؟میتونید برنامه ها رو move کنید
آقا شرمنده این روت چیه که همه میگن؟ کلا
راستی چه جوری آپ کنم به 2.2 بعد از اینکه دانلود کردم؟؟؟ میشه دان کنی دیگه؟
با عرض ارادت چه جوری؟میتونید برنامه ها رو move کنید
آقا شرمنده این روت چیه که همه میگن؟ کلا
راستی چه جوری آپ کنم به 2.2 بعد از اینکه دانلود کردم؟؟؟ میشه دان کنی دیگه؟
Last edited by *QWERT*; 09-02-2011 at 23:54.
1-این نرم افزاری که میگین بدون ایراد و روت کار میکنه؟؟
2-از اینی که می گید مطمئن اید چون من تو 5-6 سایت دیدم اینو این لینک معتبر ترینش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی از دوستان هست درایور این گوشی رو برا 7 داشته باشه؟
گروه خبری GSM: تازه ترین شایعات مبنی بر معرفی گوشی جدید HTC که Desire 2 نام دارد در سایت های خبری دنیا منتشر گردیده است . احتمال دارد HTC این گوشی را در MWC معرفی کند این گوشی بسیار شبیه به Desire میباشد و از سیستم عامل آندروید نسخه 2.3 و دوربین 8 مگاپیکسلی بهره میبرد .عکس زیر نیز منسوب به این گوشی میباشد . هنوز شرکتHTC این خبر را تایید نکرده است .
دوستان من desire رو با رام اصلی عربی خریدم ولی نمی تونم زبان کیبوردشو عوض کنم.به زبون های دیگه عوض میشه ولی به عربی نمیشه
تو message که میخوای تایپ کنی رو صفحه انگشتتو نگه دار یه منو میاد به نام touch input اونجا عربی کن.اگه گوشیت اندرویید 2.2 باشه کیبورد فارسی هم داره
Last edited by Hadijooon; 13-02-2011 at 11:16.
سلام بچه ها. یکی نیست جواب منو بده؟؟؟؟
چه جوری برنامه که نصب میکنم بره تو sd card ؟
بین اگه روت شده باشه که باید پارتیشن بندی کنی،اگه روت نشده باشه و اندرورید 2.2 روش باشه،با برنامه app2sd میتونی این کارو کنی،یا اینکه بری تو این قسمت setting-applications-manage applications بعد برو تو برنامه انجا یک گزینه هست به نام move to sd بزن روی اون،ولی اینو بگم که مقداری از حجم برنامه رو حافضه گوشی می ماند!!!
آقا خیلی مردی.
فقط من یه مشکل دارم اونم گوشیم 2.1 هست. یه هفته هم بیش نیست که خریدم(شانس که ندارم)
چه جوری آپش کنم؟؟ میشه از اینترنت دان کنم بعد بریزم رو گوشی؟؟؟
بعد یه آسفالت گرفتم 100مگ بعد کلی فایل داره چه جوری نصبش کنم؟؟
خیلی تشکر![]()
ببین با استفاده از wifi میتونی اپدیتش کنی به 2.2 برو تو setting-about phone-system software updates بعد check now رو بزن،این راحت ترین حالت هست!
واسه بازی ها هم،معمولا اینجوری هست که شما برنامه بازی رو میگیری،صب میکنی،که معمولا تا 10mb بیشتر نیست،بعدش باید وصل بشی به نت که فایل دیتا اون رو بگیری که خودش میریزه تو مموری کارت،ولی بعضی بازی ها کرک شده هست،فایل اصلی رو نصب میکنی فایل دیتا رو به صورت دستی تو مموری کارت میریزی!!تا انجایی که من اطلاع دارم!!!
بعصی از بازی ها از قبل -- شدن و بصورت یک فایل هست که نصب میکنی،ولی بعضیهاشون که به صورت بالا هست که گفتم بهت عزیز!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)