این سایت ماکروتل چی بود؟؟؟ هر چی میگردم پیداش نمیکنم
( این گوشی من از وقتی فهمیده این وارد داره میشه بست درب باتریش شکست! و همش شل میشه و no sim میده!!)![]()
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
این سایت ماکروتل چی بود؟؟؟ هر چی میگردم پیداش نمیکنم
( این گوشی من از وقتی فهمیده این وارد داره میشه بست درب باتریش شکست! و همش شل میشه و no sim میده!!)![]()
این آدرس سایت مایکروتل هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------
نمی دونم، احتمالاً با گارانتی مایکروتل هست دیگه! آخه من این اطلاعات رو از کسی شنیدم که توی ایران نیست ولی از عرضه ی این گوشی در ایران خبر داره و میگه که قیمتش حدود 450 هست
اگه با این قیمت باشه ، فوق العادست !!!! بریم تو نخ خریدش![]()
دقیقا زیر پل پارک وی 3_4 تا تبلیغ خیلی بزرگ مثلا 2 متر در 4 متر زدن تبلیغ wave هست خیلی حال کردم
این جناب apoosh کجا رفت ؟
نکنه به خاطر اینکه گوشی رو داشت دزدیدنش
1- گزینه about رو که میزنم تنها در یک صفحه سفید مینویسه samsung Dolfin browser v2.0
که البته زیرش هم نوشته اپن سورس هست
2-تو خود گوشی من نتونستم چیزی گیر بیارم، تو سایت samsungapps هم رفتم یه برنامه بگیرم که انگار دلش نمیخواد بده! اما تا جایی که میدونم پسوندشون jar هست و کلا با جاوا نوشته میشه بادا
من نمیدونم شما رو چه حسابی این صحبت رو میکنید اما از نظر من که تاچ بهتر از اینی که wave داره دیگه امکان پذیر نیست!! نهایتش اینه که i9000 در یک سطح با این مدل قرار میگیره
صداش بلند هست اما کیفیت خیلی جالبی نداره...
حدود قیمت پیش بینی شده همین 450 هست. سامسونگ قصد داره این گوشی رو تو همه جای دنیا جا بندازه و سر مساله قیمت کمترین سود مدنظرش خواهد بود
نه دوست عزیز، این گوشی رو من از خونه خارج اصلا نمیکنم!
سخن آخر
بی تعارف بگم که wave بهتر از اون چیزی بود که فکر میکردم، الان بیشتر از 3صفحه براش ریویوو نوشتم و با اینکه در ابتدا در مورد موفق بودنش شک داشتم، اما الان مطمئنم که نه خود wave بلکه سیستم عامل بادا حرفهای بسیار زیادی برای گفتن داره
من خودم با اینکه همیشه تمایلم بیشتر به سمت سیمبین و نوکیا بود اما با دیدن s8500 به شک افتادم که یه مدلش رو بگیرم (امیدوارم خود سامسونگ بهم هدیه بده!)
درمورد فیلمبرداریش هم بگم که 1دقیقه فیلم گرفتم حجمش بیشتر از 100 مگابایت شد!! آپلود این حجم خیلی برام سخته...
غیر از اون نرم افزار مخصوص دانلود برنامه و یا خود گوشی , میشه از تو سایتی دید که فعلا چه برنامه هایی براش اومده؟
مرسی
apoosh جان کارت درسته دمت گرم
ولی آخرش یه چیزی گفتی خیلی ضد حال بود
گفتی برنامه هاش همون جاواست
اینجوری که خیلی بده یعنی اصلاً سیستم عامل حساب نمیشه
همه بازیاشو رو گوشیهای دیگه هم میشه ریخت
حالا مطمعنی جاواست ؟ شاید اونی که دیدی کلاً جاوا بوده !
با تشکر از apoosh جان بخاطر زحماتش!
اما من با این بخش حرفشون مخالفم و فکر می کنم که حرفشون در مورد جاوا درست نیست. بادا با ++C نوشته شده و حتی Developers هم با همین زبان برای بادا برنامه و App می نویسند.
این گوشی برنامه های جاوا رو هم اجرا می کنه (مثل اکثر سیستم عامل های موبایل). اما من اطمینان دارم که فایل های بادا Jar نیست و جایی خوندم که احتمالاً aop.* یا exe.* است اما مطمئن باشید Jar نیست...
مرسی
Last edited by aliugd; 05-06-2010 at 12:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)