تو پست اول نوشته حتما باید verbatim باشه دیسک که اصلا دیگه وجود نداره تو ایران برا رایت برنر مکس
تو پست اول نوشته حتما باید verbatim باشه دیسک که اصلا دیگه وجود نداره تو ایران برا رایت برنر مکس
نه لازم نیست حتما ورباتیم باشه، الان میشه روی اکثر دی وی دی ها رایت کرد، ضمنا ورباتیم هم پیدا میشه پاساژ ولیعصر داره.
Sent from my HTC One using Tapatalk
بازیی که میخواستم بریزم nfs rival بود که دو تا دی وی دی سوزوندم بخاطرش اعصابمو خرد کرده حجمش 8.7 گیگه دی وی د T gate استفاده کردم با ایمیچ برن و abg360 همه بازی های زیر 8گیگ رو راحت رایت میکنم ولی بالای 8 رایت میشه ولی اجرا نمیشه
اگه روش مطمینی هست ممنون میشم راهنمایی کنید. نکته ای موردی...
(چون اکثر بازی ها بالای 8 گیگن و t gate ها 7.96 گیگ جا دارن)
Last edited by pharm; 13-03-2014 at 00:20.
دوستان اگر یه درایو liteon تهیه کردیم و کامل برنر روش ریختیم بعد بخوایم رایت کنیم کارخواصی نباید دیگه انجام داد؟(تنظیماتی تو image burn?)
دوست عزیز فقط و فقط به رایتر شما بستگی ( که البته هر رایتری هم باشه بازم میشه ) که چند مدل لایتون و پاییونیر و سامسونگ رو پشتیبانی میکنه.دوست عزیز اولین کار اگه اون فایل با پسوند dvd رو نداری با برنامه abgx360 کنار فایل iso بساز . بعدشم با hmage burn فقط و فقط با سرعت 2.4 رایت کن ( نه 2 و نه 4 ) چون تو رایتش ممکنه رایتر شما با اون دی وی دی خام سازگار نباشه و ایراد پیدا کنه.اگه فایل ایمیج رو هم نداری با برنامه ایمیج برن فقط بگو سرعت ایمیج گرفتن بین 2 و 4 باشه . اگه رایتر لایتون دارید و فایل ایزو شما بالای 8.4 باشه یه پیغام لحظه اول رایت برای شما میاد که میپرسه تا آخر دیسک رایت کنم ( که این این حالت برای همه رایترها صدق میکنه و تا 97 درصد رایت میکنه و میشه بازی هم کرد مشکلی نیست ) ولی برای شما یک گزینه دیگه هم داره ( که گزینه اولی هست ) میگه تا آخر ایمیج رایت کنم که این یعنی همون برنر مکس معروفه .یه نکته دیگه تمامی دیسکها چه برنر و چه عادی رو میشه رو هارد کنسولتون install کنید و مشکلی نداره . هر چی به شما گفتن حرفه اشتباهه . اگه در مرحله Finalize رایت ایراد پیدا کرد و یک خطا داد که سه تا گزینه داد ( فکر کنم igonre - canel - continue ) باشه. فقط و فقط گزینه continiue رو بزنید و نگران نباشید.
دوست عزیز این تحربه 2-3 سال رایت منه و روزی میرسه میبینید که چقدر رایت ایکس باکس راحت بوده و محاله هیچ دی وی دی رو دیگه بسوزونید.![]()
ممنون که جواب دادید بعد با برنامه ایمیج برن چه ورژنی استفاده کنم؟ چون اخرین ورژن تو سایت خودش این گزینه رو که میگه تا اخر رایت کنم نداره ولی یه ورژن قبل تر داره این گزینه رو داره
با اخرین ورژن تونستم چند تا بازی زیر 8 رو رایت کنم به راحتی (که over burn نداره)ولیبا یک ورژن قبل ترش هر بازی رو که میزاشتم ارور میداد و پشت سر هم dvd میسوزوندم هیچ اشتباهی هم نبود نمیدونم دیگه ....
بعد شما lite on دارید؟ مدل خاصی باید خرید؟
من ورژن 2.5.6.0 رو دارم. ولی دوست عزیز گفتم حتی با دی وی دی رایتر های معمولی و هر ورژن خاصی از ایمیج برن هم به راحتی میشه رایت کرد.ولی اگه دقیق بخواید یه مدل رایتر اکسترنال لایتون با جعبه قرمز رنگ تو بازار هست که با اون میشه و تقریبا با هر مدل رایتر اکسترنال پایونیر هم میشه رایت کرد.از من بپرسید میگم واسه هر کاری ( هر نوع رایتی و نه فقط ایکس باکس ) بهترین رایتر , رایترهای اکسترنال پایونیر است . من مدل DX-R10 رو دارم ( مدل 110 هم پایونیر داره )
گزینه خاصی نیست که بگید تو خود محیط برنامه اضافه شده باشه.لحظه اول رایت که میگید رایت شروع بشه وقتی کامپیوتر رایتر شما رو چک میکنه و اگه ایمیج بالای 8.4 گیگ باشه و رایتر شما جزو این مدل ها باشه یه پنجره باز میشه و 2 تا گزینه باید داشته باشه برای شما ( برای دیگران هم این پنجره میاد ولی دیگه گزینه رایت ایمیج تا انتهای ایمیج رو نداره و فقط تا آخر دیسک رو رایت میکنه که بازم رایت میشه و میشه بازی کرد )
دوستان سلام
من بازیِ Watch Dogs رو دانلود کردم.(۲تا دی وی دی هستش)
حالا میخوام رایتش کنم.
چی کار باید بکنم؟ (در ضمن پستِ اول رو هم خوندم اما خوب دستگیرم نشد)
سلام
راستش رایتش دیوونه میکنه ادمو اگه دفعه اولت هستش از بس به هرچیزی بستگی داره یه تیک میتونه دیویدیتو بسوزونه یا یه بار ریست نکردن کامپیوتر و ..... اگه هر قسمت زیر 8 گیگه میتونی (صفحه اول توضیح هست)ولی اگر بالای 8 گیگه خودم که به هیچ وجه نتونستم( بعد سوزوندن 7 تا دیویدی و بیشتر با انواع راه های مختلف از youtube و ....) مگر اینکه با رایتر liteon و درایو burner بریزی
رایت زیر 8 گیگ: اول از سایت abgx360.net/download.php برنامه abg360 رو میگیری بعد بدون هیچ تنظیمی فایل iso رو انتخاب میکنی بعد میزاری کارخوشو انجام بده اگه دیدی ارور قرمزی داد فایل iso معتبر نیست در ضمن به اینترنت هم وصل شو برا چک کردن iso بعد که چک شد یه فایل با پیوند .dvd میاد کنار فایل iso بعد با برنامه ی image burn اخرین ورژنو از سایت خودش بگیر بعد هیچ تنظیمی نمیخواد فقط فایل .dvd رو بجای .iso انتخاب کن برا رایت همین بزن رایت بشه بعد دیویدی هم tgate خوبه. من با همین روش بازی های زیر 8 گیگ رو براحتی ریختم
بازی های dark souls 2 و castelvania 2 و دوسته تا دیگه
Last edited by pharm; 28-05-2014 at 00:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)