سلام بچه ها من بازی رو 2بر 1 بردم.
اینم سیو بازی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها من بازی رو 2بر 1 بردم.
اینم سیو بازی:
عادل جان یک عکس از آمار بازیت هم اگه تونستی بزار با آپشن فایل جدید تونستی این نتیجه رو بدست بیاری ؟ ایولا . راستی بازی سخت نبود ؟
من رفتم بازیمو انجام بدم .
بازیهای هفته دوم :
فولام----------------------------چلسی -------------------- (برگزار شد )
آرسنال--------------------------ولوورهمپتون -------------- (برگزار شد )
تاتنهام--------------------------منچستر یونایتد------------- (برگزار شد )
ساندرلند-----------------------لیورپول---------------------- (برگزار شد )
هفته سوم :
آرسنال------------------------چلسی--------------------
منچستر یونایتد---------------بلکبرن----------------------امشب 10.45 تا 11.15 شب فرصت زمانی محمد برای انجام این بازی
لیورپول-----------------------منچسترسیتی-------------امشب 11.30 تا 12 شب فرصت مسعود برای انجام این بازی ( چون امشب عادل بازی میکنه اما مسعود بازی نداره بازی رفت رو به مسعود واگذار میکنیم )
و بالاخره
بولتون----------------------اورتون ----------------------امشب ساعت 12.15 تا 12.45 فرصت زمانی برای وحید برای انجام این بازی
راستی حسین نگفتی چرا لباس ها تغییر کرده.آپشن فایل قبلی این مشکل رو نداشت.
بازی تقریبا سخت بود چون من طرفدار چلسیم.بازی با لیورپول برام سخت بود.خداییش خیلی تیم مذخرفیه من با همین آپشن فایل قبلیه که گفتی یه واحد به لیورپول اضافه شده بازی کردم.این بازیکنا خیلی شل ول شدن.مثلا یه توپ و به زور استوپ میکنن .سرعت دو هم که دیگه نگو اصلا نمی دوند.عادل جان یک عکس از آمار بازیت هم اگه تونستی بزار با آپشن فایل جدید تونستی این نتیجه رو بدست بیاری ؟ ایولا . راستی بازی سخت نبود ؟
ولی این آپشن فایل حالا حالا ها کار داره داداش.
Last edited by SHADEL; 07-02-2010 at 23:02.
بابا مردم از ساعت 10:30 دارم زور ميزنم اين اينترنت ما تازه وصل شده...
ديگه واقعا شورشو در اوردن
ایول حسین جون.
این آپشن فایل جدیده که برام فرستادی مشکلم حل شد.لباسا درست شدن.
بچه ها سروراي دانلودتون را زياد تر كنيد پيش ما اصلا خر تو خر
من هميشه به داشته هام شكر كردم ولي ديگه اين دفعه...
اینو امتحان کن درست میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من الان رفتم اورتون رو برداشتم و بولتون بازی کردم.جدا ازاینکه با نتیجه بدی باختم اصلا بازیکنان من خصویاتشون خوب نیست و بعضی هاشون حتی خصوصیات زرد به زور توشوشن پیدا کنی چه برسه به نارنجی و قرمز! تازه واقعا خیلی بده که سرعت دفاع تیم حریف مثلا حدود 90 باشه ولی سرعت مهاجم ها من 82 باشه.بازیکنان من هیچ خلاقیتی ندارن.اگه این جوری باشه برای من مسابقات اصلا جذابیت نداره.بازیکنان اورتون تقریبا مثل تیمهای دیگه فکر کنم خصویاتشون کم شده.
منم بازیمو انجام دادم .
بکبار دیگه شیرها غریدند چلسی 2 - آرسنال 0
این آمار بازی :
اینم سیو بازی :
گل اولو از طریق یک ضربه ایستگاهی از کنار دیوار دفاعی حریف به زیبایی به ثمر رسوندم :
Last edited by 4039; 07-02-2010 at 23:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)