فکر نکنم پرش مانیتور ربطی به آنلاک کردن داشته باشه درایور مانیتور رو نصب کنی ردیفه
فکر نکنم پرش مانیتور ربطی به آنلاک کردن داشته باشه درایور مانیتور رو نصب کنی ردیفه
سلام
در حال حاضر، ارزانترین CPU (احتملاً سری Phenom II) که بیشترین احتمال را برای آنلاک به 4 هسته و آزاد کردن کش داشته باشد چیه؟
و یک سوال: فروشندگان محترم از استپینگها خبر دارند؟ منظورم اینه که اگر CPU آنلاک بشه، تمام CPuهایی که در یک سری اون فروشنده خریده همینگونهاند؟
Last edited by 3years; 25-08-2010 at 15:47.
سی پی یو های phenom II همشون استپینگشون حرف c هست و deneb هستند غیر از اینا باید خودتون روی cpu رو نگاه کنید
ببینید حرف سوم استپینگش چیه
X2 550 هست اگه تو بازار باشه....در حال حاضر، ارزانترین CPU (احتملاً سری Phenom II) که بیشترین احتمال را برای آنلاک به 4 هسته و آزاد کردن کش داشته باشد چیه؟
اکثرا خبر ندارند آنلاک هم درصد زیادش شانسه....و یک سوال: فروشندگان محترم از استپینگها خبر دارند؟ منظورم اینه که اگر CPU آنلاک بشه، تمام CPuهایی که در یک سری اون فروشنده خریده همینگونهاند؟
سلام
یه Z555 رو آنلاک کردم بدون افزایش ولتاژ با استپینگ CACAC AC 1033FPMW
اینم VALIDATE:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by TREASURES; 22-10-2010 at 13:50.
سلام
ممکنه بفرمایید ATHLONE II 435 اگه آنلوک بشه معادله چیه وبا توجه به قیمت واحتمال آنلوک واورکلاک کدام CPU بهترینه؟
(حدود 100 تومن+_20)
اگه حرف سوم استپینگش a یا d باشه فقط هسته آنلاک میشه که در برخی موارد هسته هاشم مشکل دار است
ولی اگر حرف سوم c بود هم کش آنلاک میشه و هم هسته که اگر شما هم کش و هم هسته رو آنلاک کنید میشه
phenomII x4 925 که اور هم بعدش میتونید بکنید
یعنی سری اتلون رو میشه به فنوم تبدیل کرد
از دوستان تو همین انجمن کسی این کار رو کرده؟
بله من انجام دادم البته 440 رو هم کش 8 مگ شد هم 4 هسته ای اما یه مشکلی که هست اینه که در بعضی از بازیها با 4 هسته صفحه آبی میاد در صورتی که با نرم افزار های تست پردازنده تست کردم مشکلی نداشت مشکل چیه نمیدونم ( توی نرم افزارها مشکلی نداره)
میشه بیشتر توضیح بدید؟
من یک athlon II x4 630 دارم این جریانش چطوریه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)