سلام دوستان گل...من پس از کار کردن با ایفون بدجوری به مک علاقه مند شدم..منم اگه اجازه بدین میخواستم به جمع اپلی ها بپیوندم!!! ولی هیچی از سیستم عاملش نمیدونم..میترسم نتونم باش کار کنم..اخه ایفون خیلی ساده هست و تنظیمات نداره..میترسم مک هم همیجوری ساده باشه یعنی نتونی باش خیلی کار کنی..مثلا control panel داره؟؟ چه جوریه؟؟؟درایو درایو هست مثل ویندوز؟؟؟copy paste داره؟؟ فولدر بندی؟؟؟ فایل منیجر به طور کلی
به جای My computer چی داره؟؟؟از ساپورت نرم افزاریش میترسم..اخه شنیدم گرونه برنامه هاش...
حرف اخر اینکه جایی هست من طرز کار با مک رو یاد بگیرم؟؟؟سایتی؟؟کتابی؟؟؟فا یل pdf??
بله شایان جان کنترل پنل مک system preferences نام داره خیلی هم ساده است ، اینه:

این دسکتاپه مک هست اونی رو که قرمز کرده ام system preferences می باشد :

برنامه ها رو میتونی توی منو بار پایین داشته باشی ، رو هر کدوم که بری تنظیمات مربوط به برنامه رو میتونی تو منوبار بالا ببینی مثلن توی تصویر اول من توی سافاری بودم و همونطور که می بینی تنظیمات سافاری فعاله اما میتونی خود برنامه رو هاید کنی ولی تا وقتی که از برنامه خارج نشدی برنامه فعاله، مک به جای my computer فایندر داره که همیشه فعاله ، در این تصویر من فایندر رو باز کرده ام و داخل یک فولدر رفته ام :

این طوری نمیشه همه رو توضیح داد
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سایت عالی در زمینه ی آموزش مک به زبان فارسی هست که متأسفانه نتونستم الان بازش کنم با ف شکن امتحان نکردم امتحان کن شاید باز شه
این رو هم نگاه کن بد نیست :
کد:
اما خوب مرجع ترین سایت اپله اینجا رو نگاه کن :
کد:
❊ مرجع کامل سیستم عامل مکینتاش ❊ کتابی هست که توی پایتخت میتونی پیداش کنی که البته مرجعک بگیم بهتره سیستم عامل ۱۰،۵ رو درس داده
کلن مک یه نقطه ضعف هایی هم داره : مثلن اصلن چیزی به نام cut نداره یا یه چیزای دیگه ... یه موقع هایی بد میره رو اعصاب
من هنوز هم که سه ماهه دارم باهاش کار می کنم فکر می کنم ویندوز راحت تره شاید بعدن نظرم عوض بشه!!.gif)
نرم افزارهاش هم یک کمی دهن آدمی را عنایت می فرمایند، کمیاب بودن و گران بودن از مسایلی هست که وجود دارد ( البته اولاش که من گرم بودم و خرسند یک بنده ی خدایی سوال کرد که برنامه های مک زیاده؟ من گفتم آره اما یه دوستی بر عکس نظر من رو داد و من هم نظر قبلی خودم رو تکذیب می کنم )
مثلن من یه بار ادوب ایلاستریتور کرک شده رو نصب کردم اما بعدش برنامه بالا نیومد ، اون رو آن اینستال کرده و دوباره ورژن های دیگری رو نصب کردم اما نشد که نشد تا جایی پیش رفت که مجبور به فرمت کلی کردم و دوباره از نو
اینها نظرات یک کاربر نه چندان حرفه ای بود شاید هم چند ماه دیگه یه حرفای تازه تری بزنم
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم اما تو این زمینه نظر امید سامیر عزیز رو بیشتر تحویل بگیر