تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 96 اولاول ... 253132333435363738394585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 953

نام تاپيک: { سخت افزار } سوالات و اشکال های سخت افزاری ، نرم افزاری لپ تاپ های اپل

داره خودمونی میشه shayan5800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان گل...من پس از کار کردن با ایفون بدجوری به مک علاقه مند شدم..منم اگه اجازه بدین میخواستم به جمع اپلی ها بپیوندم!!! ولی هیچی از سیستم عاملش نمیدونم..میترسم نتونم باش کار کنم..اخه ایفون خیلی ساده هست و تنظیمات نداره..میترسم مک هم همیجوری ساده باشه یعنی نتونی باش خیلی کار کنی..مثلا control panel داره؟؟ چه جوریه؟؟؟درایو درایو هست مثل ویندوز؟؟؟copy paste داره؟؟ فولدر بندی؟؟؟ فایل منیجر به طور کلی
    به جای My computer چی داره؟؟؟از ساپورت نرم افزاریش میترسم..اخه شنیدم گرونه برنامه هاش...
    حرف اخر اینکه جایی هست من طرز کار با مک رو یاد بگیرم؟؟؟سایتی؟؟کتابی؟؟؟فا یل pdf??

اگه نباشه جاش خالی می مونه roozbeh1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام دوستان گل...من پس از کار کردن با ایفون بدجوری به مک علاقه مند شدم..منم اگه اجازه بدین میخواستم به جمع اپلی ها بپیوندم!!! ولی هیچی از سیستم عاملش نمیدونم..میترسم نتونم باش کار کنم..اخه ایفون خیلی ساده هست و تنظیمات نداره..میترسم مک هم همیجوری ساده باشه یعنی نتونی باش خیلی کار کنی..مثلا control panel داره؟؟ چه جوریه؟؟؟درایو درایو هست مثل ویندوز؟؟؟copy paste داره؟؟ فولدر بندی؟؟؟ فایل منیجر به طور کلی
    به جای My computer چی داره؟؟؟از ساپورت نرم افزاریش میترسم..اخه شنیدم گرونه برنامه هاش...
    حرف اخر اینکه جایی هست من طرز کار با مک رو یاد بگیرم؟؟؟سایتی؟؟کتابی؟؟؟فا یل pdf??
    نه اونطوری هم که شما فکر میکنید نیست درسته مک و ویندوز در هسته و کیفیت تفاوت دارند اما دیگه خیلی متفاوت نیستند مک هم کنترل پنل داره هم درایو داره هم کپی پیست فقط اسمشون فرق میکنه جاشون فرق میکنه و همچنین نحوه درستی به هرکدام تفاوت داره
    شما می تونید برای آشنایی کامل با مک کتاب مرجع کامل سیستم عامل مکینتاش نوشته مهندس محمدرضا اصغر زاده از انتشارات نوآور رو تهیه کنید
    در ضمن هرجا هم که به مشکل برخورد کردین می تونین اینجا مطرح کنید و دوستان به طور جامع و کامل پاسخ گو هستند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirarsalaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله شایان جان کنترل پنل مک system preferences نام داره خیلی هم ساده است ، اینه:

این دسکتاپه مک هست اونی رو که قرمز کرده ام system preferences می باشد :

برنامه ها رو میتونی توی منو بار پایین داشته باشی ، رو هر کدوم که بری تنظیمات مربوط به برنامه رو میتونی تو منوبار بالا ببینی مثلن توی تصویر اول من توی سافاری بودم و همونطور که می بینی تنظیمات سافاری فعاله اما میتونی خود برنامه رو هاید کنی ولی تا وقتی که از برنامه خارج نشدی برنامه فعاله، مک به جای my computer فایندر داره که همیشه فعاله ، در این تصویر من فایندر رو باز کرده ام و داخل یک فولدر رفته ام :

این طوری نمیشه همه رو توضیح داد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه سایت عالی در زمینه ی آموزش مک به زبان فارسی هست که متأسفانه نتونستم الان بازش کنم با ف شکن امتحان نکردم امتحان کن شاید باز شه
    این رو هم نگاه کن بد نیست :
    کد:
    اما خوب مرجع ترین سایت اپله اینجا رو نگاه کن :
    کد:
    ❊ مرجع کامل سیستم عامل مکینتاش ❊ کتابی هست که توی پایتخت میتونی پیداش کنی که البته مرجعک بگیم بهتره سیستم عامل ۱۰،۵ رو درس داده

کلن مک یه نقطه ضعف هایی هم داره : مثلن اصلن چیزی به نام cut نداره یا یه چیزای دیگه ... یه موقع هایی بد میره رو اعصاب
    من هنوز هم که سه ماهه دارم باهاش کار می کنم فکر می کنم ویندوز راحت تره شاید بعدن نظرم عوض بشه!!

نرم افزارهاش هم یک کمی دهن آدمی را عنایت می فرمایند، کمیاب بودن و گران بودن از مسایلی هست که وجود دارد ( البته اولاش که من گرم بودم و خرسند یک بنده ی خدایی سوال کرد که برنامه های مک زیاده؟ من گفتم آره اما یه دوستی بر عکس نظر من رو داد و من هم نظر قبلی خودم رو تکذیب می کنم )
    مثلن من یه بار ادوب ایلاستریتور کرک شده رو نصب کردم اما بعدش برنامه بالا نیومد ، اون رو آن اینستال کرده و دوباره ورژن های دیگری رو نصب کردم اما نشد که نشد تا جایی پیش رفت که مجبور به فرمت کلی کردم و دوباره از نو

اینها نظرات یک کاربر نه چندان حرفه ای بود شاید هم چند ماه دیگه یه حرفای تازه تری بزنم
    امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم اما تو این زمینه نظر امید سامیر عزیز رو بیشتر تحویل بگیر

4. 2 کاربر از amirarsalaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی میدونه این برنامه کارش چیه و چرا این پیام میاد؟؟

Last edited by amirarsalaan; 15-05-2010 at 23:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_hl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان کسی میدونه این مشکل از کجا ناشی میشه؟؟
    مکینتاش یا هکینتاش برای رید سخت افزاری نیاز به سخت افزار جدا داره که بصورت pci یا pci-e باید خریداری شده و روی سیستم نصب بشن

به عبارتی شما نمیتونید با چیپستهای آنبرد ، هارد رو به صورت رید ( سخت افزاری ) استفاده کنید

7. این کاربر از nima_hl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

دوستان کسی میدونه این مشکل از کجا ناشی میشه؟؟
    اینو ببین :

بیشتر در مک پرو و سرور های اپل مورد استفاده قرار میگیره! به واسطه ی چیپست سخت افزاری !

مکینتاش یا هکینتاش برای رید سخت افزاری نیاز به سخت افزار جدا داره که بصورت pci یا pci-e باید خریداری شده و روی سیستم نصب بشن

به عبارتی شما نمیتونید با چیپستهای آنبرد ، هارد رو به صورت رید ( سخت افزاری ) استفاده کنید
    100% تایید میشه!

ضمن اینکه ، خواهشا از کلمه ی هکینتاش تو تاپیک های مکینتاش استفاده نکنید!

9. 2 کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آهان پس این پیام نشان دهنده ی یک مشکل نیست
    با این حال من از اصطلاحاتی که نام بردی سر در نیوردم ، دوست من منو ارجاع بده به نوشته ای که بفهمم رید سخت افزاری و بقیه ی اصطلاحاتی که استفاده کردی یعنی چه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه roozbeh1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من الان داشتم محصولات اپل رو نگاه میکردم به این برخوردم Time Capsule 1TB HD حالا این سوال برام پیش آومد که این میتونه
    هم کار هارد اکسترنال برای ماشین زمان رو انجام بده هم کار یک access point رو بکنه؟؟؟
    بعد اینکه سرعت تبادل اطلاعاتش چطوره منظورم اینه که از تبادل با firewire 800 بیشتره یا کمتر ؟؟؟

---------- Post added at 09:12 AM ---------- Previous post was at 09:11 AM ----------

حالا تا سوال قبلیم رو پاسخ بدین من یک سول دسگه می پرسم ببینید من دو راه دارم
    1- یک AirPort Extreme بایک هارد اکسترنال 500gig 2.5 inch بگیرم که میشه حدود 400 تومان
    2-یک Time Capsule 1TB HD بگیرم که کار هردو رو راه می اندازه اما میشه 500 تومان
    حالا به نظر شما بدون در نظر گرفتن قیمت شما کدام رو پیشنهاد می کنید اصلا قیمت مهم نیست فقط کیفیت و سرعت وکارایی مهمه

پروفشنال zerolight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

بستگی به خودت داره.اگه اینترنت با پهنای باند داشته باشی‌ مشکل نرم افزاری نداری من خودم هرچی‌ می‌خوام رو دانلود می‌کنم.
    همانطور که دوستان گفتن امکانات رو داره فقط با اسمهای متفاوت که عادت میکنی‌ بهشون.
    ولی‌ خیلی‌ زیباتر و‌ سبک تر از وین.

و با امنیت بیشتر
    ویروس هم نداره که خیلی‌ خوب

داره خودمونی میشه m_sayedebrahimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

تازه اینطوری از یه لحاظ هایی هم بهتره: مثلن من وقتی از vmware استفاده می کنم در محیط ویندوز دیگه نمیتونم با پارتیشن مک کار کنم یا بالعکس مگر بطور مستقیم بروم توی ویندوز، اما بدیش اینه که time machine هم کاراییش رو از دست میده که البته خیلی هم مهم نیست. امیدوارم سوالت رو درست متوجه شده باشم و جواب بدردت بخوره
    سوال دی وی دی رام رو نمیدونم ، رام اکسترنال میتونی استفاده کنی فقط اگه راهکار رو فهمیدی حتمن اینجا بگو ما هم استفاده کنیم غم بزرگیه
    نمیدونم منظورت رو درست فهمیدم یا نه ! اما اگر HFS هم باشه به راحتی میشه ازش استفاده کرد!! شما میتونی به راحتی درایو یا فولدر هات رو share کنی!!!! اینطوری read & write هم هست!!!

از همدردیت هم ممنون!!!

14. 2 کاربر از m_sayedebrahimi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •