تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 64 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 633

نام تاپيک: تجربه خرید Dell inspiron 1564

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با ويندوزش يعني ويندوز اورجيناله ؟

يعني قيمت ويندوز اورجينال 20 هزار تومنه ؟
    نه كرك شده است با اصلي اصفهان 860 بدون گارانتي

---------- Post added at 08:58 AM ---------- Previous post was at 08:54 AM ----------

سلام با ويندوز سون 32 بيتي كسي تونسته كل 4 گيگ رم را بكار بگيره يا بايد حتما 64 بيتي نصب كنيم و در اين صورت و عدم سازگاري 64 بيتي با برخي نرم افزارها به صرفه هست؟

داره خودمونی میشه cyrus!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

سلام
    من گرافيكم intel هستش درايور رو هم كامل نصب كردم ولي dedicate ررو 64 مگ نشون ميده ولي همه جا تو اينترنت نوشتن 128 مگ علت چي ميتونه باشه؟
    درايور بلوتوس رو هم نصب كردم همه device ها رو شناخته فقط دو تا peripheral device بصورت ناشناس باقي مونده،جريان چيه؟دريايورش هم نيست كه نيست،يه مشكل جهانيه توي تمام فرماي خارجي گشتم همه تو ديوار بودن

داره خودمونی میشه hassan19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Qom

پيش فرض

نه كرك شده است با اصلي اصفهان 860 بدون گارانتي

---------- Post added at 08:58 AM ---------- Previous post was at 08:54 AM ----------

سلام با ويندوز سون 32 بيتي كسي تونسته كل 4 گيگ رم را بكار بگيره يا بايد حتما 64 بيتي نصب كنيم و در اين صورت و عدم سازگاري 64 بيتي با برخي نرم افزارها به صرفه هست؟

عزیز جان اصولا ویندوز سون 32 بیتی با 4 گیگ رم و نمایش واقعی مقدار اون مشکل داره..مال من رو که 3.33 نشون میده و در مورد این مشکل باید یه سرچی زد و دید دلیلش چیه..هر چند کاری از دستمون بر نمیاد..

نه عزیز به صرفه نیست که به خاطر این اختلاف رم بیایی و 64 بیتی رو بنصبی..و یه چیز رو بگیری و چند تا چیز دیگه رو ول کنی..خلاصه چیز نیست!!

4. این کاربر از hassan19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Qom

پيش فرض

اخر Ubuntu 10.4 LTS دانلود و نصب شد..چه گرافیکی چه شکل و شمایلی،همه چیز به خوبی نصب شد..من هم داشتم به این فکر می کردم که شاید مشکل بلوتوث سخت افزاری باشه،ولی با شناختن اتوماتیک بلوتوث و پیدا کردن چند نوع وسیله بلوتوث دار،راضی شدم که کار اوبونتو حرف نداره..

کارت صدا رو هم در جا شناخت..می مونه گرافیک که با زدن برنامه Hardware Testing بهترین درایور رو به شما پیشنهاد می کنه و شما می تونید دانلود و بنصبید.. کلا هسته یا به عبارتی Kernel به خاطر بروز رسانی سریع توسعه دهندگان لینوکس خیلی راحت با هر سیستمی مچ میشه..برید نصب کنید و حالشو ببرید..

6. این کاربر از hassan19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Qom

پيش فرض

آخرين قيمت اين لپ تاپ با گرافيك ATI چنده ؟

بعدش اين شركتها كه ميفروشن بعضي هاشون ميگن با داس 800 تومن با ويندوز 820 تومن
    يعني اين ويندوزه اورجيناله ؟ ميشه آپديتش كرد ؟
    دوست عزیز انچه که شما باید در مورد نه این مدل بلکه تمامی مدلهای برند Dell باید بدونید در سایت زیگورات هست..ولی همیشه بازار که طبق این قیمت ها پیش نمیره و معمولا کمتر از چیزی که فکر می کنیم و شنیدیم پیدا میشه..من خودم با گارانتی زیگورات که نماینده انحصاری Dell نه فقط در لپ تاب بلکه PC،تجهیزات Server،نمایشگر و .. هست،گرفتم..ان هم نه از خود نمایندگی چون اونها نمی تونند زیر قیمت شرکتی که به انها قیمتها رو میده،چیزی بفروشن..با این اوصاف این لپ تاب به قیمت 840000 تومن نمایندگی رو من با 810000 تومن از فروشگاهی که اتفاقا خودش هم از نمایندگیش گرفته بود خریدم..

پیشنهاد من اینه که با Dos رو بگیری و زحمت نصب رو بکشی..مطمئن باشید ویندوز 7 که داخل کارتن هست تماما کرک شده و بدون مشکل هست..من الان دارم راحت اپدیت می کنم..مهمتر اینکه این ویندوز رو خود زیگورات داره به شما میده،که همراه دو نسخه 32 و 64 بیتی است..

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام در لپ تاپ 1564 و ويندوز 7 زيگورات
    من هنگام نصب ويندوز 7 در مرحلهاي با انتخاب x86 و زيرش 32 مواجه شدم كه 32 را انتخاب كردم و حالا يك ويندوز 32 بيتي نصب شده دارم سووالم اينجاست كه آن x86 منظورش همان ويندوز 64 بيتي بوده؟
    2- اخر نصب هم يك ارور مبني بر نبودن ديسك با پيغام cmd.exe داد و قفل شد كه ريستارت كردم و ويندوز شروع به كار كرد اين چه بوده و ايا ايرادي ندارد؟

داره خودمونی میشه cyrus!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

سلام
    من گرافيكم intel هستش درايور رو هم كامل نصب كردم ولي dedicate ررو 64 مگ نشون ميده ولي همه جا تو اينترنت نوشتن 128 مگ علت چي ميتونه باشه؟
    درايور بلوتوس رو هم نصب كردم همه device ها رو شناخته فقط دو تا peripheral device بصورت ناشناس باقي مونده،جريان چيه؟دريايورش هم نيست كه نيست،يه مشكل جهانيه توي تمام فرماي خارجي گشتم همه تو ديوار بودن
    خيييلي ممنونم از استقبال فراوان شما!! خب جواب بدين 1564دارها

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Qom

پيش فرض

سلام

سلام،والا گرافیک خودم که ATI هست،و در مورد مشکل شما که 128 رو 64 مگ نشون میده،چیزی نمی دونم و اکثرا به همه پیشنهاد می کنیم که از ATI دار استفاده کنند..باید به سایت Dell مراجعه و Service Tag حودتون رو وارد کنید و نه تنها اطلاعات مربوط به گرافیک بلکه همه خصوصیات لپ تاب تون رو می تونید ملاحظه کنید..هر چند اگر بحث تخصصی در مورد گرافیک رو در تالار کارت گرافیک مطرح کنید،بهتر می تونید به جواب برسید..

و در مورد بلوتوث هم که فکر می کنم در هر دو نوع گرافیک یکی باشه..منم به خوبی درایورش رو نصب کردم..و مشکلی بابت نصب نداشتم..ولی در مورد اینکه نسخه بلوتوث این لپ تاب مشکل داره،در صفحه های قبل صحبت شده و حتی لینک درایور هم گذاشته شده تا اگه کسی مشکل داشت،تست کنه..

هر چند شاید بلوتوث در ویندوز 7 مشکلی داشته باشه..ولی از موقعی که لینوکس روش نصبیدم مشکلی بابت این نداشتم و کارهام رو تو لینوکس انجام میدم..

11. این کاربر از hassan19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه *LionHeart*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بالاخره شاخ فيلو شكونديم

رفتيم يه دونه از اين 1564 - A خريديم

يه سوال اين كه براي اولين بار بايد چقدر بذاري تا شارژ شه ؟

---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------

راستي سون 64 بيتي بريزم يا 32 بيتي ؟
    Last edited by *LionHeart*; 02-05-2010 at 20:41.

اگه نباشه جاش خالی می مونه *LionHeart*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

در حين شارژ براي اولين بار ميتونم شروع كنم ويندوزش نصب كنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •