تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 43 اولاول ... 25313233343536373839 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 423

نام تاپيک: Halo: Reach

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

سلام امروز میخوام یه آموزش واسه firefight براتون بذارم تا هم بیشتر از این مد لذت ببرید و هم در عرض 100 دقیقه اون اچیومنت 1 میلیون رو بگیرید.... :

ابتدا از منو انواع firefight گزینه classic firefight رو انتخاب کنید وsave اش کنید به اسم مثلا خودتون و بعد تغییرات زیر رو درشون انجام بدین:

اول از همه برید به قسمت loaduot و اونجا اون 5 کلاسی رو که واستون انتخاب شده شخصی سازی کنید مثلا کلاس اول که به صورت پیش زمینه اسلحه کلت و assult rifle و جت پک هستش رو میتونید تغییر بدین به اسلحه پلاسما گان و dmr و evade(به جای جت پک)یا شروع بازی با 4 تا نارنجک ساده و 4 تا نارنجک پلاسمایی

دقت کنید اگر این سلاحها رو انتخاب کنید هر بار این سلاحها میاد(وقتی respawn میشید)فقط رعایت چند نکته هم اینجا مهمه :

1-اگه سلاحهای کاوننت ها رو انتخاب کنید دیگه نمیتونید برگردین نقطه شروع و خشاب بردارین و تموم میشن......پس باید چیکار کرد؟؟؟برید به قسمت weapon and damage و گزینه inifital ammo رو که خشاب انواع اسلحه ها رو بی نهایت می کنه انتخاب کنید......... .

2-یکی از بهترین armor abilities که متاسفانه تو قسمت داستانی دیده نشده evade هستش یعنی میتونین مثه الیتها که جاخالی میدن شما هم جاخالی بدین که به نظر من از جت پک هم موثرتره (مثلا نارنجک از نزدیک بچسبونین به یه الیت و بعد به سمت عقب evade کنید)

3-تو این بخش یه اسحه جدید به اسم golf هم هستش که مثه شمشیر کاوننت ها و یا اون چکش به صورت melee هستش..... .

خوب حالا که شخصی سازی کلاس رو انجام دادین بهترین سلاحهای کاوننت ها رو برای این قسمت مینویسم:

1-جذابترین اسلحه بازی برای این مد در قسمت اسلحه کاوننت ها اسلحهspike هستش که البته دو نوع داره و اینجا مقصود نوع کوچیکش هستش این اسلحه بعد از 3 یا 4 شلیک به بدن یه نفر اون رو میترکونه و reload بسیار سریعی هم داره...اسحه بعدی plasma luncher هستش که 4 شلیک به سمت دشمن رو با ردیابی میفرسته و وحشتناک قوی هستش...... .اسلحه بعدی hammer هستش و اسلحه بعدی اون اسلحه زرد رنگ که نور سبز شلیک می کنه و بسیار ویرانگر
    (البته اینا با خشاب بی نهایت حال میده)

حالا میرسیم به بحث جون و سرعت:
    با مراجعه به قسمت movement از منوی spartan settingمیتونید سرعت حرکت شخصیت خودتون رو افزایش بدین و تا 300 درصد هم بذارین (که البته خیلی زیاد و 120 یا 150 درصد کفایت می کنه)با این کار به نوعی میشه گفت نیازی به armor ability ایه sprint نخواهید داشت.
    با مراجعه به قسمت spartan setting میتونید تعداد جونهای خودتون رو از 10 به 20 یا 50 و یا حتی به بی نهایت افزایش بدین........ .

حالا قسمت مربوط به نوع دشمنها و این که میخواهیم موج موج با چه دشمنی بجنگیم:
    برین به قسمت wave properties و از اونجا برین به قسمت انتخاب جونورهایی که میخواهین به شما حمله کنن:

brutel ها همونایی هستند که میمون مانندن و جثه انسانی دارن و قهوه ای رنگن..... .(بر چند نوع هستن که اگه میخواهین مبارزه باهاشون ساده باشه فقط گزینه brute ساده رو انتخاب کنید)

jackel ها همونایی هستن که سپر به دست هستند....

gruint ها همون کوچولا هستند........ .

hunter ها خطرناکترین موجودات بازی هستند و همونایی هستند که باید از پشت هزاران خشاب روشون خالی کنید(اشعه سبز از دستشون میفرستن)

elite ها که همه با هاشون آشنا هستن ..... .(آسونترین نوعشون elite خالی و elite jetpack هستن)

skirmishers همونایی که شبیه گرگ هستن و سریع میدونن

البته موجودات بالا هر کدوم به چند نوع تقسیم میشن

برای انتخاب اینکه فقط با اون نوعی که میخواهید بازی کنید باید برین قسمت wave proerties و ازاونجا در قسمت انتخاب دشمن ها دشمت مورد نظر رو انتخاب و حتما گزینه random رو به order تغییر بدین تا اونایی که شما میگین بیان....... .

چطور cr بیشتر جمع کنیم:
    راز چمع کردن cr بیشتر در مدت زمان کمتر در استفاده بیشتر از skull ها و البته بعضی نکات هستش:

از همون wave properties برین قسمت skull ها و اکثر skull ها رو برای خودتون روشن کنید(به غیر از اونی که میگه melee بزنید تا سپرتون برگرده)این کار باعث میشه هم امتیاز بیشتر و هم cr بیشتری بگیرین....... .

بعدش از اسلحه های خیلی مهلک استفاده نکنید و بیشتر از assult rifle و همون spike استفاده کنید که قوی هستش.....

Life رو بذارین بی نهایت و سرعت هم رو 120 درصد....... .
    حالا در عرض 45 دقیقه بازی 4000 cr می گیرید......... .(البته رو مپها ی کوچیک وگرنه رو متوسط یابزرگ چند نفره باید بازی کنید)

حالا میرسیم به مهمترین قسمت این پست و اونم چطور رسیدن به اچیومنت 1 میلون هستش(مراحل زیر رو انجام بدین):
    تعداد life = بی نهایت

خشاب=بی نهایت

سرعت=150 تا 200 درصد(تا همه مپ رو سریع برید و بی نیاز از sprint شید)

انتخاب مپ= countryyard

اسلحه های مناسب= spike کوچیک و یکی هم همون اسلحه بزرگ زرد رنگ کاوننتها(هر دو روی بی نهایت)

انتخاب دشمنها(اکثر brute .elite و مخصوا hunter)

افزایش wave bonus(موج پاداشی) به 2 دقیقه و انتخاب فقط hunter ها به عنوان دشمن...... .

رفتن به قسمت skull ها و فعال کردن همه اونها به غیر از مورد melee.......)برای تمامی round ها..... .

رفتن به قسمت elite properties و به کمترین درصد رسوندن اولین گزینه در قسمت health وsheild

رفتن به قسمت elite properties و به کمترین درصد رسوندن اولین گزینه در قسمت weapon و damage

رفتن به قسمت spartan praperties و به 300 درصد رسوندن گزینه damage در قسمت weapon and damage.. .
    تبریک میگم شما در عرض 100 دقیقه اچیو 1 میلیون رو گرفتین و کلاه spartanها براتون در قسمت اواتار آزاد شد........ .

تمام مطلب از خودم هستش و به مرور زمان کاملتر خواهد شد...... .
    ممنون
    Last edited by halflife g; 05-10-2010 at 22:50.

2. 14 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    اقا ما این بازی رو امروز گرفتیم. یه نکته زیاد حال نکردم. هر چی جلوتر بریم بهتر میشه؟ راستش قصد خراب کردن بازی یا انتقاد خاصی ندارم اما یه انتظاراتی داشتم که این بازی برام براورده نکرده . کلا کمپین بازی چند ساعته؟ میشه زود تمومش کرد. ؟

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

سلام
    اقا ما این بازی رو امروز گرفتیم. یه نکته زیاد حال نکردم. هر چی جلوتر بریم بهتر میشه؟ راستش قصد خراب کردن بازی یا انتقاد خاصی ندارم اما یه انتظاراتی داشتم که این بازی برام براورده نکرده . کلا کمپین بازی چند ساعته؟ میشه زود تمومش کرد. ؟
    آره هرچی جلوتر بری هم جذابیت و هم وابستگیت به بازی بیشتر میشه تا جائیکه معتادش میشی... من خودم وقتی برا اولین بار هیلو بازی کردم نتونستم زیاد ارتباط بر قرار کنم با بازی ولی هرچی بیشتر بازی میکنی بیشتر میفهمی این سری هیلو چقدر عظیمه!
    رو نرمال حدود 9 ساعتی باید طول بکشه

5. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

يه سوال من اخبار خيلي جالبي از بازيholo تو ماهواره ديدم ميشه در مورد اين بازي توضيح بديد آخه از يه فروشنده ي بازي پرسيدم زياد از بازي تعريفي نكرد ممنون ميشم توضيح بدبد........

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    اینا لینک نقد بچه ها از بازی هستش... اینا رو بخونی متوجه میشی هیلو از چه قراره!
    +
    فروشنده ها که اغلب هیچی حالیشون نیست.. فقط میفروشن و کاری ندارن که چیه!
    مثلا میشه بعضیاشون رو سرکار گذاشت... من یه بار رفتم سعدی به طرف گفتم WOW رو داری گفت برا ایکس باکسه گفتم آره.... نیم ساعت داشت می گشت و آخر گفت تموم کردیم !!!
    خلاصه خیلی کم به نظر فروشنده ها توجه کنید!

8. 6 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

آره مسعود در این مورد استثنا راست میگه.
    فروشنده فقط میخواد جنسشو بفروشه!من دیروز رفتم فروشنده فکر کرد از این گیمرای از گیم اسپات و ign بی خبرم
    نامرد میخواست کوانتوم رو بندازه بهم.
    +
    من این بازیو چند هفتس بی خیال شدم به قول معروف به سر دردش نمیرزه!تقصیر ماکرو نبود سری هیلو رو از بانجی
    گرفتش.
    به فن های بازی یه چیز بگم:
    ممکنه هیلو پر فروش ترین بازی کنسول X باشه...ولی عنوانی که به X مشروعیت بخشید چیزی جز Gears بزرگ نیست!!

10. 3 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

ممکنه هیلو پر فروش ترین بازی کنسول X باشه...ولی عنوانی که به X مشروعیت بخشید چیزی جز Gears بزرگ نیست
    نه بابا برادر من کلیف به دنیا نیومده بود هیلو ابروی XBOX بود ! چه معمولی چه 360 !!!
    در بزرگ بودن GOW شکی نیست و بی شک بهترین بازی 2011 نسخه 3 این بازیه ولی هیلو کلاس کاریش کلا فرق می کنه!

12. 4 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

آره هرچی جلوتر بری هم جذابیت و هم وابستگیت به بازی بیشتر میشه تا جائیکه معتادش میشی... من خودم وقتی برا اولین بار هیلو بازی کردم نتونستم زیاد ارتباط بر قرار کنم با بازی ولی هرچی بیشتر بازی میکنی بیشتر میفهمی این سری هیلو چقدر عظیمه!
    رو نرمال حدود 9 ساعتی باید طول بکشه
    سلام
    مسعود اینو خوب اومدی یه دو ساعتی از بازی رو که رفتم تازه بهم چسبیده ،بد رفته رو مخم. الان تازه داره حال میده تازه به قول شما جلوتر هم که بری حالش بیشتر میشه.
    در مورد فرو شنده ها بچه ها راست میگن واقعا هیچی حالیشون نیست. اقا ما یه مدت میرفتیم پیش رفیقمون ( مغازه بازی فروشی داره ) این بنده خدا بلد نیست چکار کنه وقتی من میرفتم چنان برا مشتری چرب زبونی میکردم و از سبک بازیا و امتیازا و شرکت ها و کمپانی ها میگفتم که طرف اگه بازی هم نمیخواست بخره یکی دوتا حتما میبرد. کلا پیشنهاد میشه که اگر کسی میخواد بازی بخره بیاد جایی مثل اینجا اما بگیره و بعد با سلیقه ی خودش بخره . ( دیروز اگه آمار کوانتوم نگرفته بودم الان به جای هیلو داشتم اونو بازی میکردم ).

14. این کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض Theme رسمی Reach برای windows 7 ...

Download Free Windows 7 Halo: Reach Theme

این اولین باری نیست که Microsoft برای ویندوز 7 تمی مربوط به یک بازی می سازه , ولی خوب در هر حال تا این لحظه شما فقط قادر به دریافت تم های Gears of War برای ویندوز 7 بودید و اخیرا قادر به دانلود این تم نیز هستید ..
    این تم با حجم تقریبی 11mb شامل 12 عدد والپیپر کیفیت بالا + یه سری صدا جدید برای ویندوز می شود و متاسفانه خبری از آیکان های جدید نیست .. در هر صورت دانلود این پک خالی از لطف نیست و برای فن بوی ها هم که مشخصا توصیه میشه ....
    کد:

16. 11 کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    بازی رو تموم کردم. واقعا عالی بود عالی . بسیار زیبا بود. داستانش حرف نداشت. فقط این یارو چرا اینطوری جوگیر شد میگن آدمو سگ بگیره جو نگیره. وایساده یه نفری جلو یه ملت که چی بشه . البته خوب تهش بعد 30 40 سال همه چی گل و گلستان شد. ولی کلا بد تیریپ معرفت برداشته بود. گرافیک بازی خوب بود اما عالی نبود محیط ها و انفجارها خیلی خوب کار شده بودن اما استیل کاراکترا زیاد جالب نبود مثلا در مقایسه با گیرز پایینتره. ولی در کل خیلی عالی بود.

18. 4 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •