تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 83 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 823

نام تاپيک: سایپا 111

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

گلم شما یه بار دیگ پست قبلی من رو بخون من صندوق این 2 ماشین رو با هم مقایسه زدم..
    حالا نمیدونم شما چی برداشت کردی جک یا هر چیز دیگه ای...
    سلام پسرگل.اخه شما هم یه بار پستتون رو بخونید نوشتین 141 صندوق داره و 111 هم جک داره و باید با فشار دست ببندیشون...
    من خودم 141 دارم مثلا داداشم می گه دره صندوق رو بزن بعد کسی که 111 داره می گه دره جک رو بزن؟؟
    ...برای همین من گفتم مهاله منظورتون این باشه گفتم شاید جکی تعبیه شده که جلوی ضربه رو موقع بسته شدن می گیره چون خودمم دارم یه فکرایی می کنم که اینجوری درش کوبیده نشه یک سری مادرم تو خیابون دره صندوق رو زد به هم تما مغازه دار ها برگشتن ببینن کجا تصادف شد ..نکه بخوام بزرگش کنم واقعا خیلی درش سنگینه و نباید اصلا رها شه ولی نمی شه که به کل اعضا یاد داد چطوری ببندی برای همین دنبال یک پمپ هوا هستم که جلو شدت اومدن به پایین رو بگیره..امیدوارم متوجه شده باشید.چند تا چیزه دیگه ام برداشت کردم کشش ندیم تاپیک منحرف نشه .موفق باشید
    Last edited by midnight1234; 12-10-2010 at 15:25.

اگه نباشه جاش خالی می مونه a1i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بیشتر توضیح بدم ببین در صندوق عقب 141 به قدری سنگین هست که اگه بخوای مثل در صبا ببندی به خاطر وزنش به شدت کوبیده می شه و باید برای اینکه این اتفاق نیوفته مثل در کاپوت ببندیش یعنی تا فاصبه 20 سانتی متری با دست بیاریش بعد رها کنی نه اینکه از بالا رها کنی...مکافاتی داریم با این در باور کن یعنی به جز خودم هرکی می بنده عصابتو خورد می کنه

ببخشید 141 صندوق دار منظورتون چیه؟؟عدر می خوام کم اطلاعتی منه...الان ماله من بی صندوق حساب می شه؟؟ خداییش این که خیلی جا داره.. می شه یک عکسی بزاری یا لینکی که ببینم..این جک چجوریه ایا می شه رو ماشین اضافه کنم چون اینجوری پیش بره چند وقت دیگه شیشه در صندوق می یا دپایین کم کمش قفل صندوق خراب می شه
    دوست عزیز من امتحان کردم بخاطر وجود جکی که داره سمت راستش اصلا این اتفاق نمیوفته یعنی اصلا ول نمیشه که بخواد محکم بسته بشه باید با دست تا پایین بیارش خیلیم نرم بسته میشه بدون فشار و زحمت ...

یک مسئله عجیبی امروز دیدم در صندوقو که بالا میزنیم سمت راست محفظه شیشه شور عقب قرار داره دیدین ... ؟؟؟ باسه چیه اون؟؟ آخه رو در و اطراف برف پاکن هیچ روزنه خروجی نداره .. وقتیم که دکمه برف پاکن عقبو میزنم فقط برف پاکن حرکت میکنه مایعی چیزی خارج نمیشه ازش..

دفترچشم خوندم توش چیزی ننوشته بود .. سعی کردم تو اون محفظه هم آب بریزم اما نشد یعنی آب داخلش نمیرفت میزد بیرون ...

این جاهایی که مشخص کردم انگار جای مه شکن هست اگر نصب بشه کرد ردیف میشه ها نه؟؟؟
    Last edited by a1i; 12-10-2010 at 18:47.

3. این کاربر از a1i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوست عزیز من امتحان کردم بخاطر وجود جکی که داره سمت راستش اصلا این اتفاق نمیوفته یعنی اصلا ول نمیشه که بخواد محکم بسته بشه باید با دست تا پایین بیارش خیلیم نرم بسته میشه بدون فشار و زحمت ...

یک مسئله عجیبی امروز دیدم در صندوقو که بالا میزنیم سمت راست محفظه شیشه شور عقب قرار داره دیدین ... ؟؟؟ باسه چیه اون؟؟ آخه رو در و اطراف برف پاکن هیچ روزنه خروجی نداره .. وقتیم که دکمه برف پاکن عقبو میزنم فقط برف پاکن حرکت میکنه مایعی چیزی خارج نمیشه ازش..

دفترچشم خوندم توش چیزی ننوشته بود .. سعی کردم تو اون محفظه هم آب بریزم اما نشد یعنی آب داخلش نمیرفت میزد بیرون ...

عکس اول محل مخزن مایع شیشه شور هست
    اول پرش کنین
    اگه میخواین آب بپاشه باید زمانی که روشن میکنین رو به پایین یه خورده فشارش بدین دوباره چون فشاری هست تا آب بپاشه

5. 3 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

سلام پسرگل.اخه شما هم یه بار پستتون رو بخونید نوشتین 141 صندوق داره و 111 هم جک داره و باید با فشار دست ببندیشون...
    من خودم 141 دارم مثلا داداشم می گه دره صندوق رو بزن بعد کسی که 111 داره می گه دره جک رو بزن؟؟
    ...برای همین من گفتم مهاله منظورتون این باشه گفتم شاید جکی تعبیه شده که جلوی ضربه رو موقع بسته شدن می گیره چون خودمم دارم یه فکرایی می کنم که اینجوری درش کوبیده نشه یک سری مادرم تو خیابون دره صندوق رو زد به هم تما مغازه دار ها برگشتن ببینن کجا تصادف شد ..نکه بخوام بزرگش کنم واقعا خیلی درش سنگینه و نباید اصلا رها شه ولی نمی شه که به کل اعضا یاد داد چطوری ببندی برای همین دنبال یک پمپ هوا هستم که جلو شدت اومدن به پایین رو بگیره..امیدوارم متوجه شده باشید.چند تا چیزه دیگه ام برداشت کردم کشش ندیم تاپیک منحرف نشه .موفق باشید
    منظوره من این بود که صندوق عقب 111 جک داره نه این که 111 صندوق نداره.....
    اشتباه نوشته بودم و عذر میخوام....
    راستی گلم منظورت از چند تا چیزه دیگه ام برداشت کردم چی بود بیا پروفایل من یگو منتظرم...
    برای اینکه اسپم نشه در جواب دوستمون a1i عرض کنم که اون مخزن شیشه شور عقب هست که آب پاش اون هم در مه شکن بالای شیشه عقب تعبیه شده....
    چون این مخزن کوچیکه باید با فشار خیلی کم اون رو پر کنید تا دچار مشکل نشید...
    در مورد مه شکن هم از 13 تومن هست که مدل ساده هست تا 65 تومن که زنونه...
    به نظر من بگیر خوب میشه ماشین.....

7. این کاربر از CHEGUEVARA. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

درسته اون محفظه برای ابپاش شیشه عقبه...اروم بریزی فکر کنم بره!
    مه شکن درسته خیلی عالی میشه قیمتش میگن حدود40 هستش
    ممنون از عکسها اما خیلی کمه ولی بازم ممنون دوستان دیگه که کلا عکس نزاشتن!

9. این کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

a1i

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

این چند روز من وقتم بیشتر شده پستم بیشتر دارم می دم در ارتباط با 111 ...

در ارتباط این مسئله مصرف بنزینشم ... به نظر من همون 100ی 8 و 9 هست .... تا سرویس اولیه باید صبر کنم ببینم چی میشه...
    من کیلومتر گذاشتم با باک پر 200 تا رفتم باهاش که الان باکش نصف شده ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باهمون کلیدی که برف پاک کن عقب را میزنی مایع هم روی شیشه میریزه فقط کافیه بیشتر فشار بدیبعدش من نمیدونم با چی توش آب ریختی که نشده ولی من با شیشه نوشابه ریختم خیلی هم آب میخواست.البته ممکنه مخزنش پر باشه. چون موقعی که پر میشه هر چی آب میریزی میاد بیرونایشالا همیشه چرخش برات بچرخه

12. این کاربر از asgarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

a1i

حـــــرفـه ای Jang Bogo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

البته اینهایی که میگید ایرادی نداره با ماشینهای خودمون مقایسه میکنید دیگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    حالا یه بار مثلا با Audi مقایسه کنید ببینیم چی درمیاد ازش.
    یه نفر لطف کنه این مقایسه رو انجام بده ممنون میشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian-sr599's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

البته اینهایی که میگید ایرادی نداره با ماشینهای خودمون مقایسه میکنید دیگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    حالا یه بار مثلا با Audi مقایسه کنید ببینیم چی درمیاد ازش.
    یه نفر لطف کنه این مقایسه رو انجام بده ممنون میشم.
    درسته اما با وضع بازار ایران و نسبت به قیمت و امکاناتش با توجه به قیمت ها؛خوبه و اشکال نداره
    یادش بخیر؛۲۰۶ میخریدی صفر تیپ۲ ۱۰ تومن!

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان یک سوالی داشتم خدمتتون ...

وقتی که ماشین خاموشه ... رو صفحه کیلومتر علامت کلید قرمز رنگ چشمک میزنه چند ثانیه یک بار ...
    و اینکه کیلومتر ماشینم موقع خاموش بودن معلومه ...

چرا اینحوره؟؟ یعنی برق خودرو قطع نیست موقع خاموشی؟؟ آخه ماشین ها دیگه مثل 206 و 405 دیدم موقع خاموشی کیلومترشون هم معلوم نیست ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •