تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 2199 اولاول ... 2531323334353637383945851355351035 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

منم بالاخره ثبت نام اینترنتی کردم برای 1 مگابیت نامحدود!
    حالا دو چیز در آینده معلوم میشه :

1. چند هفته دیگه باهام تماس میگیرن؟!!!
    2. آیا دستی دستی خودمو بدبخت کردم یا نه؟!!!

نکته جالب هم اینکه توی فرم ثبت نام اسم چند تا شهر رو نوشته که تهران توشون نیست و گفته وایمکس فعلا توی این شهر ها فعاله و بقیه شهر ها پش از ثبت نام میرن توی لیست انتظار! ولی وقتی تهران رو انتخاب میکنی و ثبت نام میکنی ، اعلام میکنه که حداکثر تا 24 ساعت آینده با شما تماس حاصل میشه! چقدر هموشمند!!!
    چرا خودت رو بدبخت کرده باشی؟ سرویست نامحدود هر چقدر بخوای می تونی دانلود کی.
    احتمالا اون قسمت رو هنوز آپدیت نکردن هنوز که پول نریختی؟ خوب حتما زنگ میزنند تا مدارک رو ببری نمایندگی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من امروز رفتم نمایندگی اصفهانشون گفتن که هنوز مودم ها به دستشون نرسیده که تست کنن .بعدم مشخصاتمو نوشت که باهام تماس بگیره.اولین نفری هم بودم که تو اصفهان برای مبین نوشتم.واقعا اینا سرعت عملشون خیلی زیاده ها
    Last edited by darksider; 21-08-2010 at 13:03.

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چرا خودت رو بدبخت کرده باشی؟ سرویست نامحدود هر چقدر بخوای می تونی دانلود کی.
    احتمالا اون قسمت رو هنوز آپدیت نکردن هنوز که پول نریختی؟ خوب حتما زنگ میزنند تا مدارک رو ببری نمایندگی.
    بدبختی رو واسه این گفتم که نمیدونم کیفیتش ، سرعتش ، قطعیش چجوریه؟!!!
    نه دیگه کاری با نمایندگی ندارن! همون موقع که ثبت نام میکنی بهت میگه که یک تصویر خوانا از کارت ملیت واسشون میل کنی!
    من قبلش با نمایندگی تماس گرفتم گفتم فرق ثبت نام اینترنتی با ثبت نام توی نمایندگی چیه؟ در کدوم حالت شرکت زودتر اقدام میکنه؟ نمیدونست چه خالی ای ببنده که منو راغب به ثبت نام توی نمایندگیشون بکنه!
    تنها فرق ثبت نام توی نمایندگی اینه که همون موقع پول مودم رو میدی و میاریش خونه! (که وقتی سرویست فعال نیست به چه دردی میخوره!) حداقل مزیت ثبت نام اینترنتی اینه که بهت چند هفته فرصت فکر کردن میده! اگه توی این مدتی که هنوز باهات تماس نگرفتن پشیمون شدی ، میتونی پولو واریز نکنی!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بدبختی رو واسه این گفتم که نمیدونم کیفیتش ، سرعتش ، قطعیش چجوریه؟!!!
    نه دیگه کاری با نمایندگی ندارن! همون موقع که ثبت نام میکنی بهت میگه که یک تصویر خوانا از کارت ملیت واسشون میل کنی!
    من قبلش با نمایندگی تماس گرفتم گفتم فرق ثبت نام اینترنتی با ثبت نام توی نمایندگی چیه؟ در کدوم حالت شرکت زودتر اقدام میکنه؟ نمیدونست چه خالی ای ببنده که منو راغب به ثبت نام توی نمایندگیشون بکنه!
    تنها فرق ثبت نام توی نمایندگی اینه که همون موقع پول مودم رو میدی و میاریش خونه! (که وقتی سرویست فعال نیست به چه دردی میخوره!) حداقل مزیت ثبت نام اینترنتی اینه که بهت چند هفته فرصت فکر کردن میده! اگه توی این مدتی که هنوز باهات تماس نگرفتن پشیمون شدی ، میتونی پولو واریز نکنی!
    از نظر سرعت خیالت راحت باشه. از نظر قطعی بستگی به منطقه شما داره که پوشش خوب باشه یا بد.
    تست سرعت هم یادت نره بندازی . میگم مگه واسه 1 مگ نامحدود مدرک نمی خوان اونها رو چجوری فرستادی نکنه جعلی درست کردی؟ ولی به احتمال مدارک رو برای تایید باید بدی به یکی از نمایندگی ها.

داره خودمونی میشه mahanramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من امروز با شرکت مبین نت تماس گرفتم گفتن سرویس تهران از 31 مرداد فعال میشه و از 31 یک هفته تا 10 روز دیگه با من تماس می گرن قابل توجه دوستان تهرانی .

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

از نظر سرعت خیالت راحت باشه. از نظر قطعی بستگی به منطقه شما داره که پوشش خوب باشه یا بد.
    تست سرعت هم یادت نره بندازی . میگم مگه واسه 1 مگ نامحدود مدرک نمی خوان اونها رو چجوری فرستادی نکنه جعلی درست کردی؟ ولی به احتمال مدارک رو برای تایید باید بدی به یکی از نمایندگی ها.
    والا من که مودم بیرونی سفارش دادم ، دیگه نباید از نظر قدرت گیرندگی حرفی توش باشه!
    بذار حالا ببینم تا اون موقع که این وصل میشه ، زنده هستم یا نه! بعدش چشم! تست سرعت هم میگیرم!
    من از شرکت معرفی نامه دارم! مدرک هم وقتی نصاب میاد برای نصب بهش تحویل میدی!

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

اينم 3 تا عكس از اون بيلبيلكه كه تو اتاقمه ...

8. 3 کاربر از hamijoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اينم 3 تا عكس از اون بيلبيلكه كه تو اتاقمه ...

اقا شما تنظيمات رو توى مودم ست كردى و وقتى مودم رو روشن ميكنى مستقيم به اينترنت وصل ميشى يا مثل ايرانسل كد امنيتى داره؟

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

وقتي مودم روشن ميكنم وصل ميشم .

11. این کاربر از hamijoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kaftare_bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

همینجوری نمی فروشند باید حتما ازشون سرویس بگیری؟ مودم داخلی چنده ؟
    کسی تا حالا نپرسیده اینها که مشترک ایرانسل هستند اون کله قند رو می توانند تو مبین نت استفاده کنند و آیا مبین نت قبول میکنه یا نه
    من مودم ايرانسل دارم اما وقتي از مركز تماس مبين نت پرسيدم ميشه از مودم ايرانسل استفاده كنم جواب منفي داد.

---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------

---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------

آقا استدلال خیلی باحالی کردی مثلا دو بانک مختلف شما ندیدی تو یک خیابون باشندولی به هم هیچ ربطی نداشته باشند.
    افتضاحات جدید صبانت باعث شده خیلیها بدبین بشن.
    جهت اطلاع ميگم در اهواز 2 تا از نمايندگي هاي مبين نت اهواز دفتر نيماد نت و پارس آنلاين در اهوازه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •