چرا خودت رو بدبخت کرده باشی؟ سرویست نامحدود هر چقدر بخوای می تونی دانلود کی.
احتمالا اون قسمت رو هنوز آپدیت نکردن هنوز که پول نریختی؟ خوب حتما زنگ میزنند تا مدارک رو ببری نمایندگی.
چرا خودت رو بدبخت کرده باشی؟ سرویست نامحدود هر چقدر بخوای می تونی دانلود کی.
احتمالا اون قسمت رو هنوز آپدیت نکردن هنوز که پول نریختی؟ خوب حتما زنگ میزنند تا مدارک رو ببری نمایندگی.
من امروز رفتم نمایندگی اصفهانشون گفتن که هنوز مودم ها به دستشون نرسیده که تست کنن.بعدم مشخصاتمو نوشت که باهام تماس بگیره.اولین نفری هم بودم که تو اصفهان برای مبین نوشتم.واقعا اینا سرعت عملشون خیلی زیاده ها
![]()
Last edited by darksider; 21-08-2010 at 13:03.
بدبختی رو واسه این گفتم که نمیدونم کیفیتش ، سرعتش ، قطعیش چجوریه؟!!!
نه دیگه کاری با نمایندگی ندارن! همون موقع که ثبت نام میکنی بهت میگه که یک تصویر خوانا از کارت ملیت واسشون میل کنی!
من قبلش با نمایندگی تماس گرفتم گفتم فرق ثبت نام اینترنتی با ثبت نام توی نمایندگی چیه؟ در کدوم حالت شرکت زودتر اقدام میکنه؟ نمیدونست چه خالی ای ببنده که منو راغب به ثبت نام توی نمایندگیشون بکنه!
تنها فرق ثبت نام توی نمایندگی اینه که همون موقع پول مودم رو میدی و میاریش خونه! (که وقتی سرویست فعال نیست به چه دردی میخوره!) حداقل مزیت ثبت نام اینترنتی اینه که بهت چند هفته فرصت فکر کردن میده!اگه توی این مدتی که هنوز باهات تماس نگرفتن پشیمون شدی ، میتونی پولو واریز نکنی!
از نظر سرعت خیالت راحت باشه. از نظر قطعی بستگی به منطقه شما داره که پوشش خوب باشه یا بد.
تست سرعت هم یادت نره بندازی . میگم مگه واسه 1 مگ نامحدود مدرک نمی خوان اونها رو چجوری فرستادی نکنه جعلیدرست کردی؟
ولی به احتمال مدارک رو برای تایید باید بدی به یکی از نمایندگی ها.
من امروز با شرکت مبین نت تماس گرفتم گفتن سرویس تهران از 31 مرداد فعال میشه و از 31 یک هفته تا 10 روز دیگه با من تماس می گرنقابل توجه دوستان تهرانی .
والا من که مودم بیرونی سفارش دادم ، دیگه نباید از نظر قدرت گیرندگی حرفی توش باشه!
بذار حالا ببینم تا اون موقع که این وصل میشه ، زنده هستم یا نه!بعدش چشم! تست سرعت هم میگیرم!
من از شرکت معرفی نامه دارم! مدرک هم وقتی نصاب میاد برای نصب بهش تحویل میدی!
اينم 3 تا عكس از اون بيلبيلكه كه تو اتاقمه ...
![]()
اقا شما تنظيمات رو توى مودم ست كردى و وقتى مودم رو روشن ميكنى مستقيم به اينترنت وصل ميشى يا مثل ايرانسل كد امنيتى داره؟
وقتي مودم روشن ميكنم وصل ميشم .
من مودم ايرانسل دارم اما وقتي از مركز تماس مبين نت پرسيدم ميشه از مودم ايرانسل استفاده كنم جواب منفي داد.
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------
جهت اطلاع ميگم در اهواز 2 تا از نمايندگي هاي مبين نت اهواز دفتر نيماد نت و پارس آنلاين در اهوازه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)