تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرويس مستقيم مخابرات يا سرويس شركت هاي اينترنتي؟

راي دهنده
252. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مخابرات

107 42.46%
  • شركت هاي اينترنتي

145 57.54%
صفحه 35 از 94 اولاول ... 253132333435363738394585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 933

نام تاپيک: سرويس ADSL مخابرات تهران بزرگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من هم سرعت بالای 128 میخواهم
    اگر بتونم 512 بگیرم بیخیال این شاتل کوفتی میشم
    ولی فعلا که مجبورم اینجا بمونم
    کسی نیست که از مرکز مخابراتی مالک اشتر گرفته باشه !!

---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------

ازهمین سایت و 1 سایت دیگه تست گرفتم نتیجه این بود ..بنظر دوستان چی هست؟

میگم این چیه !!!
    این که اصلا مشخص نیست
    یه کم بزرگتر قرار بدی خوب میشه

2. این کاربر از masoud_9861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

مثل اینکه بندویچ سرویس ADSL مخابرات Upstream رو 32 کیلو بیت و Downstream رو خود 128 شده.فعلا محض رقابتم که شده دمش گرم چون باعث میشه شرکت های پاپ یه تکونی به خودشون بدن بعد از 2 سال.

4. این کاربر از Exir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

جایی خوندم که از تردد نمایندگان شرکت های پاپ به مراکز مخابراتی جلوگیری میشه و این خودش بوی انحصار میده.
    این موضوع توهمی بیش نیست
    باز هم تاکید میکنم من با سیاست های مخابرات بطور کلی مشکل دارم چراکه سر فصل مشکلات کاربران اینترنت از همون شرکت شروع شده و بنده معتقدم اگر قرار باشد مشکلات اینترنت ایران رو بر گردن کسی بندازیم واجد شرایط تر از مخابرات وجود ندارد
    ولی در همین حال بعضی حرف ها هم زده میشه که حقیقتا نه پشتوانهء فکری داره نه قابلیت اجرایی!
    برای دوستانیکه از این دایره خارج هستن و از شرایط بی خبر لازمه توضیح بدم که هر ISPیی "باید" در هر منطقهء مخابراتی یک نمایندهء تام الاختیار داشته باشد تا اگر کاربری مشکل سخت افزاری داشت یا سر مسائل اداری با مخابرات به مشکل خوردن به سرعت این مشکلات مرتفع شود
    حالا شما حساب کنید اگر چنین چیزی صحت داشته باشه الان چند صدتا کاربر داریم که اینترنتشون بخاطر نبود مسئول در مراکز مخابراتی قطع شده و کسی نیست که به مشکلاتشون رسیدگی کند!؟

گذشته از توضیحات بالا فرض کنیم که حرفی که شما شنیدید حقیقت محض است و بنده در اشتباهم
    چه دلیلی میشه برای اینکار پیدا کرد؟! مثلا شخص نماینده میخواد بره اونجا دعوا راه بندازه؟! میخواد DSLAM هاش رو جمع کنه ببره؟! میخواد بست بشینه بگه یا بی خیال اینترنت ملی میشید یا من همینجا اعتصاب غذا میکنم؟!
    دوست عزیز وقتی شمای کاربر میتونی بدون نشاندادن کارت شناسایی و پر کردن فرم و... با رئیس مرکز مخابرات منطقه تون ملاقات کنید فکر میکنید اینکار برای مسئولان ISP کار سختیه!؟

=-=-=-=-=
    چهار نکتهء مهم هم برای دوستانیکه میخوان مودم بخرن:
    1- قبل از خرید حتما چک کنید ببینید مودم مورد نظرتون VPI/VCI شرکتی که قرار است از آن اشتراک بگیرید رو پشتیبانی میکند یا خیر
    2- سراغ D-Link و ASUS نرید (کشور دوست و برادر (چین) حسابی سنگ تموم گذاشته و سری جدید مودم های این 2 شرکت دوباره با مشکل داغ و هنگ کردن روبرو شدن)
    3- اگر قصد خرید مودم ارزان قیمت دارید فقط به فقط TP-Link مدل TD-8817 پیشنهاد میشه (این محصول تولید کشور چین است و بطور کلی از محصولات و تولیدات چینی به حساب میاد (تحت لیسانس نیست) چندین جایزهء معتبر رو به خودش اختصاص داده و مهمتر اینکه این دستگاه تنها یک مودم نیست بلکه Modem Router است و میتونید بطور همزمان اون رو برای 2 کامپیوتر استفاده کنید)
    4- از خرید مودم های تک پورت مثل Symphony و Planet که حدودا 20-25 هزار تومان هم قیمت دارن جدا دوری کنید (این مودم ها GUI ندارن و هست و نیستشون به Driverی که روی ویندوز نصب میکنید بنده و بعد از هر سری تغییر Windows مجبورید مجددا اون رو Config کنید)

Ramak2pac
    Last edited by ramak2pac; 04-02-2010 at 01:32. دليل: حذف بخش تکراری پست

6. این کاربر از ramak2pac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

ازهمین سایت و 1 سایت دیگه تست گرفتم نتیجه این بود ..بنظر دوستان چی هست؟

عكس رو بزرگتر و واضح تر بذار. آدرس سايت رو هم عنوان كن تا دوستان هم از اين سايت استفاده كنن.

در ضمن دوستان به نظر من مخابرات تنها با اين هدف پا به عرصه وجود گذاشته تا قيمت تمام شده سرويس ADSL براي مصرف كننده رو تعديل و كاهش بده والا از نظر كيفيت و سرعت هيچ اقدامي از سوي مخابرات انجام نشده پس هدف مخابرات صرفا كاهش قيمت هست.

اين رو هم اضافه كنم كه شركت هاي PAP به احتمال خيلي زياد در برابر كاهش قيمت 20 درصدي مقاومت خواهند كرد و سر و صدا و اعتراض مي كنن. در آخر بايد با دخالت سازمان تنظيمات مقررات سرجاشون بشينن. به نظر من حقشونه تا دفعه ديگه سر مردم كلاه نذارن.
    Last edited by mehrdad38; 04-02-2010 at 09:12.

8. 6 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه zigma94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ما پیش شمارمون 4445 هست .الان با مرکز مخابراتیمون (پیام نور) تماس گرفتم ، گفت که فقط به اشخاص حقوقی داده میشه. پرسیدم کی به اشخاص حقیقی میدن ، گفت که مشخص نیست .

10. این کاربر از zigma94 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

عكس رو بزرگتر و واضح تر بذار. آدرس سايت رو هم عنوان كن تا دوستان هم از اين سايت استفاده كنن.

در ضمن دوستان به نظر من مخابرات تنها با اين هدف پا به عرصه وجود گذاشته تا قيمت تمام شده سرويس ADSL براي مصرف كننده رو تعديل و كاهش بده والا از نظر كيفيت و سرعت هيچ اقدامي از سوي مخابرات انجام نشده پس هدف مخابرات صرفا كاهش قيمت هست.

اين رو هم اضافه كنم كه شركت هاي PAP به احتمال خيلي زياد در برابر كاهش قيمت 20 درصدي مقاومت خواهند كرد و سر و صدا و اعتراض مي كنن. در آخر بايد با دخالت سازمان تنظيمات مقررات سرجاشون بشينن. به نظر من حقشونه تا دفعه ديگه سر مردم كلاه نذارن.

من هم موافقم
    باید مخابرات میومد تا این شرکت ها اینقدر گرون فروشی نکنن و وقتی هم میزنن قطع میکنن شبکه رو نگن مشکل از مخابرات هستش
    فقط بلدن پول اضافه بگیرن این شرکت ها
    من نیاز به سرعت بالا دارم اگه مخابرات سرعت 512 بده دیگه سمت این شرکت ها نمیرم من

12. این کاربر از masoud_9861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

ما پیش شمارمون 4445 هست .الان با مرکز مخابراتیمون (پیام نور) تماس گرفتم ، گفت که فقط به اشخاص حقوقی داده میشه. پرسیدم کی به اشخاص حقیقی میدن ، گفت که مشخص نیست .
    اگه به اشخاص حقوقی بدن که به درد نمیخوره. دوستانی که گرفتن همه واسه شرکت بوده؟

کـاربـر بـاسـابـقـه R e Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

اگه به اشخاص حقوقی بدن که به درد نمیخوره. دوستانی که گرفتن همه واسه شرکت بوده؟
    خیر واسه خونه گرفتم

15. این کاربر از R e Z a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

رضا جان میشه لطف کنید کیفیت 2 روز اخیر اینترنتتون رو اعلام کنید؟
    چون گزارش هایی که کاربران در انجمن همسایه دادن نشون میده ISP های مطرح مثل شاتل و صبا و... اکثرا با مشکل پایین اومدن سرعت روبرو هستن
    لطفا 3 مورد زیر رو تست کنید تا بشه حدودی کیفیت این سرویس هارو تخمین زد
    1- دانلود از سایت Rapidshare
    2- دانلود فایل mp3 با لینک مستقیم
    3- باز کردن سایت Gmail.com و لاگین شدن به حساب کاربریتون

پ.ن:
    آقای شفیع امروز گفتن دوباره کابل کور بوده زیر دریایی رو ندیده قطع شده ولی شخصا شک دارم اینطور باشه
    با این تست میشه یه جورایی نتیجه گیری هم کرد
    Ramak2pac

اگه نباشه جاش خالی می مونه jabi7joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    TehRan

پيش فرض

من از مالک اشتر adsl مخابرات گرفتم 128...(خداییش یه قدم از بقیه منطقه ها همیشه جلو هست )گفتن اصلا بالاتر از این فعلا نداریم..من با مهر شرکتم می خواستم بگیرم ...

سرعت دانلودش هم همون 14 هست..(قابل توجه یکی که گفته بود روزا براش 50 هست..آخه از کدوم خزانه..؟)

قطعی ندارم...مودم 2500 D-Link تک پورت 30 تومان.براحتی و با همون vci , vpi دیفالت کانفیگ شد.کلا 2 دقیقه..بعد از 48 ساعت فعال شدم..
    (قابل توجه دوستمون که می گفت داغ می کنه..من الان 4 روزه خاموشش نکردم..عین این بی جنبه ها..داغ نمی کنه..قاط هم نزده 100مگ رو تو 2 ساعت می گیرم )...

18. 2 کاربر از jabi7joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •