تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 51 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 507

نام تاپيک: ADSL Asretelecom / شرکت عصر انتقال داده

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اگه همین رازداری که شما می‌گی نبود که این محدودیت جدید خیلی زودتر از این‌ها گریبان کاربران این ISP رو هم می‌گرفت. من خودم تازه 2 ماهی بیشتر نیست که اومدم اینجا. از اول هم روی حساب این که بشه یه 5-6 گیگی هر شب دانلود داشت اینجا رو انتخاب کردم. اون وقت که محدود نبود، تا 7-8 گیگ رو می‌تونستم دانلود کنم. الآن اما به زحمت به 3 گیگ می‌رسه. یعنی برگشتم به دوران 3-4 سال پیشم که با آسیاتک شبی 3 تا 3.5 گیگ می‌تونستم دانلود کنم.

اما یادش به خیر اون موقع که تو پارس‌آنلاین قبل از محدود کردن شبانه‌اش، تا 15-16 گیگ شبی دانلود می‌تونستم بکنم.
    من خودم 1.5 سال هستش روی یکی از خطام از این شرکت دارم،اگه دقت کرده باشی منم هیچ موقع در مورد سرعت شبانه سرویسم تو این تاپیک حرفی نزدم،دان استریم من 19 مگ هستش با عصر تلکام،خودت حساب کن قبل از محدودیت شبی چند گیگ می گرفتم اما خوشم اومد واقعا" ،بچه های عصر تلکام ای ول دارند،تعداد صفحات عصر تلکام فقط 34 صفحه هستش که این نشون می ده همه مثل من در مورد سرویسشون چیزی نمی گفتن

2. این کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من خودم 1.5 سال هستش روی یکی از خطام از این شرکت دارم،اگه دقت کرده باشی منم هیچ موقع در مورد سرعت شبانه سرویسم تو این تاپیک حرفی نزدم،دان استریم من 19 مگ هستش با عصر تلکام،خودت حساب کن قبل از محدودیت شبی چند گیگ می گرفتم اما خوشم اومد واقعا" ،بچه های عصر تلکام ای ول دارند،تعداد صفحات عصر تلکام فقط 34 صفحه هستش که این نشون می ده همه مثل من در مورد سرویسشون چیزی نمی گفتن
    درست می‌گی شما.

یه نکته دیگه هم اینه که این شرکت نسبت به شرکت‌های دیگه تعداد کاربرای خیلی کمتری هم داره که اینم مزید بر علت شده.

------

حالا. این محدودیت برای شما هم اتفاق افتاده؟ یعنی شما هم سرعتت فیکس شده روی 2مگ از ساعت 9 شب تا 7 صبح؟

4. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

درست می‌گی شما.

یه نکته دیگه هم اینه که این شرکت نسبت به شرکت‌های دیگه تعداد کاربرای خیلی کمتری هم داره که اینم مزید بر علت شده.

------

حالا. این محدودیت برای شما هم اتفاق افتاده؟ یعنی شما هم سرعتت فیکس شده روی 2مگ از ساعت 9 شب تا 7 صبح؟
    متاسفانه بله،سرعت روزانه ی منم قبلا" کامل باز بود و تا 18-19 مگ می رفت اما الان فیکس شده روی 11 مگ

6. این کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

اگه همین رازداری که شما می‌گی نبود که این محدودیت جدید خیلی زودتر از این‌ها گریبان کاربران این ISP رو هم می‌گرفت. من خودم تازه 2 ماهی بیشتر نیست که اومدم اینجا. از اول هم روی حساب این که بشه یه 5-6 گیگی هر شب دانلود داشت اینجا رو انتخاب کردم. اون وقت که محدود نبود، تا 7-8 گیگ رو می‌تونستم دانلود کنم. الآن اما به زحمت به 3 گیگ می‌رسه. یعنی برگشتم به دوران 3-4 سال پیشم که با آسیاتک شبی 3 تا 3.5 گیگ می‌تونستم دانلود کنم.

اما یادش به خیر اون موقع که تو پارس‌آنلاین قبل از محدود کردن شبانه‌اش، تا 15-16 گیگ شبی دانلود می‌تونستم بکنم.
    دقیقا یادمه پارسال صبانت سرعت شبانش باز بود بعد وقتی محدودش کرد گفت از بس مشترکینمون به علت همین پهنای باند باز شبانه زیاد شده ما پهنای باند کم آوردیم و شبانه رو محدود کردیم.از اونجا درس عبرتی شد برای همه که دیگه جو گیر نشن همه چیزو اعلام کننکه اگر رازدار نبودیم به قول دوستمون bilmazlar پارسال این گندکاریا اتفاق می افتاد

حالا اصلا از سرعت شبانه بگذریم.روزانه رو هم از 9 شب به بعد محدود کردن.یعنی واقعا موندن تو این شرکت حماقت محضه.(بلا نسبت دوستان
    Last edited by david-ebi; 26-04-2016 at 15:48.

8. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

متاسفانه بله،سرعت روزانه ی منم قبلا" کامل باز بود و تا 18-19 مگ می رفت اما الان فیکس شده روی 11 مگ
    مودمت روی 11 مگابیت فیکس شده یا سرعت دانلودتم همین قدره؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مودمت روی 11 مگابیت فیکس شده یا سرعت دانلودتم همین قدره؟
    مگابیت گفتما نه مگابایت

داره خودمونی میشه saman1010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان ساعت نه صبح

پهنای باند تا نه مگ باز

سرعت دانلود یک و سه مگ

============================

من دارم رو خرید مودم 4جی ایرانسل فکر میکنم
    برای دانلود اینو انتخاب کردم
    5 GBهفتگی (۶ صبح تا ۱۲ ظهر)
    قیمتشم 2 تومنه ارزونه
    =================

برای استفاده عادی هم اینو
    100 GBسالانه-قیمت :۱۷۵,۰۰۰ تومان

=============

سرعت بالای فورجی میده تا بیست سی مگم میره

===========

دوستان نظری دارن بگن

بالاخره یک کاری بکنیم

ما به دانلود زنده ایم
    یه مودم یو اس بی 4 جی بخر فکر کنم شده 130 تومن
    یک سیم کارت اعتباری و فکر کنم 2 گیگ یا 10 گیگ اینترنت هم روش مجانی میدن
    بعد بسته اینترنت یک روزه نا محدود مثلا یک ساعت یا دو ساعت یا سه ساعت رو میتونی فعال کنی. سمت خونه ما سرعت دانلود 4جی بین 1.8 تا 2.2 مگ هست. یعنی ساعتی میتونم 7 گیگ دانلود کنم یا دو ساعتی 14 گیگ. قیمت هر ساعت نامحدود 900 تومن یعنی ماهی 27 تومن. قیمت دو ساعتش میشه 1500 تومن یعنی ماهی 45 تومن. قیمت سه ساعتش هم 2000 تومن یعنی ماهی 60تومن.

داره خودمونی میشه saman1010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی حال می کنم از راز داری بچه های عصر تلکام،تا سرعت شبانه باز بود و شبی بالای 15 گیگ دانلود می شد هیچ کس در مورد این مسئله تو تاپیک حرفی نمی زد،فکر می کنم دلیل اینکه عصر تلکام کاربراش زیاد نشدن همین تاپیک باشه
    من شبی 18 تا 19 گیگ دانلود میکردم. فیلم های با کیفیت و حجم 32 گیگ ، 20 گیگ ... فقط اینا دیگه توی لیستم باقی مونده بود:

حالا اگه این قضیه درست نشه ناچاراً باید برم سمت 4جی ایرانسل

بنده خداها چقدر زنگ میزدن نظر سنجی میکردن که راضی هستی یا نه
    سرپرستش یک ساعت با من صحبت میکرد تا منو از مصرف حجم راضی کنه چون بهش گفته بودم که همه چی خوبه الا حجم خیلی سریع و غیرطبیعی تموم میشه که خودم البته این مورد رو سعی کردم کنترلش کنم. اصلا حالمون خراب شد.
    Last edited by saman1010; 26-04-2016 at 23:23.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

من شبی 18 تا 19 گیگ دانلود میکردم. فیلم های با کیفیت و حجم 32 گیگ ، 20 گیگ ... فقط اینا دیگه توی لیستم باقی مونده بود:

حالا اگه این قضیه درست نشه ناچاراً باید برم سمت 4جی ایرانسل

بنده خداها چقدر زنگ میزدن نظر سنجی میکردن که راضی هستی یا نه
    سرپرستش یک ساعت با من صحبت میکرد تا منو از مصرف حجم راضی کنه چون بهش گفته بودم که همه چی خوبه الا حجم خیلی سریع و غیرطبیعی تموم میشه که خودم البته این مورد رو سعی کردم کنترلش کنم. اصلا حالمون خراب شد.
    آقا عامل کمبود پهنای باند عصرتلکام پیدا شد.تازه میگه فقط همینا تو لیستم باقی مونده بود
    شما حتما تو نظر سنجی ابراز نارضایتی کن.داشتن حقتو میخوردن تو ساعت شبانه

14. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خوب بچه ها قبلا" که ما نمی گفتیم شبا چقدر دانلود می کنیم،حالا بیان بگیم رکورد دانلود هر کسی شبی چقدر بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •