lمخالف این حرف شما هستم من یکی از بازی های این شرکت رو میکنم الان 4 ماه ساخته شده ولی هنوز کلی راه تقلب و باگ وجود داره با این که کلی راه ها رو بستندبازیهای انلاین رو هرچند کوچک و ناشناس هم باشن نه چیت دارن نه میشه هکشون کرد.
lمخالف این حرف شما هستم من یکی از بازی های این شرکت رو میکنم الان 4 ماه ساخته شده ولی هنوز کلی راه تقلب و باگ وجود داره با این که کلی راه ها رو بستندبازیهای انلاین رو هرچند کوچک و ناشناس هم باشن نه چیت دارن نه میشه هکشون کرد.
اين حرف رو من نزدم پلنگ صورتي زد
در کل به همین راحتی ها هم نیست . باگ که خب یه چیز عادیه و به استفاده از اون میگن چیت زدن . منظور راهی بود تا بشه یه قسمت سالم بازی رو بسته به نیاز خودت توش تغییرات اعمال کنی . اگه بازی ایرانی بود امیدی بود ولی چون خارجیا ساختن فکر همه چیو کردن
سی دی اعترافات ممد ...اين حرف رو من نزدم پلنگ صورتي زد
خوبه نقل قول هم زدم !!!
آقایون خبره خواهشا به ما هم کمک کنید یک ریسورسی نیروی نظامی چیزی من امروزتازه اکانت ساختم :معدن آهن سطح 8 ومواد معدنی سطح 7 وگاز سطح 5 از هر کدوم هم یکی خواهشا یک کمکی به من بی بضاعت بکنید تولیداتم خیلی کمه
ممنون
علی جان هستیم زیر سایه شما.دارم کم کم نیرو میسازم.میخوام یه حمله خفن به اعضای galacy empire بکنم.سرلشکر هادی کجایی ؟ خبری ازت نیست ! میبینم که داری با سرعت نور میای بالا![]()
ببخشید رفقا
برای من مینویسه اعتبار شما 4/1/2010 تموم میشه
یعنی تا فردا میتونم بازی کنم؟
تازه دو تا معدن اهن را تا سطح 10 ارتقا دادم![]()
دمت گرم . کمک خواستی همه جوره در خدمتمعلی جان هستیم زیر سایه شما.دارم کم کم نیرو میسازم.میخوام یه حمله خفن به اعضای galacy empire بکنم.
دارم یواشکی تو سیاره سومم سفینه میسازم اونجا رو جاسوسی نمیکنن![]()
عزیز برادر ریسورس نمیشه ارسال کرد تو این بازی . باید خودکفا باشیآقایون خبره خواهشا به ما هم کمک کنید یک ریسورسی نیروی نظامی چیزی من امروزتازه اکانت ساختم :معدن آهن سطح 8 ومواد معدنی سطح 7 وگاز سطح 5 از هر کدوم هم یکی خواهشا یک کمکی به من بی بضاعت بکنید تولیداتم خیلی کمه
ممنون
این اعتبار رو به شما جایزه داده بود و یه سری امکانات برای شما فعال شده بود که فردا اون امکانات برداشته میشه . همین .بخشید رفقا
برای من مینویسه اعتبار شما 4/1/2010 تموم میشه
یعنی تا فردا میتونم بازی کنم؟
تازه دو تا معدن اهن را تا سطح 10 ارتقا دادم
این پدافند که می گین چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)