این ورژن کرک نشده؟
این ورژن کرک نشده؟
نسخه جدید که روی گوشی های جدید نصب میشه نیازی به کرک نداره و صورت Free هست...
نقشه ها رو همه ورژن ها کار میده..
شاد باشی![]()
آقا اینطور که معلومه انگار باید بی خیاله این ovi map بشیم . از بچه های کلوپ n82 پرسیدم یکی گفت رو ورژن 3.1.444 نصب کردم
منظورت همون نسخه پست اوله؟ روی فیرمور 31 N82 نصب کرده؟ پس احتمالا" مشکل از گوشیته...!
میتونی مستر ریست هم یه امتحان بکنی..
تا حالا همچین مشکلی ندیدم!
شاد باشی![]()
ممنون دوست عزیز. میشه کد مستر ریست و ریست رو برام بذاری . یه سوال دیگه وقتی که از فون مموری back up گرفتم چطوری بعد از رستر ریست کردن گوشی back up به گوشی برگردونم . منظورم همون شمارها و sms هاو برنامه هایی که روی فون مموری نصب کردم
با تشکر
این کد:
#7370#*
برای مستر ریست..
---
برای گرفتن بک آپ با گوشی میری به Setting > Utilities > Memory Card > Option > Back up phone memory رو میزنی..
بعد از ریست میای به همین آدرس و Restore from card رو میزنی...
با تشکر از میلاد عزیز (:
---
شاد باشی![]()
برادر من N95 8gb داره
ولی راهنمای صوتیش کار نمیکنه
یعنی مسیر و ... رو به نرم افزار میدیم ولی راهنمایی صوتی نمیکنه
اون فایل های صوتی رو هم ریختم روش
چجوریاست ؟!
سلام
ایا این برنامه روی گوشهای s60v5 هم نصب میشه؟
سلام دوست عزیز آره نصب میشــه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید!![]()
نقشه های جدید هنوز آپدیت نشده ؟ شهر جدید اضافه نشده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)