تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 428 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

داره خودمونی میشه mohieli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

سلامی دوباره. Veria جان من تونستم با Actorx هم فایل رو هم انیمیشنش رو اکسپورت کنم ولی دو تا مشکل دارم اولی اینکه وقتی فایل رو اکسپورت می کنم متریالش رو از دست می ده و دوم اینکه شکل من Collision نداره. میشه راهنماییم کنی؟؟ خیلی خیلی ازت ممنونم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام به دوستان.آقای mohieli عزیز ریگ بندی یعنی ساخت یک اسکلت و مفصل برای کارکتر که قابلیت حرکت رو به اون بده و اگه با 3Dmax کار می کنی براتون یکسری عکس آپلود می کنم که بدردتون می خوره.
    در باره ی Actorxهم یک لینک گذاشتم که خوب توضیح داده و راستش خودم هم زیاد باهاش کار نکردم ولی هرچی که فهمیدم براتون می نویسم.
    موفق باشید.

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

سلام به همه من چند تا مدل رو دانلود کردم ولی نمیتونم تو مپ ازشون استفاده کنم یعنی اصلا به content browser اجازه ی اضافه شدن رو نمیده مدلا با پسوند upk هستند ولی نمیشه ...
    وریا این آموزش ساخت دمو که گذاشتی رو دیشب آزمایش کردم ولی وقتی به محل مورد نظر میره فقط یه فریم رو نشون میده با دوربین ثابت مشکل از کجاست؟ چند تا key fr هم درست میکنم ولی جواب نمیده همون فقط یه فریم رو نشون میده .
    آخرین سوال : ین برای اضافه کردن آهنگ به این دمو چه پسوندایی رو قبول میکنه وچه جوری به conten اضافه کنم.
    شرمنده اینقدر سوال کردم..

---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------

[/COLOR]اگه کسی لطف کنه و آموزش کار کردن با Actorx رو بزاره ممنون می شم !![/QUOTE]

برای کار کردن با actorx حتما برو از سایت udk دانلودش کن (برای maya .3ds max ...) بگو واسه کدوم میخوای تا یه آموزش بزارم .اگه دانلود نکردی حتما اینکارو بکن چون ActorX خود نرم افزارو 3ds max نمیشناسه (نمیدونم چرا) .

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

سلامی دوباره. Veria جان من تونستم با Actorx هم فایل رو هم انیمیشنش رو اکسپورت کنم ولی دو تا مشکل دارم اولی اینکه وقتی فایل رو اکسپورت می کنم متریالش رو از دست می ده و دوم اینکه شکل من Collision نداره. میشه راهنماییم کنی؟؟ خیلی خیلی ازت ممنونم .
    برای منم همین مشکل هست من خودم تو udk متریال میسازم و اضافه میکنم .اگه آموزش ساخت متریال رو میخوای بزارم.

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

راراستی آقای tovamohammad سوال دوستان ربطی به DXT و Texture و سایز آنها نداشت مربوط به مشها و ریگ بندی می شد که داخل ActorX است.
    موفق باشید.
    سلام آقای veria عزیز

منظورتونو متوجه نمی شم. یعنی چی مربوط به مشها و ریگ بندیه؟ ایمپورت Texture2D چه ربطی به مش یا ActorX داره. دوستان، mohieli و aliscan با ایمپورت عکس مشکل داشتن که مشکلشون هم مربوط به همون DXT بود. تا جایی هم که من می دونم با همین مسئله مشکلشون حل شده.

مطمئنین منو با کس دیگه اشتباه نگرفتین؟ آخه اینا در قیاس با هم مثل دوچرخه و درخت هست یعنی هیچ ربطی به هم نداره.
    اگه هم اشتباه می کنم، بگین که یاد بگیرم. هیچ کس همه چیزو بلد نیس منم مستثنا نیستم.

موفق باشین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام به آقای tovamohammad عزیز حرف شما درست است من فکر کردم که دوستان داخل ActorX مشکل دارن به هر حال ببخشید.
    آقای نینجای عزیز من آموزش از ساخت دمو قرار ندادم و برای ActorXهم چند لینک خوب گذاشتم.
    یه چند تا لینک دیگه هم امروز براتون قرار می دم که بیشتر سوالاتون رو جواب می ده.از ریگ تا اسکریپت نویسی.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

7. 3 کاربر از Veria70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohieli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

نینجا جان آموزش دمو رو من گذاشته بودم !! فکر کنم مشکلت اینه که گزینه lock caemra .... رو فعال نمی کنی . وقتی می خوای دوربینت رو تکون بدی باید این گزینه رو فعال کنی . یه بار با ابزار move انیمیشن دوربینت رو بساز ببین کار می کنه ؟؟!

---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------

برای منم همین مشکل هست من خودم تو udk متریال میسازم و اضافه میکنم .اگه آموزش ساخت متریال رو میخوای بزارم.
    اگه می شه یه جوری شکلی که داخل آنریل ایمپورت می کنیم رو به هر قسمتش یه متریال بدیم ممنون می شم که آموزشش رو بزاری ولی من خودم وقتی می خوام به شکل متریال بدم کل شکل اون متریال رو می گیره .

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

ببخشید کسی میتونه منو تو نصب آنریل کمک کنه؟؟؟
    من اونو دانلود کردم ولی اول میگه بایدMicrosoft .Net رو باید دانلود کنه نمیدونم باید چه کار کنم

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ببخشید کسی میتونه منو تو نصب آنریل کمک کنه؟؟؟
    من اونو دانلود کردم ولی اول میگه بایدMicrosoft .Net رو باید دانلود کنه نمیدونم باید چه کار کنم
    سلام

.Net Framework 3.5 Service Pack 1 برای نصب udk الزامیه. شما دو راه داری. اول اینکه بذاری خودش قبل نصب اونو دانلود و نصب کنه. البته حجمش حدود 230 مگه و اگه خطت خوب نیست بهتره از راه دوم بری. راه دوم هم اینه که دستی اونو دانلود و بعدش نصب کنی. برای راه دوم فایل زیر رو دانلود کن:

کد:
    بعد از اینکه اینو نصب کردی برو به آدرس زیر و بسته به ورژن ویندوزت یکی از آپدیت هایی که اونجا هست رو دانلود و نصب کن و کامپوترتو ریست کن.

کد:
    بعد از این که سیستمت بالا اومد می تونی udk رو نصب کنی. اگه مشکلی بود بگو.

11. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

سلام

.Net Framework 3.5 Service Pack 1 برای نصب udk الزامیه. شما دو راه داری. اول اینکه بذاری خودش قبل نصب اونو دانلود و نصب کنه. البته حجمش حدود 230 مگه و اگه خطت خوب نیست بهتره از راه دوم بری. راه دوم هم اینه که دستی اونو دانلود و بعدش نصب کنی. برای راه دوم فایل زیر رو دانلود کن:

کد:
    بعد از اینکه اینو نصب کردی برو به آدرس زیر و بسته به ورژن ویندوزت یکی از آپدیت هایی که اونجا هست رو دانلود و نصب کن و کامپوترتو ریست کن.

کد:
    بعد از این که سیستمت بالا اومد می تونی udk رو نصب کنی. اگه مشکلی بود بگو.
    خیلی ممنون. من فکر میکنم اصلاNet رو داشته باشم لازم به دانلود نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •