ُلام. رو پایین ترین سطح تنظیمات ، شاید بتونی بازی کنی ، که با توجه ب جو بازی چندان فایده نداره!! کلأ بیخیالش شی بهتره!!(این بازی خک مثل کرایسس سنگینه !! ولی گرافیک اون رو نداره!)
متأسفانه بازی صفحه ای و یا بخشی برای تنظیمات جداگانه نداره.
ُلام. رو پایین ترین سطح تنظیمات ، شاید بتونی بازی کنی ، که با توجه ب جو بازی چندان فایده نداره!! کلأ بیخیالش شی بهتره!!(این بازی خک مثل کرایسس سنگینه !! ولی گرافیک اون رو نداره!)
متأسفانه بازی صفحه ای و یا بخشی برای تنظیمات جداگانه نداره.
آره میکشه . مطمئنم که نرمال رو میکشه ولی واسه high بازی کردن شاید بعضی وقتها افت فریم داشه باشی .
فکر کنم گزینه custom داشت . مطمئن نیستم . نمی تونم وارد بازی بشم ، don't send میده . نمی دونم چرا ؟!!
من بازي رو دانلود كردم هزار تا كرك و آپديت و برنامه ي اضافي هم ريختم ولي اجرا نشد و بعد از آرم شركت ها ميپره بيرون .
واسه همين به بازي امتياز 1 ميدم خيلي مزخرف بود
پيشنهاد ميكنم اصلا نريد سراغ بازي !!
نه عزیز با 9400 نمیشه این بازی رو با Medium بازی کرد ! فقط Low اونم معلوم نیست افت فریم نداشته باشه ....
که البته داره با این گرافیک بوقیم
بخرم تست کنم جواب خودمو میدم![]()
نه عزیز بوقی نیست
این بازی بوقیه
من نصب کردم مرحله اولش رو که رفتم پاکش کردم
کلا گرافیک هایه gT بوقیه
اگر این سیستمت باشه میتونی باهاش حال کنی
هر مدلی ازCPU ...COREI7
GRAPHIC......GTX270
RAM....4GIG
به نظر من اصلا گرافیک این بازی تو جذابیت و حال کردن باهاش تاثیر نداره.اگه گرافیکش به اندازه fall out 3 هم بود باهاش حال می کردیو به نظرم LOW و high با هم هیچ فرقی ندارن(از نظر باحال بودن)
![]()
نه جیگر من با
7500 intel و ati 4770 و رم 1 بازی رو های بازی کردم . نمی دونم چرا اینطوری میگید ? البته رمم دوال بود ولی یکیشون سوخت و همین باعث میشد بعضی وقتها تو لود بازی مشکل به وجود بیاد .
به نظر من بازی اگه قشنگ باشه میشه قید گرافیکشو زد
ارزش بازی داره
تو سبک استالکر هستش یه نه
اکشن سریع داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)