تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 66 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 657

نام تاپيک: اساتید راهنمایی تخصصی لطفا G10 یا B690

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام به اساتید و دوستان
    من این تاپیک جذاب رو از اول خوندم تا به یک نتیجه برسم واسه خرید ولی انگار گیج تر شدم
    قصد خرید یه پنل دارم با بودجه حداکثر 1 تومن که فکر کنم باید تو سایز 32 اینچ دنبالش بگردم
    بین مدل های ال جی 37LH700YR که 37 اینچه و مدل 32 اینچ b690 مردد بودم
    مثله اینکه کسی سایز 32 رو به هیچ عنوان توصیه نمیکنه و این منو میترسونه
    میشه راهنماییم کنید که سایز 32 بدرد فاصله 4-5 متری میخوره؟؟
    ضمنا اینم بگم که من میخام یه لپ تاپ که خروچی hdmi داره رو به این پنل وصل کنم و با یک کارت --- external کانالهای Hd رو با اکانت gbox ببینم و بعضی وقتا یه بازی هم کنم باهاش
    اینا انتظارات من از یک پنل هستش(اینهمه ادعا و جیب خالی!!!)
    حالا اگه ممکنه بهم کمک کنید که اصلا سایز 32 کافی هستش و اینکه اگه مثلا ال جی 32lh700 یا 32Lh500 رو بگیرم به مشکل حادی برخورد نمیکنم (آخه مدلای ال جی ارزونتر هستن و سایز 37 هم دارن) یا......دیگه بقیشو شما بگید
    پیشاپیش از کمکتون تشکر میکنم
    لطفا کمکم کنید
    تا 2روز دیگه باید انتخاب کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

لطفا کمکم کنید
    تا 2روز دیگه باید انتخاب کنم
    سلام پدرام خان

بنظر من lh700 رو بذار کنار و بین lh500 و b690 یکی رو انتخاب کن
    بلحاظ مشخصات فنی ، lh500 بهتر از b690 هست ولی من هیچ تجربه ای درموردش ندارم . یکی از دوستان توی انجمن که آواتارشون فکر کنم " آقای ایرج خواننده " هست فکر کنم این تلوزیون رو دارند می تونید ازشون راهنمایی بخواید ( راهنمایی رو دارید دیگه ! شرمنده )

روی کاغذ تنها برتری b690 به lh700 می تونه usb خیلی جالبش باشه که برای من خیلی کاربرد داشته ( البته lh500 هم داره اما بعید می دونم به کاملی b690 باشه ) البته اینها روی کاغذه و باید دید آیا واقعا آپ اسکیلینگش در حد b690 هست آیا واقعا می تونه رنگ مشکی رو بخوبی b690 تولید کنه و ...
    بهرحال روی کاغذ هم کنتراست هم هرتز و حتی فکر کنم زمان پاسخدهی lh500 بهتر از b690 هست . تنها مسئله ای که این وسط هست اینه که باور عمومی می گه بلحاظ کیفیت اسمبل و این چیزا سونی از همه بهتره بعد سامسونگ بعد ال جی . این مبنای علمی نداره و فقط یه باوره که مثلا خود من نتونستم باهاش کنار بیام و الا lh500 می گرفتم

whitewolf عزیز اون عکسها کاملا ساختگی و تجاری هستند
    اگر اینجوری بود که g10 توی هیچ سالن پر نوری پیدا نمی شد . حالا یکی خونه ی پرنوری داشته باشه باید قید g10 رو بزنه ؟! یا lcd فروشها روزها که نور فروشگاه متعادل و در حد خونه هست تعطیل می کردند و فقط شبها زیر نور زیاد لامپ فروشگاه رو باز می کردند ! اینحرفها اغراق آمیزه و بعید می دونم کسی بهش توجه کنه
    اختلاف عمده این پنلها در تصاویر full hd هست که فکر کنم 5% از کل تصاویری که ما تا 5-6 سال آینده می بینیم رو هم تشکیل نمی دن

در مورد عکس هم دوست من بحث کل کل و پوز زنی نیست
    عکسهای تصاویر sd از هر دو پنل اینجا هست . تصاویر اختلاف وحشتناکی رو نشون نمیده ولی من هم می دونم که وقتی ساید بای ساید مقایسه بشن g10 تصاویر بهتری داره اما نه اونقدری که آدم بتونه خیلی راحت قید تمام اختلافات دیگه شون رو بزنه .
    اگر صرفا دو تا تلوزیون مطرح باشن من می گم b690 ممکنه از لحاظ تصویر 10% پایین تر باشه اما از لحاظ امکانات و دکور خیلی بالاتره و b690 رو انتخاب می کنم
    اما اگر g10 با یک سینمای خانگی درست درمون و ----- دو تیونره در نظر گرفته بشه اونوقت انتخاب بهتری خواهد بود .
    Last edited by pmax; 19-12-2009 at 16:08.

3. 2 کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزيز اگه جسارت نباشه ميشه لطف كني بگي قبل از اينكه G10 بخري پول برقت چقدر بود و اين قبض آخري كه برات اومده چقدر بوده و چقدر اختلاف داشته چون 2 ماه كه شما تلويويزيونت رو خريدي يه دوره كامل براي قبض برقه و دقيق ميشه روش قضاوت كرد . سپاس
    فیش برق قبلی اینطوری هست..
    دو بار نداده بودیم..که میشه 4 ماه اومده بود 13.600 تومن...
    2 ماه بهش اضافه شد...پول برقمون شد 20.300 تومن..کلا برای 6 ماه..حالا باید فیش جدید بیاد تا مقایسه کنم..

5. این کاربر از abbas_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

اقاي alucard شما تويه مطلبي كه نوشتي يه عكس زدي كه نوشته نوره يه فروشگاه 2000 lux هستش نور ورزشگاه ازادي به اين بزرگي 800 lux هستش كه تازه ميخواستن 1200 تاش بكنن حالا اين چه فروشگاهي هست كه نورش به اندازه ي 2 تا ورزشگاهه ازاديه
    شما داری مساحت ورزشگاه آزادی رو با یه مغازه مقایسه میکنی!!!؟؟ تو ورزشگاه آزادی اگه 100 تا پرژکتور روشن بشه بازم میزان نور محیط ورزشگاه تو شب کمتر یک مغازه با دوتا پرژکتور به نظر میاد فکر نمیکنم این دیگه زیاد پیچیده باشه.

راجب عکسها هم دیگه بچه دو ساله هم میدونه که این عکسها شماتیک و برای فهم راحت تر موضوع هست و به هیچ وجه شبیه ساز نیست ولی به هر حال واقعیتی هست که وجود داره دوستان میتونن راجب Ambient Light و تفاوت LCD و Plasma تو نت تحقیق کنن البته ممکنه فهم بعضی مسائل برای برخی دشوار باشه.

دوستان لطف کنن از این به بعد عکسهاشون رو داخل اسپویلر قرار بدن

برای استفاده از اسپویلر روی دکمه حالت پیشرفته کلیک کنید بعد از ابزارهای بالا دکمه رو انتخاب کنید بعد از انتخاب یک اسم برای اسپویلر عکسهارو درون اون قرار بدین.

امروز چند تا عکس از جی 10 میزارم(یکم زیاده دیال اپی ها ما رو ببخشن)
    همه ی عکس ها از ماهواره گرفته شده...کنتراست روی 100% هست..بقیه تنظیمات رو دست نزدم..عکس ها رو با گوشی N95 گرفتم.
    جریان این دکمه Pause چیه؟
    Last edited by *Alucard*; 19-12-2009 at 18:04.

7. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    من پنج روز پیش یک تلویزیون سامسونگ مدل LA32B690 گرفتم تصویرش بد نیست ولی سه چهار تا ایراد داره .

هر چی هم با خدمات فنی تماس میگیرم جواب درستی نمیگیرم و فعلا دارن ما رو پاس کاری میکنن و گفتن یکی دو روز دیگه جواب میدن .
    ایراداش اینها است
    1- تله تکست فارسی درست کار نمیکنه و فونت هایش بهم ریخته و لاتین است .
    DLNA -2 کار نمی کنه . هم وقتی تلویزیون را مستقیم با یک کابل LAN به کامپیوتر وصل میکنم و هم وقتی از طریق یک روتر ADSL به کامپیوتر وصل میشم.
    3 - شبکه اش کار نمیکنه و موقع تست شبکه میگه ادرس MAC معتبر نیست .
    4 - امکان اپگرید firmware از طریق USB کار نمیکنه و میگه فایلی برای اپدیت پیدا نشد .

خلاصه من که از خریدنش پشیمون شدم تا ببینم چی پیش میاد.
    اکه کسی میتونه کمکی در این موارد کنه ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

سلام
    من پنج روز پیش یک تلویزیون سامسونگ مدل LA32B690 گرفتم تصویرش بد نیست ولی سه چهار تا ایراد داره .

هر چی هم با خدمات فنی تماس میگیرم جواب درستی نمیگیرم و فعلا دارن ما رو پاس کاری میکنن و گفتن یکی دو روز دیگه جواب میدن .
    ایراداش اینها است
    1- تله تکست فارسی درست کار نمیکنه و فونت هایش بهم ریخته و لاتین است .
    DLNA -2 کار نمی کنه . هم وقتی تلویزیون را مستقیم با یک کابل LAN به کامپیوتر وصل میکنم و هم وقتی از طریق یک روتر ADSL به کامپیوتر وصل میشم.
    3 - شبکه اش کار نمیکنه و موقع تست شبکه میگه ادرس MAC معتبر نیست .
    4 - امکان اپگرید firmware از طریق USB کار نمیکنه و میگه فایلی برای اپدیت پیدا نشد .

خلاصه من که از خریدنش پشیمون شدم تا ببینم چی پیش میاد.
    اکه کسی میتونه کمکی در این موارد کنه ممنون میشم.

سلام

من هروقت زنگ زدم VIP خیلی خوب و با حوصله راهنماییم کردن و اگر لازم بوده اومدن خونه و ...
    شانسیه فکر کنم

1- من این مشکل رو داشتم . زنگ زدم سام سرویس . تلفن نزدیک ترین نمایندگی رو از روی آدرس بهم دادند و با اونا تماس گرفتم اومدند . فریمورش رو آپدیت کردند . مشکل حل شد . البته الانم اگر منو به زبان انگلیسی باشه فونتهای تلتکست رو نمی خونه اما وقتی منو فارسی هست هیچ مشکلی با تلتکست نداره . حتی ی ها رو هم جدا نمی زنه
    از اولش هم منوی فارسی داشت تلوزیونما اما تلتکست فارسی رو نمی خوند

2- نمی دونم

3- نمی دونم

4- حتما یا ورژنتون یکیه ( که البته در این صورت می گه که ورژنها یکیه ) یا مشکلی توی فایله هست چون برای من همون فریمور فارسی رو از طریق usb ریختن دیگه

در مورد مشکل 2 و 4 هم زنگ بزن VIP سام سرویس ( شماره اش در صفحات اول همین تاپیک هست ) تا حالا که برخوردشون و پیگیریشون در مورد من خوب بوده

موفق باشی

10. این کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام

من هروقت زنگ زدم VIP خیلی خوب و با حوصله راهنماییم کردن و اگر لازم بوده اومدن خونه و ...
    شانسیه فکر کنم

1- من این مشکل رو داشتم . زنگ زدم سام سرویس . تلفن نزدیک ترین نمایندگی رو از روی آدرس بهم دادند و با اونا تماس گرفتم اومدند . فریمورش رو آپدیت کردند . مشکل حل شد . البته الانم اگر منو به زبان انگلیسی باشه فونتهای تلتکست رو نمی خونه اما وقتی منو فارسی هست هیچ مشکلی با تلتکست نداره . حتی ی ها رو هم جدا نمی زنه
    از اولش هم منوی فارسی داشت تلوزیونما اما تلتکست فارسی رو نمی خوند

2- نمی دونم

3- نمی دونم

4- حتما یا ورژنتون یکیه ( که البته در این صورت می گه که ورژنها یکیه ) یا مشکلی توی فایله هست چون برای من همون فریمور فارسی رو از طریق usb ریختن دیگه

در مورد مشکل 2 و 4 هم زنگ بزن VIP سام سرویس ( شماره اش در صفحات اول همین تاپیک هست ) تا حالا که برخوردشون و پیگیریشون در مورد من خوب بوده

موفق باشی
    در مورد اولی من هم فکر میکنم با یه اپدیت مشکل حل شه
    درمورد دوم و سوم ایا اصلا سعی کردی به کامپیوتر وصل شی یا نه ؟
    در مورد چهارم هم بالاخره حداقل باید بتونه فایل اپدیت T-CHE6AUSC ببینه

من با VIP هم تماس گرفتم که مسئول فنی اش کاملا وارد بود و گفت قبلا با مورد دوم و سوم برخورد کرده ولی پیگیری و ساپورت مدل LA32B690 با یه جای دیگه است . منم با اون جای دیگه تماس گرفتم که معلوم بود خیلی در این مورد چیزی نمیدونن .
    Last edited by sorna2; 19-12-2009 at 20:45.

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

باسلام خدمت َAlucard
    ضمن تشكر از مطلب آموزنده و مثل هميشه دقيق شما، لطفاً در مورد «حالت كاليبره شدن پنل G10 » كه به آن اشاره كرديد توضيح دهيد. چطور اين پنل كاليبره مي شود؟ به نظر شما بهترين تنظيمات پنل G10 براي اتاق با نور متعارف چيه؟
    من پیشنهادم برای اتاقهای با نور متعارف و زیاد اینها هست:

برای دیدن فیلم:
    Picture Mode: Cinema
    Contrast: 80
    Brightness: 78
    Color: 30
    Tint: G8
    Sharpness: 42
    Color Temp: Warm
    Video NR: Off

Advance Options
    Black Level: Light

برای سایر استفاده ها:

Picture:
    Picture Mode: Dynamic
    Contrast: 100
    Brightness: 55
    Color: 65
    Tint: 0
    Sharpness: 50
    Color Temp: Cool
    Video NR: Off

Advance Options
    Black Level: Light

منظورم از G8 اینجا Green یا رنگ سبز هست.

موفق باشید.
    Last edited by *Alucard*; 19-12-2009 at 20:54.

13. 4 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

در مورد اولی من هم فکر میکنم با یه اپدیت مشکل حل شه
    درمورد دوم و سوم ایا اصلا سعی کردی به کامپیوتر وصل شی یا نه ؟
    در مورد چهارم هم بالاخره حداقل باید بتونه فایل اپدیت T-CHE6AUSC ببینه

من با VIP هم تماس گرفتم که مسئول فنی اش کاملا وارد بود و گفت قبلا با مورد دوم و سوم برخورد کرده ولی پیگیری و ساپورت مدل LA32B690 با یه جای دیگه است . منم با اون جای دیگه تماس گرفتم که معلوم بود خیلی در این مورد چیزی نمیدونن .
    نه راستش
    هیچوقت سعی نکردم اینا رو بهم وصل کنم
    راستش اصلا نمی دونم حسن اینکار چی هست ؟
    بعدش یعنی چی که پیگیری 32B690 با جای دیگه اس !! از روی سایز پنل خدمات می دن ؟! عجب آدمایی هستن . منکه با همینا حرف زدم همیشه

بعدش در مورد آپدیت هم یکی از دوستان توی همین تالار دیدم نوشته بود که فریمور اروپایی دانلود کرده و ظاهرا در آپدیت کردن مشکلی نداشته . اینجور که من یادمه در قسمت آپدیت فرمان آپدیت می دادن و اون ظرف چند ثانیه فلش رو چک می کرد و اگر فایل مورد نظر رو پیدا می کرد پیغام می داد که می خوای آپدیت کنم ؟
    آپدیتم که می کرد . یکبار خاموش روشن می شد و خلاص

دیگه بیشتر از این نمی دونم واقعا . شرمنده

البته ممکنه فهم بعضی مسائل برای برخی دشوار باشه.
    شدیدا تایید میشه . ظاهرا قهم بعضی مسائل برای برخی واقعا دشواره .

امیدوارم بابت این تایید اخطار نگیرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نه راستش
    هیچوقت سعی نکردم اینا رو بهم وصل کنم
    راستش اصلا نمی دونم حسن اینکار چی هست ؟
    بعدش یعنی چی که پیگیری 32B690 با جای دیگه اس !! از روی سایز پنل خدمات می دن ؟! عجب آدمایی هستن . منکه با همینا حرف زدم همیشه

بعدش در مورد آپدیت هم یکی از دوستان توی همین تالار دیدم نوشته بود که فریمور اروپایی دانلود کرده و ظاهرا در آپدیت کردن مشکلی نداشته . اینجور که من یادمه در قسمت آپدیت فرمان آپدیت می دادن و اون ظرف چند ثانیه فلش رو چک می کرد و اگر فایل مورد نظر رو پیدا می کرد پیغام می داد که می خوای آپدیت کنم ؟
    آپدیتم که می کرد . یکبار خاموش روشن می شد و خلاص

دیگه بیشتر از این نمی دونم واقعا . شرمنده

شدیدا تایید میشه . ظاهرا قهم بعضی مسائل برای برخی واقعا دشواره .

امیدوارم بابت این تایید اخطار نگیرم

DLNA به شما امكان مي دهد تا موسيقي و ويدئويي كه در كامپيوتر شما ذخيره شده را ازطريق اتصال شبكه در حالت Media Play تماشا كنيد. اين موضوع نياز
    به كپي كردن آنها را به يك دستگاه ذخيره USB مرتفع كرده است. براي استفاده از DLNA ، بايستي تلويزيون به شبكه متصل بوده و بايستي
    برنامه مديريت کامپيوتر اشتراکي Samsung در كامپيوتر شما نصب شده باشد.
    كامپيوتري كه برنامه مديريت کامپيوتر اشتراکي Samsung روي آن نصب مي شود را مي توانيد مستقيماً به تلويزيون بدون اتصال آن از طريق مشترك كننده روتر یا با یک روتر به كامپيوتر وصل كنيد.

نقل از صفحه 44 تا 48 دفترچه راهنماي سامسونگ
    Last edited by sorna2; 19-12-2009 at 21:53.

16. این کاربر از sorna2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •