سلام جانی عزیز
نه هنوز موفق نشدم گوشی رو روت کنم! یکم سخته چون تا حالا کسی تو ایران این کار رو نکرده
البته یکبار امتحان کردم ولی ساعت گوشی از کار افتاد و من بیخیالش شدم
گوشی خوبیه ولی آندروید 1.5 زیاد جالب نیس در کل به بلک بری 9500 نمیرسه(کاش وای فای داشت)
از نظر وزن یکم سنگینه ! دوربینش متوسط و پخش آهنگ نسبت به بلک بری افتضاحه
از نظر تنوع نرم افزاری خیلی خوبه مثل آیفون
gps خوبی داره ! باطریش ضعیفه و پخش فیلمش خوبه
اگه آپدیت 2.1 واسش بیاد بعضی از مشکلاتش حل میشه
اگه سخت افزار wifi رو داشته باشه یعنی نرم افزارشو دست کاری کردن که فقط با شبکه tmobile کار کنه
احمد جان واسه snapshot گرفتن از طریق ویندوز نیازی به روت کردن نیست. اگه بخوای با app ها بگیری نیاز به روت هست. این روند رو دنبال کن :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد روت کردن اینو امتحان کردی؟ :
کد:
اینم واسه unroot کردن :
کد:
راستی دقت کن واسه یه سری خاص بوت لودرها روت شدن امکان پذیره ها.
راستش من الان ندارم این گوشی رو واسه همین تست نکردم فکر نکنم تا بعد از تعطیلات هم به دستم برسه. شرمنده نمیتونم کمک کنم.
راستی جانی میشه از firmware گوشی dext برای cliq استفاده کرد؟ چون از نظر سخت افزاری مثل هم هستن شاید هم wifi اینجوری درست بشه
اگه میخوای گوشی تکی داشته باشی و همه بگن گوشیت چیه شک نکن برو cliq یا dext بخر
.gif)
تازه با همه سیم کارت ها کار میکنه ! فقط خط اعتباری توش نذار که به 3 سوووت gprs خالیش میکنه
البته باید با موتو بلور بسازی و بسوزی
.gif)
نه اینجا میتونی فیرمویرهاشونو ببینی :
کد:
البته خیلی خیلی مراقب باش چون الان cliq داری شما نه dext پس ممکنه با فلش فیرمویر اشتباه گوشیتون لاک بشه. در مورد تک بودن واقعا cliq ظاهرش از مایل خیلی سره.
در مورد gprs بهترین راه اینکه که به آخر access pint یه چیزی اضافه کنی. مثلا mtnirancell رو بکنی mtnirancell1 تا دیگه gprs قطع بشه و باز هروقت خواستی برش گردونی به همون حالت. یه برنامه هم هست که همین کار رو انجام میده. نمیدونم چرا اما استانبول واسه مایلستون وقتی اون علامت فلش ها رو غیر فعال میکردی اینترنت قطع میشد اما توی ایران کلا همش وصله. خیلی بده این. ما هم که motoblur نداریم با همین مشکل مواجهیم احمد جان.