اگر :
داریم :
در نتیجه :
به ازای k برابر : 0 و 1 و 2 و 3 جوابها در محدوده قابل قبول هستند .
اگر :
داریم :
در نتیجه :
به ازای k برابر : 0 و 1 و 2 و 3 جوابها در محدوده قابل قبول هستند .
سلام دوستان
شما جواب این سوال رو با توجه به مطالب جلسه دوم فصل دنباله ها در دیف رمزینه ، صفحه 91 ، تمرین پایینیش ، قسمت ''ه" , "و" چه گزینه ای بدست می آورید؟
دنباله را ساده میکنیم:
بنابراین کلیهی جملات این دنباله در بازه [2,3) قرار دارند و هیچ جملهای در بازهی داده شده قرار نمیگیره.
Last edited by mehdi_7070; 28-01-2010 at 18:05.
ممنون ميشم دوستان اين سوال و جوابش رو يه نگاه كنن :
حالا سوال من اينجاست كه دلتا x اينجا چيه (تو همون اول جواب) ؟ منظور از دلتا x فاصله ي دو نقطه است يا اينكه چقدر بايد موج جابجا شه تا ذره به به بعد بيشينه A+ برسه ؟ يكي ما رو روشن كنه ! مثلاً از كجا فهميد دلتا x براي اينكه ذره ي a تا A+ نوسان كنه 3/2 هست ؟ اونوقت اگه نقطه ي O واقع در x=0 ميخواست تا بعد A+ نوسان كنه موج چقدر بايد جابجا ميشد ؟؟ ما كه آخر سر در نياورديم منظر از دلتاx چيه ؟؟؟؟؟
برای بدست آوردن طول موج طبق فرمول ،نیاز به دو نقطه با X و فاز معلوم داریم :
که طبق شکل دو نقطه M و N دو نقطه مورد نظر هستند ،که اختلاف فاز ،اختلاف فاز نقطه N با M هست ونیز برابر 3/2 است .
ممنون از راهنمايي ! اما توي شكلي كه در پاسخنامه هست (همون دايره مرجع) ، نقطه A رو نشون داده و گفته كه فاصله اش از نقطه ي M به اندازه 3/2 هست !
منم همين راهي كه شما گفتين رفتم : يعني فاصله MN رو مساوي 3/2 قرار دادم و طول موج يه عدد ديگه بدست اومد ! مسلماً اختلاف فاز نقطه ي N تا M با اختلاف فاز نقطه A تا M يكي نيست . هست ؟
از طرفي ميدونيم كه اختلاف فاز ذره هاي N و A به اندازه 120 درجه هست ، يعني A داره به بعد بيشينه منفي نزديك ميشه و N داره به بعد صفر نزديك ميشه!
» لطفاً يه نگاهي به پاسخ تست بندازين ببينين غلط نيست ؟ آخه روي شكل فاصله ي A و M به اندازه 3/2 نيست ، ولي تو پاسخ نامه نوشته 3/2 ! واقعاً گيج شدم !!!!
![]()
خواهش میکنم ،بله فکر میکنم حق با شما باشه ،چونفاز مربوط به نقطه A هست ،و همونطور که گفتین اختلاف فاز A و N نیز 120 درجه است !
فکر میکنم که توی اختلاف فاز اشتباه کرده .چونبین دو نقطه N , M مشخصه که برابر 3/2 است .
که با این حساببه دست میاد .
نه ، راه حل درسته ، اختلاف فاز دو نقطه ی M و N همون P + P/3 هست که با توجه به اون ، مقدار لاندا هم میشه 1 متر ، به شکل زیر نگاه کنید :خواهش میکنم ،بله فکر میکنم حق با شما باشه ،چون فاز مربوط به نقطه A هست ،و همونطور که گفتین اختلاف فاز A و N نیز 120 درجه است !
فکر میکنم که توی اختلاف فاز اشتباه کرده .چون بین دو نقطه N , M مشخصه که برابر 3/2 است .
که با این حساب به دست میاد .
برای اینکه بهتر متوجه بشی ، توی ذهنت روی نمودار نقاط رو ثابت نگه دار و موج رو به جلو حرکت بده ، ببین روی دایره مثلثاتی ، فاز نقاط چطور تغییر می کنه ...
موفق باشید ...
Last edited by Mahmood_N; 10-02-2010 at 20:08. دليل: تغییر لینک عکس !
درسته ،متوجه شدم .
بچه ها من یه سوال واقعا مبتدی دارم که منو کاملا گیج کرده(نخندینا):
فشار کمیت مقداریه یا شدتی؟چرا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)