سلام من کیف vax و می خواستم بخرم تو سایت زده اندازش 15.4 هستش نوت بوک من 15.6 هستش مشکلی ایجاد نمی کنه نمایندگی vax کجاست کلا فروشگاهی سراغ دارید کیف های vax بفروشه ممنون.
سلام من کیف vax و می خواستم بخرم تو سایت زده اندازش 15.4 هستش نوت بوک من 15.6 هستش مشکلی ایجاد نمی کنه نمایندگی vax کجاست کلا فروشگاهی سراغ دارید کیف های vax بفروشه ممنون.
سلام کسی جایی توی اصفهان برای خرید کیف های تارگوس میشناسه؟؟؟
سلام.
شما برو خیابان خاقانی.از طرف خواجه پطرس که به طرف حکیم نظامی بروی حدود 100 متر بعد از خواجه پطرس سمت راست یک مغازه هست که کارش فروش لپ تاپ و لوازم جانبی لپ تاپ هست (متاسفانه الان اسمش یادم نمیاد) کیفهاش هم معمولا از برند targus و kensington هست.که این kensington هم کارهای عالی و خوبی داره.
البته یکم قیمت هاش نسبت به جاهای دیگه یکم بالاتر هست (همانطور که میدونی همه فروشگاه های این خیابون این عیب را دارند)
مثلا یه کیف 65 را چه قدر ممکنه بده؟؟؟خوبه از سایت بخرم(دیجی کالا)2500 هزینه پست میگیره.
کیف هاش از 50 هست تا 150.بستگی به مارک و مدلش.
اما من چند تا مدل که جای دیگه قیمت داشتم اینجا هم قیمت گرفتم حدود 10-15 تومن گرون تر بود.اما موقع خرید باهات راه میاد.
شما حتما برو بهش سر بزن.بعضی وقت ها کیف های تکی میاره.مخصوصا مدل های kensington که واقعا کیفیت و طراحی خیلی خوبی دارن.من خودم اگر بخوام باز خرید کنم مطمئنا یکی از اولویت های خریدم اینجا هست.
اگر میخواهی از دی جی کالا خرید کنی میتونی بری نمایندگی اصفهان(مجتمع مریم-طبقه اول-آرمن رسانه) نسبتا تنوع مدل های موجودش کم هست اما اگر چیز خاصی بخواهی برات میاره.
Last edited by choory; 01-09-2010 at 15:29.
آقا یکی جواب میده؟
شما بودجتون چقدر هست.تا چقدر میخواهید برای خرید کول پد هزینه کنید؟
من برای لپ تاپ خودم cooler master infinite برداشتم.(اگر اشتباه نکنم 34 تومن شد) هم کم صدا هست هم کارایی خوبی داره هم ظاهر قشنگ و ساده ای.برای مدل های 16 هم خوبه.
کلا cooler master کول پد های خوبی داره.شما برو تو سایتش مدل های زیادی داره.
سلام من کیف vax و می خواستم بخرم تو سایت زده اندازش 15.4 هستش نوت بوک من 15.6 هستش مشکلی ایجاد نمی کنه نمایندگی vax کجاست کلا فروشگاهی سراغ دارید کیف های vax بفروشه ............................
سلام
برای لپ تاپ مدل FW490 چه کولپدی مناسبه؟
اگه میشه مدلشو دقیق بگید.
ممنونم
سلام.
من این مدل رو دارم و راضیم.
Cooler Master W2
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)