چه جالب چه تفاهمی
منم از اونجایی که خودم تو ترکم خیلی دوست دارم زنم تا وقتی نوه دار شد بازی کنه من بشینم ببینمش
چه جالب چه تفاهمی
منم از اونجایی که خودم تو ترکم خیلی دوست دارم زنم تا وقتی نوه دار شد بازی کنه من بشینم ببینمش
Last edited by hosseincode2008; 26-02-2011 at 16:02.
من چند وقته خیلی کم بازی می کنم یکمی افسردگی گرفتم!
یعنی کلا همیشه به همین صورته.... الانم منتظرم چند تا شاهکار مثل DA 2 و Portal 2 بیان شاید از این وضعیت در بیام
کلا فکر کنم تا آخر عمرمون بازی نقش مهمی در زندگیمون ایفا می کنه و بدون اون زندگی یه چیزی کم داره و بی روحه...
فكر كنم هيچ وقت از بازي كردن خسته نشم . تا عمر دارم بازي مي كنم
من فکر می کنم الان که 21 سالمه نهایتش تا 5 سال دیگه بازی کنم...
چون از اون به بعد سرگرمیم چیز دیگه ای میشه و امکانش زیاده از کامپیوتر و xbox دور بشم و به
سمت گیر و گرفتاریهای زندگی برم .
من از گهواره تا گور بازی میکنم![]()
من 29 سالمه و یادمه وقتی فکر کنم ابتدائی ( یادم نیست چندم ! ) بودم اینقدر گریه کردم تا بابام واسم آتاری خرید و هر روز خدا دسته این آتاری بی زبون خراب میشد![]()
من کلا دنیا رو به خاطر 3 چیز دوست دارم : 1.فیلم 2.بازی 3.سامسونگ![]()
کلا چون از بچگی بازی کردم یه جورائی آدم خیلی ریلکسی هستم که خیلی به ندرت از کوره در میرم ! نمیدونم شایدم به خاطر بازی نباشه !
اینجا هم اعلام میکنم بعد از 70 سال که زن خواست منو بگیره جهیزیش بایستی سیستم خفن + کل بازی های اورجینال دنیا![]()
مخلصیم .
سعی میکنم این عادت رو هرگز ترک نکنم.
حتی اگه یه ساعت در ماه شده هم بازی خواهم کرد.
من چند صفحه پيش گفتم. رفتم تو 30 سالگي ، حدود 1 و نيم ساله كه عقد كردم و حدود 5 ماهه كه ازدواج كردم و در حال حاضر تقريبا 5 تا 6 بازي رو سيستمم نصبه و مي خوام برم Bullstrom (اگه درست نوشته باشم) رو بگيرم.
اعتقاد دارم تفريح خوبيه اما واقعا نبايد بقيه چيزها در زندگي رو فراموش كرد . بالا خره بازي رو ميشه هميشه پيدا كرد اما خانواده رو نه.
اصلا زندگي بدون بازهاي كامپيوتري معني نداره من تا آخرين لحظه عمرم بازي ميكنم
من هم تا وقت مرگم بازی میکنم.آخرین خواسته ای که تو این دنیا دارم مربوط به بازیه و وسیت میکنم چند نفر بشینن بازیهای غذای منو بازی کنن![]()
Last edited by Zaghan_13; 28-02-2011 at 14:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)