بچه ها ببخشید اگه من یه سوال مبتدی میپرسم اخه تا حالا پاکت پی سی نداشتم بازی هایی که فایل exe دارند را چطوری باید از کامپیوتر نصب کنم
بچه ها ببخشید اگه من یه سوال مبتدی میپرسم اخه تا حالا پاکت پی سی نداشتم بازی هایی که فایل exe دارند را چطوری باید از کامپیوتر نصب کنم
نه دوست عزیز ! .. منظور ایشون این نیست .. سامسونگ تقریبا در اکثر نقاط گارانتی ارائه میده اما گارانتی که در ایران ارائه میشه چه پارس مایکروتل چه پارسه و غیره خارج ا زایران رو تحت پوشش خودشون قرار نمیدن ! حتی بعضی از شهرهای کور ایران که نمایندگی مرکزی هم نداره باید گوشی رو بفرستن تهران یا شهرهای استانشون تا خدمات بگیرن ...
همینجا خیلی ها بدون گارانتی این گوشی رو تهیه میکنن شما اگه میخوای از ایران خارج بشید پیشنهاد میشه گوشی رو بدون گارانتی تهیه کنید
دوست عزیز شما احتمالا برنامه هات پسوند cab ندارن ... ممکنه برنامه سیستم عامل های دیگرو دانلود کرده باشی ! ... وگرنه اگر رو cab کلیک کنی خودش نصب میکنه ...دوستان ببخشید اگه بی ربط سوال می کنم من برنامه هایی که از طریق pc نصب می شن مشکلی ندارم اما برنامه هایی که باید روی گوشی بریزی تا نصب شن توی گوشی نمی شناسه یه فایل html و چند تا فایل دیگه هست که هیچ کدومشون exe نیستن خواهش می کنم یکی به من کمک کنه من توی نصب فارسی ساز و core player به این مشکل برخوردم . ایراد از فایل ها نیست چون بقیه راحت نصب کردن
شما احتمالا وین رار دارین و با اون برنامه رو اکسترکت می کنین
کلا برنامه های پاکت پی سی پسوند cab دارن
و فایل های exe فقط برای نصب روی کامپیوتر هستند نه پاکت پی سی
---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
شما اگر میخوای بری استرالیا اصلا با گارانتی های ایران نخر بدون گارانتی بخری بهتره
---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:24 AM ----------
آره منظورم همونه
حتما توی قرعه کشی های سامسونگ شرکت کن جایزه های خوب میدن
این سایت رو هم ببین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سئوال
(من این گوشی رو نخریدم ولی انتخاب اولم هست)
یکی از همکارانم این گوشی رو خریده
دو تا ضد حال خورده کسی راهکاری داره براش
سوال1: ویبره و زنگ با هم نداره مثل بعضی آهنگهای نوکیا که هم ویبره می زنه هم زنگ
سوال2: کنتاکت لیست رو چطوری می شه واردش کرد. ایشون گوشی اش سونی اریکسون و یه فایل csv (فکر کنم فرمتی از اکسل) داره که می خواد منتقل کنه به سامسونگ
روشی چیزی داره
سوال3: این نرم افزاری که توی سی دی هست چه کارایی می شه باهاش کرد به طور مثال می شه با کامپیوتر اsms فرستاد یا با کامپیوتر contact ها رو ادیت کرد؟
نه دو تا رو با هم نداره
پسوند کانتکت های ویندوز موبایل با گوشی های جاوای سونی اریکسون فرق داره
اين گوشي زنگ و ويبره رو با هم ميزنه.
دوستانی که هفت هشت ماهی هست گوشی رو دارن ، یه توضیح جزئی بدن:
1 - گوشی برا کار با اینترنت (مخصوصا ایمیل)و آفیس به حد کافی جواب میده؟هنگ نمی کنه؟
2- دوربینش در حد3 مگِ نوکیا هست؟
3- باطری چند روز نگه می داره؟
4-LCD قابل قبول داره؟زیر نور و ....؟ و این که بادست به خوبی قلم کار می کنه؟
5 - مموری هشت رو کامل ساپورت می کنه؟
خیلی خیلی ممنون که زود جواب میدین![]()
بچه ها بچه ها؛ تفاوت سلیقه خوبه ولی توی یه سخت افزار یه خورده سخته
البته فکر کنم
راهنمایی بفرمایین حضرات چطوری می شه که با هم کار کنه
پس چطوری می شه توی ویندوز موبایل تعداد زیادی کنتاکت لیست رو وارد کرد
دستی؟؟؟!!!! my fiviuort
---------- Post added at 01:42 PM ---------- Previous post was at 01:41 PM ----------
این سئوال هم مورد لطف قرار بدین!سوال3: این نرم افزاری که توی سی دی هست چه کارایی می شه باهاش کرد به طور مثال می شه با کامپیوتر اsms فرستاد یا با کامپیوتر contact ها رو ادیت کرد؟
1. Settings > Sound Settings > Ring > Call Alert Type
از اونجا م یتوانید روی Vibrate and ring تنظیم کنید تا هم ویبره بزنه و هم زنگ !
در ضمن م یتوانید نوع ویبره رو از میان پنج مدل انتخاب کنید !
2. نمی دونم !
3.هم می شود sms فرستاد ، هم contact رو ادیت کرد ، هم می شه از گوشی backup گرفت ، تصاویر و ویدئو اضافه و حذف کرد و ...
1. من از اینترنت گوشی راضیم !
خیلی راحت و در عرض 15 ثانیه تمام ایمیل های جدید رو م یتوانم ببینم ، آفیسش هم خوبه ولی تو فایلهای خیلی سنگین یکم وقت می بره تا کامل باز کنه !
3. من روز 13 بدریدونه عکس پانوراما گرفتم ، ببنید :
4.زیر نور مستقیم خورشید کیفیت نمایش صفحه خیلی پایینه ! اصلا" هم به قلم احتیاج ندارید ! یعنی من که خودم قلم رو گذاشتم توی قوطی و فقط دو سه روز اول باهاش کار کردم !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
5.تا 32 گیگ نوشتن که ساپورت میکنه ، من یدونه 8 گیگ رفتم هیچ ایرادی ندیدم !
واسه استفاده از wi fi تنظیمات خاصی لازمه ؟
یعنی وقتی که connect شدیم ، همه چی حله ؟ یا نه باید یک تنظیماتی رو اعمال کنیم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)