تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 63 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 625

نام تاپيک: سریال دلنوازان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

صابري: قصه «دلنوازان» در زندگي اجتماعي ما جاري است

خبرگزاري فارس: بازيگر نقش «عمه شكوه» در مجموعه تلويزيوني «دلنوازان» گفت: قصه «دلنوازان» در زندگي واقعي ما وجود دارد و داستان‌هاي آن در زندگي ما كاملا جاري و ساري است. مطرح كردن ماجراهاي مربوط به عشق و ازدواج در زندگي جوانان و يا ازدواج‌هاي فاميلي، از واقعيت‌هاي اجتماعي است.

فريده صابري در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس درباره چگونگي حضورش در مجموعه «دلنوازان» گفت: با انتخاب آقاي سهيلي‌زاده به اين كار آمدم و اولين بار است كه در سريال هرشبي ايفاي نقش كردم.
    وي درباره ميزان ارتباطش با اين نقش نيز ادامه داد: من فكر مي‌كنم كه اگر آدم نتواند با يك نقش ارتباط برقرار كند، همان بهتر كه آن را بازي نكند. من معتقدم با مطالعه و تجربه مي‌توان به نقش نزديك شد و مابقي به بيننده مربوط مي‌شود كه ببيند آيا اين بازيگر به نقش نزديك شده يا خير و بهترين قضاوت را هم همين مردم انجام مي‌دهند.
    وي همچنين در پاسخ به اين سوال كه دوست داريد هرشب سريال «دلنوازان» پخش شود يا هفته‌اي يكبار؟ پاسخ داد: اين مسأله فقط مختص ايران نيست و فكر مي‌كنم وقتي تلويزيون تصميم مي‌گيرد كه يك سريال را هر شبي به روي آنتن ببرد حتما قبلا تحقيقاتي در اين زمينه انجام داده است و بازخوردهايي در اين زمينه ديده است. البته هرشب ديدن يك سريال از نظر من كمي سخت است و نمي توان هر شب در يك ساعت مشخص پاي تلويزيون نشست و سريال ديد. البته برخي هم مي‌گويند كه اين شيوه پخش عالي است و ما هر شب اين سريال را مي بينيم.
    بازيگر نقش عمه شكوه همچنين درباره دلايل موفقيت مجموعه تلويزيوني «دلنوازان» اظهار داشت: وقتي قصه را خواندم برايم خيلي جذاب بود. ديدم روند قصه از كشش زيادي برخوردار است و همه بازيگران در آن جاي كار دارند. بخش اعظم فيلمنامه آماده بود. وقتي قصه را خواندم خيلي مرتب بود و با توجه به طولاني بودن قصه، كار به خوبي پيش رفت و همه آنچه كه قبل از ساخت در فيلمنامه ديدم، به طور كامل ساخته شد.
    وي ادامه داد: هر وقت كاري از من روي آنتن است، ترجيح مي‌دهم كه به تنهايي آن را نگاه كنم و به نقاط ضعف و قدرت خود به طور كامل پي ببرم. البته آن موقع كمي دير است چون كار ديگر ساخته شده اما تجربه‌اي براي كار بعدي به شمار مي‌رود.
    وي همچنين تصريح كرد: قصه «دلنوازان» در زندگي واقعي ما وجود دارد و داستان‌هاي آن در زندگي ما كاملا جاري و ساري است. مطرح كردن عشق و ازدواج در زندگي جوانان و يا ازدواج‌هاي فاميلي يكي از همين‌ها است. حتي يك بار خانمي در خيابان جلوي مرا گرفت و گفت شما من هستيد! من دو دختر دارم و زندگي ام به طور كامل شبيه قصه شماست. اين متن بسيار قوي نوشته شده و داستان‌هاي حاشيه‌اي آن هم دور از ذهن نيستند و ما هنوز در جامعه ازدواج‌هاي فاميلي ناخواسته داريم. ضمن اينكه خانواده‌هاي «دلنوازان» تحصيل كرده هستند اما سنتي عمل مي‌كنند.
    بازيگر سريال‌ «در قلب من» با بيان اين كه كار تئاتر آدم را از تلويزيون دور مي كند و كم‌كاري من در تلويزيون به دليل حضور در تئاتر بوده است، در پاسخ به اين سوال كه چقدر نقش شكوه را بازي كرديد، گفت: آدمي مثل شكوه را خيلي كم بازي كردم. من فقط كافي بود تا شكوه را پيدا كنم. يك بازيگر وقتي نقشش را پيدا مي‌كند، ديگر با آن زندگي مي‌كند. من چون اول شكوه را پيدا كردم به طور كامل مي‌دانم او حتي در جواني چطور بوده و به راحتي ارتباط او را با سايرين پيدا مي‌كنم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

/نقد شفاهي مجموعه‌هاي روي آنتن/
    كريمي: «دلنوازان» با دغدغه‌هاي خانواده‌هاي ايراني منطبق است

خبرگزاري فارس: يك منتقد گفت: «دلنوازان» مجموعه‌اي است كه منطبق با ايده‌آل‌ها و دغدغه‌هاي خانواده ايراني شكل گرفته است.

«پژمان كريمي» منتقد و نويسنده روزنامه كيهان در گفت‌و گو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس در مورد سريال «دلنوازان» ساخته حسين سهيلي‌زاده،گفت: «دلنوازان» مجموعه‌اي است كه منطبق با ايده آل‌ها و دغدغه‌هاي خانواده ايراني شكل گرفته است.
    وي در ادامه افزود: در اين مجموعه خانواده‌اي در پي تحكيم پيوندها ميان اجزاي خود است. مادر در كنار همسرش «جهان»، «ستايش»، دختر گمشده‌اش را مي‌جويد و بر آن است كه «بهزاد» را كه به شيوه‌اي نامأنوس و ناموفق تشكيل خانواده داده، به ‌آرامش و امنيت برساند.
    كريمي تصريح كرد: اين هسته و مجموعه پازل‌هاي سازنده قصه، در كام مخاطب ايراني شيرين آمده و با آن «اين هماني» دارد.
    وي ادامه داد: در اين مجموعه به روشني و رواني، دو خصيصه «خودپرستي» (در وجود اتابك و منصور) و «عصيان در برابر ارزش‌هاي خانوادگي»(در وجود بهزاد و...) به عنوان منشاء رذائلي چون «دروغ»، «نفاق»، «پايمالي حقوق ديگران» و... معرفي و تصوير مي‌شود و اين اتفاق‌ها به اندازه‌اي معقول رخ داده‌اند كه باورپذير جلوه نموده است.
    وي در پايان اظهار داشت: در مجموع «دلنوازان» با بازي‌هاي خوب بازيگران نقش‌هاي «روشنك»، «مهتاب» و... و كارگرداني حساب شده، كاري در خور و قصه جذاب، در رديف اثري مطلوب ارزيابي مي‌شود هر چند كه فيلمنامه در تصويرسازي روابط و برخي شخصيت‌ها مانند: «يلدا» و «منصور» و يا گذشته «اتابك» و يا معرفي يك آژانس مسافرتي در اندازه يك سازمان اداري يا جايگاهي ويژه، دچار نقصان و ايراد است.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض عکسهایی متفاوت از بازیگران سریال دلنوازان

4. 3 کاربر از sinath بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

امروز روی جلد یه مجله رو خوندم . نوشته بود پایان دلنوازان . مرگ یلدا و افسردگی بهزاد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

امروز روی جلد یه مجله رو خوندم . نوشته بود پایان دلنوازان . مرگ یلدا و افسردگی بهزاد
    به این مجله ها اصطلاحا میگن: مجله های زرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Inter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    برزخ بین بهشت و جهنم

پيش فرض

چرا یه عکس درست و حسابی ازشون ننداختن؟

منظورم از لحاظ هنری بود

ایرادات:
    مثلاً عدم تنظیم خوب نور و وجود سایه های مزاحم، فلاش بی موقع و مستقیم رو به سوژه ، محیط بد عکاسی ، داخل فوکوس نبودن سوژه ها، فیگورهای نامناسب و ترکیب بندی یا کمپوزوسیون بسیار ضعیف مخصوصاً تو اون عکسایی که عکس هنرپیشه های دیگه از پشت بیشتر به چشم میاد تا سوژه های اصلی

بابا دوتا عکس درست درمون پیدا می کردین خب !

ولی در عین حال ممنونم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

چرا یه عکس درست و حسابی ازشون ننداختن؟

منظورم از لحاظ هنری بود

ایرادات:
    مثلاً عدم تنظیم خوب نور و وجود سایه های مزاحم، فلاش بی موقع و مستقیم رو به سوژه ، محیط بد عکاسی ، داخل فوکوس نبودن سوژه ها، فیگورهای نامناسب و ترکیب بندی یا کمپوزوسیون بسیار ضعیف مخصوصاً تو اون عکسایی که عکس هنرپیشه های دیگه از پشت بیشتر به چشم میاد تا سوژه های اصلی

بابا دوتا عکس درست درمون پیدا می کردین خب !

ولی در عین حال ممنونم
    عکسا هیچکدوم ارجینال نیست و بزرگنمایی شده
    نسخه اصلی عکسا (به جز 3 تای اول) رو می تونید از آرشیو سایت برنانیوز و فارس نیوز تاریخ 1 آبان ببینید
    ضمنا برای خبرگذاری ضعیف برنا ، مهم آرم اونه که حتما توی عکس بیاد، نه این چیزایی که شما گفتین

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

من از اینکه تو این سریال نخواستن هیچکدوم از کاراکترها از قشر دانشجو باشن اتفاقا خوشم اومد و بهش توجه کرده بودم و به نظرم اومد که تعمدی در کاره، واقعا هم مشکلات یه جوون ایرانی بعد از دانشگاه چندین برابر حین تحصیلشه که معمولا تو داستانا توجهی نمیشد.
    حالا اگه هنرپیشه ها نقششون یه چند سالی از خودشون بزرگتر باشه (بخصوص که میبینیم گریم سریال هم خوب بوده و هنرپیشه ها با قیافه های واقعیشون تفاوت زیادی دارن) به نظرم اونقدر ایراد نداره که تو بعضی از سریالای ایرانی قبلا میدیدم طرف در واقعیت 27، 28 سالشه اونوقت تازه میخواد کنکور بده

10. این کاربر از H a m e e d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

طرف در واقعیت 27، 28 سالشه اونوقت تازه میخواد کنکور بده
    آخه وقتي مهتاب و يلدا متولد 66 هستن اصلا عجيب نيست كه يه 27 28 ساله بياد تازه كنكور بده حالا يلدا هيچ ولي اين مهتاب دست كم 59 مي خوره!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Inter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    برزخ بین بهشت و جهنم

پيش فرض

آخه وقتي مهتاب و يلدا متولد 66 هستن اصلا عجيب نيست كه يه 27 28 ساله بياد تازه كنكور بده حالا يلدا هيچ ولي اين مهتاب دست كم 59 مي خوره!!
    مرگ من مهتاب متولد 66 ه؟

بابا تو اون عکس واقعیش هم بزرگتر نشون میده

خوب اون روشنکه سن واقعیش چنده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •