صابري: قصه «دلنوازان» در زندگي اجتماعي ما جاري است
خبرگزاري فارس: بازيگر نقش «عمه شكوه» در مجموعه تلويزيوني «دلنوازان» گفت: قصه «دلنوازان» در زندگي واقعي ما وجود دارد و داستانهاي آن در زندگي ما كاملا جاري و ساري است. مطرح كردن ماجراهاي مربوط به عشق و ازدواج در زندگي جوانان و يا ازدواجهاي فاميلي، از واقعيتهاي اجتماعي است.
فريده صابري در گفتوگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس درباره چگونگي حضورش در مجموعه «دلنوازان» گفت: با انتخاب آقاي سهيليزاده به اين كار آمدم و اولين بار است كه در سريال هرشبي ايفاي نقش كردم.
وي درباره ميزان ارتباطش با اين نقش نيز ادامه داد: من فكر ميكنم كه اگر آدم نتواند با يك نقش ارتباط برقرار كند، همان بهتر كه آن را بازي نكند. من معتقدم با مطالعه و تجربه ميتوان به نقش نزديك شد و مابقي به بيننده مربوط ميشود كه ببيند آيا اين بازيگر به نقش نزديك شده يا خير و بهترين قضاوت را هم همين مردم انجام ميدهند.
وي همچنين در پاسخ به اين سوال كه دوست داريد هرشب سريال «دلنوازان» پخش شود يا هفتهاي يكبار؟ پاسخ داد: اين مسأله فقط مختص ايران نيست و فكر ميكنم وقتي تلويزيون تصميم ميگيرد كه يك سريال را هر شبي به روي آنتن ببرد حتما قبلا تحقيقاتي در اين زمينه انجام داده است و بازخوردهايي در اين زمينه ديده است. البته هرشب ديدن يك سريال از نظر من كمي سخت است و نمي توان هر شب در يك ساعت مشخص پاي تلويزيون نشست و سريال ديد. البته برخي هم ميگويند كه اين شيوه پخش عالي است و ما هر شب اين سريال را مي بينيم.
بازيگر نقش عمه شكوه همچنين درباره دلايل موفقيت مجموعه تلويزيوني «دلنوازان» اظهار داشت: وقتي قصه را خواندم برايم خيلي جذاب بود. ديدم روند قصه از كشش زيادي برخوردار است و همه بازيگران در آن جاي كار دارند. بخش اعظم فيلمنامه آماده بود. وقتي قصه را خواندم خيلي مرتب بود و با توجه به طولاني بودن قصه، كار به خوبي پيش رفت و همه آنچه كه قبل از ساخت در فيلمنامه ديدم، به طور كامل ساخته شد.
وي ادامه داد: هر وقت كاري از من روي آنتن است، ترجيح ميدهم كه به تنهايي آن را نگاه كنم و به نقاط ضعف و قدرت خود به طور كامل پي ببرم. البته آن موقع كمي دير است چون كار ديگر ساخته شده اما تجربهاي براي كار بعدي به شمار ميرود.
وي همچنين تصريح كرد: قصه «دلنوازان» در زندگي واقعي ما وجود دارد و داستانهاي آن در زندگي ما كاملا جاري و ساري است. مطرح كردن عشق و ازدواج در زندگي جوانان و يا ازدواجهاي فاميلي يكي از همينها است. حتي يك بار خانمي در خيابان جلوي مرا گرفت و گفت شما من هستيد! من دو دختر دارم و زندگي ام به طور كامل شبيه قصه شماست. اين متن بسيار قوي نوشته شده و داستانهاي حاشيهاي آن هم دور از ذهن نيستند و ما هنوز در جامعه ازدواجهاي فاميلي ناخواسته داريم. ضمن اينكه خانوادههاي «دلنوازان» تحصيل كرده هستند اما سنتي عمل ميكنند.
بازيگر سريال «در قلب من» با بيان اين كه كار تئاتر آدم را از تلويزيون دور مي كند و كمكاري من در تلويزيون به دليل حضور در تئاتر بوده است، در پاسخ به اين سوال كه چقدر نقش شكوه را بازي كرديد، گفت: آدمي مثل شكوه را خيلي كم بازي كردم. من فقط كافي بود تا شكوه را پيدا كنم. يك بازيگر وقتي نقشش را پيدا ميكند، ديگر با آن زندگي ميكند. من چون اول شكوه را پيدا كردم به طور كامل ميدانم او حتي در جواني چطور بوده و به راحتي ارتباط او را با سايرين پيدا ميكنم.