تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 323 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام بچه ها.توروخدا کمکم کنید.هرچی که بلوتوث میکنم نمیتونم سیو کنم.تو فایل ونجر هم هرچی میگردم پیداش نمی کنم.اگه درست نشه گوشیو میفروشم
    بابا کمی آروم! نفس عمیق! فروختن چرا؟

کامل توضیح بده که مشکلت چی هست؟

مثلا برات وقتی MP3 رو با بلوتوث میفرستن که میره توی این باکس پیش SMS ها! وقتی رفتی فایل رو باز کردی و خواستی بیای بیرون ازت میپرسه سیو کنم یا نه! و شما "yes" رو میزنید و آهنگ اتوماتیک میره توی لیست مدیا پلیر و موزیک ها!

اگه منظورت این نیست بیشتر توضیح بده تا کمکت کنیم!
    درضمن گوشی نوکیا رو نباید قبل 2 3 سال استفاده بفروشی!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام بچه ها.توروخدا کمکم کنید.هرچی که بلوتوث میکنم نمیتونم سیو کنم.تو فایل ونجر هم هرچی میگردم پیداش نمی کنم.اگه درست نشه گوشیو میفروشم
    وقتي شما از يه نفر فايل صوتي و تصويري مي گيري خودش برات سيو مي كنه تو جايي كه بايد سيو بشه
    و توي مموري هم توي recive فايل ذخيره ميشه و هم توي اس ام اسات هستش

دوستان x6 دار اگه ميشه ادرس فايل منيجر اين گوشي رو بزارن چون هرچي گشتم پيداش نكردم

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

وقتي شما از يه نفر فايل صوتي و تصويري مي گيري خودش برات سيو مي كنه تو جايي كه بايد سيو بشه
    و توي مموري هم توي recive فايل ذخيره ميشه و هم توي اس ام اسات هستش

دوستان x6 دار اگه ميشه ادرس فايل منيجر اين گوشي رو بزارن چون هرچي گشتم پيداش نكردم
    توی s60v5 های دیگه مثل N97 توی آفیس هست!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

دوستان ضمن عرض خسته نباشید باید بگم که حضور فعال سایر کاربران تو این کلوپ باعث مسرت بنده هستش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

تو این گوشی نمیشه از توی اینباکس بلوتوث رو سیو کرد به این آدرس برو
    file manenger------mass memory-----received files یک نسخه از فایل های دریافتیت اینجا سیو میشه

---------- Post added at 08:16 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------

دوستان ضمن عرض خسته نباشید باید بگم که حضور فعال سایر کاربران تو این کلوپ باعث مسرت بنده هستش
    مسرت شما هم باعث مسرت ماست داداش!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

دوستان حرفهای آخر رو در مورد این گوشی بزنید که چند روزه دیگه قراره واسه خودم برم یکی بخرم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

دوستان حرفهای آخر رو در مورد این گوشی بزنید که چند روزه دیگه قراره واسه خودم برم یکی بخرم!
    اینجوری که تو نوشتی فکر کردم برا کل بچهای فروم می خوای بخری!
    تمامه حرفا زده شد در کل انتخاب معقولیه و از داشتنش راضی خواهی بود و جزء خوبهای نوکیاست من از همه بیشتر با تاچ گوشی دارم حال می کنم خداییش عالیه فکر نکنم دیگه هیچوقت گوشی مقاومتی بخرم
    چند وقت پیش دیدمت تو کلوپ X10 گفتم شاید می خوای اونو بگیری پسر تازگیا فقط با گوشیهای X می پری ها!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام من میخوام یه گوشی بخرم اما بین x6 , 5800 موندم میشه راهنمایی کنین ؟ البته اگه گوشی دیگه ای هم در این حد با قیمت 350000 تومن هست معرفی کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلام من میخوام یه گوشی بخرم اما بین x6 , 5800 موندم میشه راهنمایی کنین ؟ البته اگه گوشی دیگه ای هم در این حد با قیمت 350000 تومن هست معرفی کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    5800 رو بی خیال. وقتش گذشت. ال سی دی خازنی مزخرفه اگه خازنی بگیری کلا پشیمون خواهی شد
    قسم به خداوندی خدا که ایکس 6 رو بچسب و ولش نکن! نه اینکه گوشی بالاتری از این نیومده نه ولی ایکس 6 تو گوشی های نوکیا به ضرص قاطع میشه گفت بالاترینه بخصوص ال سی دی و پخش موسیقی بعد این ان 8 که نیومده و اگه بیاد خیلی گرون خواهد بود و یکم عریض تره و زیاد خوش دست نیست بابا آبروی آدم میره وقتی این گوشیرو تو جیبش بزاره(ان 8 و بخصوص اچ تی سی ها)

ایکس 6 و دیگر هیچ

10. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

اینجوری که تو نوشتی فکر کردم برا کل بچهای فروم می خوای بخری!
    تمامه حرفا زده شد در کل انتخاب معقولیه و از داشتنش راضی خواهی بود و جزء خوبهای نوکیاست من از همه بیشتر با تاچ گوشی دارم حال می کنم خداییش عالیه فکر نکنم دیگه هیچوقت گوشی مقاومتی بخرم
    چند وقت پیش دیدمت تو کلوپ X10 گفتم شاید می خوای اونو بگیری پسر تازگیا فقط با گوشیهای X می پری ها!!!
    قربونت برم دوست من که هوای منو با این حرفهای شیرینت داری!
    من هزارجا پست میدم زیاد به پستام توجه نکن! ایکس 10 هم گوشی بزرگیه هم اینکه ایراداتی داره که اصلا به دلم نمی چسبه. من تا حالا گوشی لمسی نداشتم و متنفر از لمسی بودم چون مقاومتی بودن و باید فشار میدادیشون و رفلکس سریع از صفحه دریافت نمی شد و اذیت کننده بود مثل 5800 ولی از وقتی فهمیدیم خازنی اومد مثل آیفون و بعدش ایکس 6 خودمون مشتاق شدم. صدردصده خرید ایکس 6 من. یوخده پولشو کسر دارم دارم به این در اون در می زنم ایشالا جور که شد به این زودیا حتما میخرمش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •