شرمنده من فکرکردم اون یکی عنکبوته رو میگه...
براهمینه میگن عکس بزارین کجا گیرکردین تاراهنمایی دقیقتر بشه(دیگ به دیگ میگه روت سیاه حالا خودم آخررین باری که سوال پرسیدم عکس نزاشتما...هههه)...![]()
شرمنده من فکرکردم اون یکی عنکبوته رو میگه...
براهمینه میگن عکس بزارین کجا گیرکردین تاراهنمایی دقیقتر بشه(دیگ به دیگ میگه روت سیاه حالا خودم آخررین باری که سوال پرسیدم عکس نزاشتما...هههه)...![]()
دشمنت شرمنده داداش...
ایشون درست میگن..اگر واسه حل مشکلاتتون تصویری از محیط بازی قرار بدین خیلی بهتر میشه کمک کرد
البته این نظر منه و سعی کنید کمی رو معماهای بازی فکر کنید و جوابش رو خودتون پیدا کنید تا میتونید....به خدا لذتش خیلی بیشتر میشه وقتی پازل یا معمایی از بازی رو خودتون تنهایی حل کنید
Last edited by B.3.S.T; 08-10-2010 at 21:52.
سلام
آقا این غوله رو چه جوری بکشم؟
[IMG]file:///C:/Users/Mojtaba/Desktop/Untitled.jpg[/IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید عکسشو از گوگل درآوردم![]()
عزیز این قلق و فوت و فن نداره واسه کشتنش....تو پستهای قبلی هم گفتن بچه ها که اگر آپدیتهاتون رو قبل از این مرحله درست انتخاب کنید راحت از پسش بر میاید
خب اون که کاملآ مشخصه چجوری باید بکشیش دیگه..اصل جاخالی دادن (alt)و پریدن به موقع را داشته باش خیلی راحته...
وقتی از اون قفسهای بالای سقف استفاده کردی و حواسش رو پرت کردی سریع به پشتش میرید و با نیروی مشت قدرتیتون قسمت یخیش رو خراب کنید...دفعه بعد هم که با شمشیر همین کارو انجام بدید[/QUOTE]
منظورم اون نبود اون که خیلی راحت بود منظورک عنکبوت اخریس که باید قلبشو در بیاری .ولی خودم فهمیدم و کشتمش بازم ممنون
آقا من اینو رد کردم ولی حالا یه جا دیگه گیر کردم، اینم عکسش:
[url=http://www.ephotobay.com/share/untitle1.html]
ببخشید اینقدر سوال میپرسم، دیگه پیر شدم حوصله فکر کردن ندارم![]()
خدایی این دیگه جای سوال نداشت...
الان دری که باید واردش بشین کاملآ مشخصه که !
Last edited by B.3.S.T; 09-10-2010 at 00:39.
اینجا باید وارد قصر بشی و یه سری معما رو حل کنی و یه چند تا شمشیر جا به جا کنی و هیولا رو بکشی و قلبشو بدی به سامائل و خلاص![]()
توی اون دوتا بازی که جواب دادیعنی صدا اومدولی این بازی رو خبر ندارم خواستی یه تستی بزن اگر جواب داد حتما بگو تا بقیه دوستان هم بتونند استفاده کنند...وباتصویر هم هماهنگ بود ولی این بازی کماکان همونجوریه...
به هر حال ممنون...
آقایون من وقتی این کرم رو میکشم اینجوری که تو عکس هست میشه اصلاً حرکت نمیکنه چیکار کنم ؟؟؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)