تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 165 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 1647

نام تاپيک: آرشیو / والیبال FIVB World League 2013 | با حضور ایران

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

در زمانی که تیم ملی اصلی در قاهره هست ، تیم ملی ب هم باید در مسابقات ای وی سی کاپ اسیا در کشور ویتنام بازی کنه . همون مسابقاتی که دو سال پیش در ارومیه برگزار شد .

امروز شنبه 11 شهریور از ساعت 11:30 پیش از ظهر با چین مسابقه می ده .

چک کردم دیدم الجزیره اسپورت 1 در بدر بازی رو نشون می ده . (فرکانس 12034 H)

مسابقات والیبال کاپ آسیا با حضور ایران آغاز می‎شود/ به دنبال دفاع از دو قهرمانی

به گزارش خبرنگار مهر، "کاپ آسیا" عنوان مسابقاتی است که از سال 2008 در تقویم کنفدراسیون والیبال آسیا قرار داده شد تا در سال‎های زوج که مسابقات قهرمانی مردان آسیا برگزار نمی‎شود، این مسابقات و رقابت هشت تیم شرکت کننده در آن به والیبال قاره آسیا رونق دهد.
      محتوای مخفی: ادامه 

اولین دوره مسابقات والیبال کاپ آسیا در "راچا سیما" تایلند برگزار شد که طی آن تیم ملی والیبال ایران با پیروزی برابر کره جنوبی در فینال مسابقات، به عنوان قهرمانی این رقابت‎ها دست یافت. مدال طلای این مسابقات، نخستین مدال طلای والیبال ایران در زمان ریاست محمدرضا داورزنی بود.دومین دوره این مسابقات هم دو سال پیش به میزبانی ارومیه برگزار شد که بازهم با قهرمانی تیم ایران به پایان رسید. تیم ملی والیبال در ارومیه با شکست دادن چین به عنوان نخست دومین دوره مسابقات کاپ آسیا دست یافت و جام قهرمانی این رقابت‎ها را در خانه نگه داشت. هر دو قهرمانی ایران در مسابقات کاپ آسیا با مربیگری حسین معدنی بدست آمد.برخلاف اولین دوره مسابقات والیبال کاپ آسیا که فقط یک بازیکن ایران در جمع بهترین‎ها قرار گرفت (حمزه زرینی - ارزشمندترین بازیکن)، در دومین دوره این رقابت‎ها چهار بازیکن ایران به عنوان بهترین‎ها معرفی شدند. در ارومیه فرهاد نظری افشار، ارزشمندترین بازیکن شد و علیرضا نادی، سعید معروف و عبدالرضا علیزاده هم به ترتیب به عنوان بهترین مدافع، پاسور و لیبرو معرفی شدند.والیبال ایران با چنین کارنامه و استیلایی که در کاپ آسیا دارد، مهیای شرکت در سومین دوره این رقابت‎ها شده است در حالیکه به نظر می‎رسد کارش برای تکرار قهرمانی و بازهم بهترین شدن راحت نیست.سومین دوره مسابقات والیبال کاپ آسیا از روز شنبه با حضور هشت تیم در هانوی ویتنام آغاز می‌شود. علاوه بر ایران که مدافع عنوان قهرمانی است، چین، کره جنوبی، استرالیا، ژاپن، هند - تیم‎های دوم تا ششم جام ملت‎های 2011 تهران و میانمار و ویتنام شرکت کنندگان در این دوره رقابت‏های کاپ آسیا هستند.دفاع از قهرمانی سخت است
    ایران در دو دوره پیشین مسابقات والیبال کاپ آسیا ترکیب اصلی خود تیم ملی را در اختیار داشت در حالیکه برای حضور در این دوره مسابقات تیم "ب" به ویتنام اعزام شده است اما در هر صورت ایران مدافع عنوان قهرمانی در دوره متوالی است اما دفاع از این قهرمانی برای ایران سخت است!
    محمد وکیلی، سرمربی تیم "ب" در این رابطه به خبرنگار مهر گفت: به خاطر حضور تیم ملی در رقابت‎های مهم گزینشی لیگ جهانی، تیم "ب" برای شرکت در مسابقات کاپ آسیا انتخاب شد. به غیر از بازیکنانی که در خدمت تیم ملی هستند، یکسری بازیکنان هم در تیم ارتش حضور دارند که برای مسابقات جهانی تهران آماده می‎شود.وی با بیان اینکه تیم "ب" اولویت سوم والیبال ایران محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: تیم ارتش از نظرکمک به تیم ملی اولویت دوم است و ناخودآگاه ما اولویت سوم شدیم و این یعنی در اختیار نداشتن همه بازیکنان موردنظر؛ از طرفی 70 - 60 درصد بازیکنانی که ما در اختیار داریم برای نخستین‏بار در این مسابقات محک می‏خوردند و برخی از آنها هم اصلا سابقه خروج از کشور ندارند. ضمن اینکه ما شناخت زیادی از حریفان و موقعیت فعلی آنها نداریم. با این شرایط دفاع از قهرمانی سخت است.

نفرات ایران : محمد طاهر وادی، سجاد ملا بهرامی، محمدرضا حسینی‎پویا، علی مباشری، مجتبی قلی‌زاده، علی سجادی، رضا سلیمانی، سهیل احمدی، علی جدیدی، محمدحسن صنوبری، پیمان کریمی و ناصر رحمتی بازیکنانی هستند که ترکیب تیم "ب" را در مسابقات کاپ آسیا تشکیل می‎دهند.

برنامه کامل دور مقدماتی این مسابقات :

شنبه 11 شهریورماه:

ساعت 14، ایران - چین

ساعت 16، هندوستان - استرالیا

ساعت 19 مراسم افتتاحیه مسابقات

ساعت 19:30، میانمار - ویتنام

یکشنبه 12 شهریورماه:

ساعت 14، ایران - هندوستان

ساعت 16، چین - استرالیا

ساعت 18، ویتنام - ژاپن

ساعت 20، میانمار - کره جنوبی

دوشنبه 13 شهریورماه:

ساعت 14، هندوستان - چین

ساعت 16، ایران - استرالیا

ساعت 18، کره جنوبی - ویتنام

ساعت 20، ژاپن - میانمار

سه‌شنبه 14 شهریورماه تیم‌ها استراحت دارند و مسابقات مرحله یک چهارم نهایی نیز از چهارشنبه 15 شهریورماه آغاز خواهد شد.

در این مرحله تیم‌های اول تا چهارم هر گروه به صورت ضربدری با یکدیگر بازی خواهند کرد.

2. 8 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

من که به کل یادم رفته بود ایران دیروز بازی داشت
    الان یادم افتادیم دیدم بــــــــــــله دیشب ترکوندن
    3-0 اونم توی مصر. بازی بعدی رو اگر یک ست هم بگیریم دیگه فکر کنم باید خودمون رو توی لیگ جهانی ببینیم
    ولی فکر کنم خبر بد برای تیم مصدومیت معروف باشه که امیدوارم در روند تیم تاثیر کمی بزاره

4. 6 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

تم اما فکر کنم بازی بعدی با مصر رو یک ست هم بگیریم کار تمومه چون بردها مساوی میشه و کار به ست شماری میرسه (اگه دوستان قوانین رو مطمئن میدونن تایید کنن) بازیکنهای شاخص امشب هم نادی و محمودی بودن
    آره کیا
    اگه یک شنبه ایران یک ست هم بگیره دیگه کار برای مصر تمومه و ما صعود میکنیم..
    مصر برای صعود هم باید سه بر هیچ ببره و هم اینکه ست ها رو با اختلاف بیشتر ببر که خیلی بعیده و تا حدودی صعود ایران مسجل شده هست.

البته برای صعود به لیگ جهانی باید با ژاپن هم بازی کنیم که خیلی حساسه و مطمئنا کارمون راحت نیست..
    Last edited by Masoud King; 01-09-2012 at 12:46.

6. 7 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منم این برد ارزشمند رو تبریک میگم

بازی رو که نتونستم ببینم ولی اینطور که مشخصه بچه ها بازی خوبی انجام دادن

الان فرصتی خیلی خوبی داریم که بتونیم به لیگ جهانی صعود کنیم
    امیدوارم قدرش رو بدونیم و به خوبی ازش استفاده کنیم

یه مساله دیگه اینه که بچه ها نباید دچار غرور کاذب بشن و از قبل خودشون رو جلوی مصر و ژاپن برنده بدونن چون ممکنه اتفاقی که چند وقت پیش در انتخابی المپیک جلوی استرالیا رخ داد اینجا هم تکرار بشه

به امید حضور ایران در لیگ جهانی والیبال

8. 4 کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

من ديشب از طريق سايت FIVB و پخش زنده وب سايت صدا و سيما بازي رو دنبال كردم.

من موندم كه چرا اين بازي پخش نشد؟ شبكه 3 داشت يه شو اجرا ميكرد كه مجريش فكر كنم شهرياري بود و دليلش رو هم نميدونم و بعد از مدتي بازي چلسي - اتلتيكو مادريد پخش شد و اونطرف در شبكه تازه تأسيس ورزش بحث مديريت در ورزش راه انداخته بودن.

همه اينها در شرايطي بود كه شبكه راديويي ورزش داشت از طريق تلويزيون مصر بازي را گزارش ميكرد و تازه كلي هم از تصويربرداري بازي هم شاكي بود ولي به هر حال معلوم بود هيچ اراده اي براي پخش بازي از سيما وجود نداشت. من نميدونم چرا پخشش نكردن؟ هيچ محدوديت پخشي هم نداشتن كه نتونن اين كار بكنن.

فكر كنم حال نكردن بازي رو پخش كنن. همين!

حالا براي پس فردا اگر بچه ها لطف كنن و فركانس شبكه هاي مصري كه احتمال داره بازي را پخش كنن اعلام كنن ممنون ميشم.

10. 2 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

الان داشت بازی رو شبکه ورزش نشون میداد
    من تونست اخر ست سوم رو ببینم
    ورزشگاه خالی از تماشاچی و تصویر برداری افتضاح
    به قول محتشمی تابلو رو هم نشون نمیدادن که بفهمیم بازی چند چنده
    شاید یکی از دلایل پخش نکردن همین بوده

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خب تیم ملی ب ایران هم در ای وی سی کاپ در یک بازی نزدیک موفق شد تیم ملی چین رو 3-2 شکست بده!این نتیجه خیلی خوبیه! مهم نیست که بتونن قهرمانی رو تکرار کنن یا نه بازی خوب انجام بدن و کسب تجربه.چون اگه به لیگ جهانی صعود کنیم واقعا تعداد زیادی بازیکن آماده و در سطح بالا نیاز داریم و چه خوبه که دیگه در چنین مسابقاتی تیم دوم ایران شرکت کنه البته گروهشون آسون نیست استرالیا (که باز قبل از آغاز بازی ها تو همون ویتنام درخواست بازی دوستانه کرده بود که این بار تیم ایران جواب منفی داد ) چین و هند آرزوی موفقیت

پ.ن:هند رو هم 3-1 بردیم!

رکورد فوق العاده نادی در دفاع

بازی اول ایران – مصر برای علیرضا نادی با یک رکورد فوق العاده در دفاع روی تور همراه بود. کاپیتان تیم ملی در این دیدار 7 پوئن از دفاع برای ایران کسب کرد و نه تنها در پیروزی ایران و به هم ریختن نظم پاس و حمله مصر نقش ویژه ای ایفا کرد، بلکه از خود نیز آمار قابل توجهی به جا گذاشت.
    کسب دو و سی و سه صدم امتیاز از دفاع در هر ست، معدلی همسطح و حتی بالاتر از سطح والیبال جهان را برای نادی رقم زده است. البته او در پیکارهای جام جهانی والیبال نیز اقتدار خود را در دفاع روی تور نشان داد و در جمع بزرگان والیبال دنیا با
    چند صدم اختلاف نسبت به کاپیتان لهستان رتبه دوم بهترین مدافعین جهان را به خود اختصاص داد.

کاپیتان تیم ملی والیبال مردان ایران شنبه شب در جمع ملی پوشان کشورمان در قاهره کیک 32 سالگی اش را برید.

واقعا نادی تو خیلی از بازی ها مخصوصا تو امتیاز و رالی های حساس با تجربه و دفاع عالیش تیم رو نجات داده!جدا از این آمار که مربوط به دفاع منجر به امتیازه تو همین بازی مصر چندین بار هم مهاجم حقیقی رو به خوبی شناسایی میکرد و دفاع ناقص رو انجام میداد ...
    پ.ن:نحوه قرارگیری شمع ها

نوستاره ای به نام شهرام محمودی

خولیو ولاسکو در هر تورنمنت یک ستاره رو می کند؛ امیر غفور در رقابتهای قهرمانی آسیا، پوریا فیاضی در جام جهانی، فرهاد قائمی در رقابتهای انتخابی المپیک معرفی شدند و حالا نوبت به شهرام محمودی رسیده که در اولین بازی ملی اش بهترین و با کسب 17 پوئن، امتیازآورترین بازیکن ایران نام بگیرد. او در بازی ایران – مصر از چارچوب پیکارهای انتخابی لیگ جهانی در پست قطر پاسور؛ به عنوان یک اسپکر تمام کننده عملکرد بسیار خوبی داشت و با حمله از پشت خط یک سوم و منطقه دو، دفاع روی تور مصر را بارها و بارها فرو ریخت.

محمودی می گوید: اصلا فکرش را هم نمی کردم که در اولین بازی ملی ام در ترکیب اصلی تیم ملی قرار بگیرم. ولی وقتی ولاسکو این فرصت را به من داد سعی کردم به بهترین شکل ممکن از آن استفاده کنم و جواب اعتماد سرمربی ام را بدهم. امیدوارم او هم از عملکردم راضی باشد.
    او با اشاره به اینکه بازی با مصر خیلی سخت تر از آن چیزی بود که فکرش را می کرده، می افزاید: به ویژه برای من که اولین تجربه حضورم در تیم ملی بود بازی خیلی سنگینی بود و اوائل بازی فشار روانی زیادی به طرفم هجوم آورده بود. اما رفته رفته در کنار بازیکنان باتجربه تیم، جا افتادم و سعی کردم به عنوان پشت خط زن، تلاش همه بچه های تیم را به نتیجه برسانم. تیم ما در بازی با مصر به لحاظ توپگیری و پاس عالی کار کرد و در حقیقت وقتی نوبت به من در حمله می رسید احساس می کردم وظیفه ام است که این توپگیری و پاس خوب همتیمی هایم را به امتیاز تبدیل کنم.

شهرام محمودی همچنین از آنالیز دقیق مصر توسط کادر فنی ایران می گوید که با اجرای برنامه های مربیان تیم ملی، بازیکنان کلیدی مصر از جمله احمد صلاح؛ چپ دست قدرتی زن مصر از کار افتادند و از دور مسابقه خارج شدند.

این نوستاره والیبال ایران درباره بازی یکشنبه تیم ملی مقابل مصر هم معتقد است: البته ما برای صعود به مرحله بعد فقط یک ست نیاز داریم اما باید برای پیروزی 3 بر صفر به میدان برویم و قدرت ایران را به همه ثابت کنیم.

معروف: شانس آوردم!

خوشبختانه آسیب دیدگی سعید معروف تنها یک کشیدگی است و آسیبی به استخوان پای پاسور تیم ملی نرسیده. دکتر سیامک افروزی که از صبح امروز به طور ویژه درمان معروف را آغاز کرده با بیان مطلب فوق گفت: سعی می کنیم او را به تمرین عصر امروز هم برسانیم چه برسد به بازی فردا شب.
    سعید معروف هم خودش اضافه کرد: شانس آوردم فشار و سنگینی بدنم روی پای راستم بود والا رفته بودم!

امیدوارم بدون مشکل به مسابقه برسه +عکاس حرفه ای

سایت مصری: تیم ملی والیبال مصر مقابل ایران نیازمند معجزه است

به گزارش ایرنا، سایت 'یالاكره' مصر روز شنبه پس از پیروزی 3 بر صفر تیم ملی والیبال ایران مقابل مصر در این مسابقات، نوشت: تیم ملی والیبال مصر در دیدار دوم، نیازمند پیروزی 3 بر صفر و بیش از امتیازهایی كه در دیدار قبلی حاصل شد، است.این سایت مصری با اشاره به درخشش تیم ملی والیبال ایران در دیدار نخست خود اضافه كرد: دست یابی به این هدف، كاری سخت و در حد معجزه است.

یالاكره اضافه كرد: در صورتیكه تیم ملی والیبال ایران در دیدار دوم خود با مصر در یك ست به پیروزی برسد، كار آسانی را در دیدار بعدی خود كه مقابل ژاپن برگزار خواهد شد، دارد و امیدهای این تیم برای راهیابی به لیگ جهانی افزایش می یابد.تیم كشورمان، جمعه شب در رقابت های انتخابی لیگ جهانی والیبال با نتیجه 3 بر صفر مقابل تیم مصر به پیروزی رسید.سایت های مصری با اشاره به این پیروزی نوشتند: تیم ایران با این پیروزی، امیدهای مصر را برای راهیابی به لیگ جهانی تا حدودی از بین برد.تیم ملی والیبال ایران روز یكشنبه در شهر قاهره برای دومین بار به مصاف تیم مصر می رود.

ولاسکو: ممکن است به بعضی ها استراحت بدهم

در صورت پیروزی تیم ملی در یک ست از بازی یکشنبه شب ایران در برابر مصر ممکن است خولیو ولاسکو به بعضی از بازیکن ها استراحت بدهد.
    سرمربی تیم ملی والیبال مردان ایران در این خصوص گفت: اگر یک ست را ببریم چون صعودمان به مرحله بعد قطعی شده، ممکن است به بعضی از بازیکن ها از جمله سعید معروف؛ به خاطر آسیب دیدگی اش استراحت بدهم تا برای بازی های آینده ایران ریکاوری بشوند. البته همین هم به شرایط مسابقه یکشنبه بستگی دارد.

Last edited by Kianoosh; 02-09-2012 at 14:16.

13. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

امشب بازیه؟ساعت چند؟کدوم کانال؟
    10:30 اگه شبکه ای پخش کرد اعلام میکنم

ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
    تشکر شروع شد کانال 3
    Last edited by وین رونی; 02-09-2012 at 21:33.

15. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

10:30 اگه شبکه ای پخش کرد اعلام میکنم

17. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

شبکه سه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •