ها ها ها بابا trainer نمیدونید چیه ؟!
البته اسمش خیلی شبیه به چیزی که تو گفتیبرادر خیلی جدی میگری هااصلا میرم آمارت ور میدم میگم این طالبانیه دائم الکیک شی!!!![]()
تا اونجایی که هدف اجازه میده و میتونی تو مخش بقیش شکمش و بد ترینش پاهاش هستن
ها ها ها بابا trainer نمیدونید چیه ؟!
البته اسمش خیلی شبیه به چیزی که تو گفتیبرادر خیلی جدی میگری هااصلا میرم آمارت ور میدم میگم این طالبانیه دائم الکیک شی!!!![]()
تا اونجایی که هدف اجازه میده و میتونی تو مخش بقیش شکمش و بد ترینش پاهاش هستن
Last edited by alizshah; 02-08-2009 at 22:35.
trainer چیه؟از کجا میشه دانلود کرد؟؟؟چه امکانتی داره؟؟اصلا چیه؟؟؟![]()
امروز هر کدوم سرور رفتم همش نازی ها قوی بود من دیگه خسته شدم از این بی تعادلی
بابا دمو هست! دلت خوش نشه میشه تقلب کرد و infinite xp و bf گرفت!!×!!!
تو همون ساتیش که میرید برید تو قسمته movie
فیلم های تبلیغاتیشه باحالن
ميشه يكي به من بكه جريان جيه ؟؟؟
ياروه حواسش نيست دو تا خشاب توي سرش خالي مي كنم نمي ميره ... بعد برمي كرده با دو تا تير من رو مي كشه !!! تازه بعدش هم كه ميبينم جونش رو مي بينم كه جونش فول فوله !!!
ببین اونطور موقع ها زود tab رو بزن و رو اسمش کلیک کن
و بعد از بازی خارج شو ببین لولش چند اگه لولش زیاد باشه که درسته
اگه لولش کم باشه cheater هست
من خودم دیروز یه لول 10 رو دیدم همه ور داشت میکشت در حالی که من لول 13 بودم dmg کمی داشتم !!!
Last edited by alizshah; 03-08-2009 at 12:26.
کلاسش چی بود؟ خوب ما که گانریم دمیجمون کمه ولی تو مپها ماشینی میترکونیم!![]()
چه ربطی داری که یکی لولش کمه ضعیف باشه.عجبب
من الان لول 17 هستم تقریبا قوی هستم.اگه بخوام با اون یکی هیرو بیام که لولش 6 هست باید ضعیف باشم؟؟؟ یا همتون رو بکشم cheater هستم چون لولم کمه؟؟؟؟نه من قوی هستم.اون طرف هم به خاطر همین میزنه میکشه چون قوی هست و ممکنه این هیروی دیگر اون باشه.
شما با کارکتر لول 10 بیا عمرا منو ببری !!!
علي فكر نكنم كه لول توي قدرت فرقي داشته باشه !!! و بايد بكم كه من ديكه اون قدر هم نوب نيستم !!! اون من رو نمي ديد و من هي مي زدمش !!! يه احتمال هست كه خيلي قويه ... جون بينك ما ها بالا هست ... در واقع به اون جايي تير مي زنيم كه طرف ديكه اون جا نيستش !!!
D: !!!
اين رو ببينين !!! سرور هاش رو نشون داده ... طرفاي ما حتي جين و روسيه هم سرور ندارن براي اين بازي ... من فكر مي كردم سرور اصليش توي سويد هست ... ولي مثل اين كه توي انكليس هست(يا شايد هم المان)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)