ارادت دارم
کم اینطوری میشه نگران نباش
در مورد شبها هم الان 5-6 شبه که هیچ مشکلی نداره و مثل اوایل شدهاتوماتیک تنظیم کردم صبح خاموش میشه
همین دیشب نزدیک 1400 مگ استفاده کردم![]()
ارادت دارم
کم اینطوری میشه نگران نباش
در مورد شبها هم الان 5-6 شبه که هیچ مشکلی نداره و مثل اوایل شدهاتوماتیک تنظیم کردم صبح خاموش میشه
همین دیشب نزدیک 1400 مگ استفاده کردم![]()
ما که همچنان منتظریم ....
مردم از بس با دیال آپ وصل شدم ....
خاموش روشن کردن مودم ، از برق کشيدنش ، ريستارت کامپيوتر و... جز اولين کارهايي هست که همه مي کنن منم کردم و درست نشده....
خاموش روشن کردن مودم ، از برق کشيدنش ، ريستارت کامپيوتر و... جز اولين کارهايي هست که همه مي کنن منم کردم و درست نشده....
سلام خدمت همشهریان عزیز خودم
من 6 ماهه از نیماد ( شاتل) سرویس eco512 گرفتم و دارم استفاده میکنم ... 5 ماه راضی بودم و بسیار عالی بود تا اینکه از ماه گذشته تا کنون سرویسم افت زیادی کرده یا قطع میشه یا سرعت داونلودم فوق العاده پایین بوده در ساعات رایگان که دیگه نگو اصلا افتضاح شده ... دیروز با تهران تماس گرفتم بعد از 5 دقیقه معطلی و به اصطلاح چک کردن گفت که ترافیک در منطقه شما بالاست ... بهش گفتم کل اهواز یا فقط منطقه ما؟ ... گفتش منطقه شما ... من هم منطقه گلستان هستم ... خلاصه این یک ماهه خیلی اذیتم کرده ...
صد در صد موافقم + پول کافی نتی که دارم میدم
راستی دوستان یه پیشنهاد خوب
داریم به پست 350 ام نزدیک میشیم جا داره از fashion-boy عزیز که این تایپیک رو ایجاد کرد و ما رو دور هم
جمع کرد و خودش یه تنه به بیشتر سئوال ها و مشکلات ما هم پاسخ داد یه تشکر اساسی بکنیم
به نظر من هر کی رسید به پست 350 از این دوست خوبمون تشکر کنه اصلا این پست رو پست قدردانی بذاریم
نظرتون چیه
من از پژوهشگران میگیرم ، ازش راضی نیستم.سرعتش ماه به ماه کمتر میشه . یک یا دو روز قبل از پایان مهلتش هم قطع میشه که با کلی جرو بحث من و دیگر مشترکین راضی شده سر مهلت قطع کنه.
128 را 33500 تومن میگیرند هنوز ارزون نشده؟
من برای این adsl گرفتم که بتونم کانال ماهواره ای شوتایم یا الجزیره اسپورت را ببینم ولی متاسفانه موفق نشدم. میگفتن چون
--- - sky star2 دارم با گرفتن اینترنت پر سرعت و اکانت gbox مسئله حله ولی نشد.
آیا یاری کننده ای هست؟
مسئلتن
من میخواهم از نیماد adsl بگیرم ولی یک مودم نا شناخته معرفی کردن. مودم خودم comtrend مدل ct-562 است. گویا قصد دارن جنس خودشون و آب کنن درسته؟
پست 350 به افتخارfashion-boy
و تمام کسانیکه این تاپیک را زنده نگه داشتند تا من ببینمش
به امید اینکه روزی سرعت adsl اهواز مثل کره جنوبی و دیگر خداداده ها برسه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)