من دهنم مو در آورد انقدر گفتم ولی کو گوش شنوا!!!!!!!!!
من دهنم مو در آورد انقدر گفتم ولی کو گوش شنوا!!!!!!!!!
پس من همون بربریان رو میرم!
مرسی بابت آموزش اولیه![]()
بله ... همون اول هم كليه فايل ها رو جك مي كنه و بعد از نصب هم همين طور ... بج ها هم به صورت دستي و هم به صورت اتومات نصب ميشن كه توي هر دو روش خيلي راحته ! اخرش هم كليه ي فايل هاي اضافه شده دوباره جك ميشه ... و اول هر بازي هم ورزن بازي شما جك ميشه !!! كلا خوبه !
َِD: !!! من يكي لول 10 دارم ! حالا موندم اين رو دوباره لول اب كنم ! يا با همون لول 10 ادامه بدم ؟؟ لول 10 يه يكم مشكل توي Bulding ش داشت ! اين يكي يكم بهتره ! احتمالا اين رو ادامه بدم !
خواهش !!! مي كم ! ارجر به دردت نمي خوره ! من هم احتمالا همون لول 10 خودم رو برم ! البته ميكم ! الان كه ياد كرفتم تقريبا سرعت لول ابم 2 برابره !!!! ولي خب ! توي بارتي ها ! سرعت خيلي بيشتر هم ميشه ! هم exp بيشتري مي ده ! هم اين كه خب دو نفر بيشتر از يه نفر كار مي كنن ديكه !!!(كويست هاي مشترك با هم حل ميشن ! مثلا اكه من يه كويست داشتم اكه من 10 نفر رو بكشم و اون هم 10 نفر رو ! در واقع 20 نفر براي جفتمون هست ! يعني اين وسط 20 نفر بيشتر حساب ميشه !يعني براي كويستي كه قرار باشه 20 نفر رو بكشيم ! توي بارتي هر كدوم 10 نفر رو ميكشيم )
نه اصلا آرچر برمیدارم با اسم کلاسیک خودم تو بازی ها!
Killer Insect
عجب !!! هر جي مي دوني !!!! ارجر بهتره ! من فردا احتمالا دوباره بيام ! تو يه وقت بده ... من امسال نه كلاس رفتم نه كار خاصي دارم ! كاملا بيكارم ! تا با هم بارتي بزنيم ! و لول اب !
جه جالب ! فقط 4 تا بست ديكه بايد بدم تا بروفشنال يا همون سه ستاره بشم ! بريم يكم بخش هاي ديكه !
نه خیر آرچر برایه منه کسی حق نداره برداره...
خوب بربرین بردار حداقل یه تانک داشته باشیم پارتیمون کامل بشه.
سخته نمیخوام!
معلوم نیست بیلدش چیه! تنهایی لول آپ نمیشه! دمیج نداره! همین آرچر خوبه...
راحت
با نام کلاسیک KillerInsect هستم.آرچر
هادی تو که میدونی هرکی اسمش کیلر اینسکت بشه کاراکتر اصلیه منه!
پ.ن : بیلد آرچر
4 DEX
1 STR
وای باورم نمیشه 2 گیگ الکی دانلود کردم.نمیتونم تصور کنم 2 گیگ دیگه دانلود کنم.باز شما دوشب میذاشتید دانلود میشد من باید یه هفته علاف این باشم.
انشاالله اگه مشکلی پیش نیاد هفته دیگه اینموقع دارم بازی می کنم.اونموقع شما لول 60 شدین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)