والا من ورژن گوشیم واسه تغییر ریجن این نبود نمیتونم به طور حتم بگم مشکلی پیش نمیاد,اما نباید مشکلی پیش بیاد چون تو سایت های مختلف هم خبری از خرابی به این صورت نیست.
99% مشکلی پیش نمیاد برادر![]()
والا من ورژن گوشیم واسه تغییر ریجن این نبود نمیتونم به طور حتم بگم مشکلی پیش نمیاد,اما نباید مشکلی پیش بیاد چون تو سایت های مختلف هم خبری از خرابی به این صورت نیست.
99% مشکلی پیش نمیاد برادر![]()
داداشی ریختم همین S5230XEIG4 روش به نظر من قبلی که برای 5233 معرفی شده بهتره این کمی کند هست و حالت رفرش دوربین کند تر از قبل شده .. مشکلی هم پیش نیامد ریختم
من گوشی رو برگردوندم به S5233SDXID6 ولی دیگه در دست رس نیست سیم کارتم انتن هست ولی نه هیچ جارو میگیره نه گرفته میشه
آقا اینم لینک فیلم فریم ور S5230XXIE7 .خیلی باحاله ها .منم شاید آپ کنم گوشیمو.
استار بازها حتما ببینن.
برای دیدن فیلم ابتدا به لینک زیر برید وفایل notepad رو که ادرس لینک اصلی واسه دیدن فیلم توش هستشو دانلود کنین:(چون ی و ت ی و ب هست این جوری گذاشتم که البته بدون ف-ی-ل-ت-ر هستش ) آدرس لینک اصلی یکم طولانیه کلشو کپی کنید تو مرورگرتون و حالشو ببرید.
اینم لینک دانلود نوت پده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by free_touch; 20-08-2009 at 01:10.
دوستان میخواستم بپرسم آیا این گوشی باطریش همونظوری که گفته میشه شارژ خوبی داره ؟
و اینکه سرعت اینترنتش چطوره ؟
شارژه که خیلی خوبه من که ازش راضی هستم
راستی من شدیدن به کیفش نیاز دارم
کسی میدونه آیا کیفش اومد و قیمتش چنده؟
هندسفری گوشی صداش چطوره؟هندسفریش دو تیکه هست؟میشه یه هدفون دیگه بهش انداخت؟
خدا رو شکر چون از EDGE پشتیبانی میکنه سرعتش خوبه من قبل این گوشی با P990 میرفتم اینترنت این خیلی بهتره.و اینکه سرعت اینترنتش چطوره ؟
والا یه مدل کیف خودِ مایکروتل یه عنوان اصلی میفروشه 12 تومن,از کیفای دیگه بهتره.راستی من شدیدن به کیفش نیاز دارم
کسی میدونه آیا کیفش اومد و قیمتش چنده؟
کیفیت صداش بدون هندسفری هم خیلی مقبوله چه برسه با هندسفری که خیلی خیلی خوبه,هندسفری گوشی صداش چطوره؟هندسفریش دو تیکه هست؟میشه یه هدفون دیگه بهش انداخت؟
نه متاسفانه یه تیکه و نمیتونی یه هدفون دیگه بزنی بهش.
ولی جک 3.5 براش اومده و به راحتی میتونی هر هدفونی دوست داری استفاده کنی.
چه جوری جک 3.5 براش اومده اینکه سوکتش رو نداره؟
منظورت اینه که تبدیل واسه گوشیهای سامسونگ هستش؟
راستی این گوشی در چند رنگ به بازار عرضه شده ؟
من یه کیف گرفتم معمولی کیف آیفون 3500
شارژش که خیلی بهتر از سونی اریکسون هست
من که میگم فریمور خودش خوبه همونی که آخرش IE9 داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)