واقعا برنامه ی جالبییه امیدواریم یه روزی هم یکی از ماشین های ایرانی مثل سمند و رانا ودنا وتیبا را ببرن وتو این برنامه تست کنند وبه مردم هم نتیجشونو بگن.
واقعا برنامه ی جالبییه امیدواریم یه روزی هم یکی از ماشین های ایرانی مثل سمند و رانا ودنا وتیبا را ببرن وتو این برنامه تست کنند وبه مردم هم نتیجشونو بگن.
من امروز اون اپیزود تست بوگاتی سوپر اسپرت رو دوبله شده ، دیدم . جالب بود ولی فکر می کردم کانالی مثل BBC ، دوبله هاش هم متناسب با عظمت و شهرتش باشه ! ولی خیلی ضعیف دوبله شده بود ! اون یارو که به جای جرمی صحبت می کرد انگار لهجه ی لری داشت !
دوستان آخرین فصلی که پخش شده از این برنامه چند هست ؟
من تمام قسمتهای تاپ گیر از سال 1988 تا همین آخری که توی هند بوده رو کامل دیدم. و خیلی هم علاقمند این برنامه هستم و به نظرم این سه تا بهترین و حرفه ای ترین اجرا ها رو انجام میدن.اگر کسی دوست داشت راجب به نحوه تولید بحث کنیم. اینکه بیشتر اتفاقاتی که در برنام می افته ، برنامه ریزی شده هست و بیشتر از روی سناریو جلو میرن و .....
شروع فصل هجدهم.
Top Gear 18x01 در تاریخ 2012.01.29 پخش شد..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فقط همین یکی دو فصل آخری که BBC فارسی پخش کرده رو دیدم. واقعا این بهترین برنامه ایه که تا حالا دیدم ! وقتی
داره پخش میشه آدم همش پیش خودش میگه که کاش تموم نشه . البته Top Gear بریتانیا فقط ...
من خیلی دوست داشتم میشد از اول همه قسمت هاشو ببینم ولی متاسفانه فعلا اونقد وقت ندارم. ولی خیلی دوست
دارم تاریخچه برنامه رو بدونم ! مثلا اگه مطلبی چیزی سراغ دارین که توش نوشته باشه توی هر فصلی چه اتفاقایی
افتاده خیلی خوب میشه البته به زبان فارسی !
مثلا می خوام بدونم جرمی و جیمز و ریچارد از همون سری اول برنامه رو با هم اجرا می کردن یا نه ؟! یا مثلا اینکه مجری
دیگه ای هم بوده که حالا ازشون جدا شده باشه ؟! یا اینکه تا حالا هیچ کدوم از استیگ ها هویت واقعی ش معلوم شده
یا نه !؟ اینم واسم سواله که چه لزومی داره که به بیننده نمیگن استیگ واقعا کیه ! آخه واسه خودش هم خوبه، یکی با
این مهارت و دستفرمون توی همچین برنامه ای راننده باشه ولی کسی ندونه کیه !
دست بچه های 9movie (آیدین) درد نکنه سریع برای Top Gear 18x01 زیرنویس فارسی توی subscene.com گذاشتن.
---------- Post added at 05:43 AM ---------- Previous post was at 05:40 AM ----------
شما یک جستجویی در تاپیک بزن.همه ی این سوالات بارها بطور مفصل و مصور جواب داده شده! ضمناً نسخه ی دوبله شدش نه اصلاً صداگذاری خوبی داره و نه اصالت خود top gear رو.یکجورایی مثل فیلمهای سینمایی هست که توسط این موسسه های دوبله ی خصوصی توی بازار برای شبکه ی ویدیوهای خانگی داره دوبله میشه.برای کسیکه به صدای اصلی عادت کرده باشه شنیدن وضع دوبله شدش بشدت شوک آوره.![]()
Last edited by Imantec; 05-02-2012 at 05:47.
لینک مستقیم قسمت دوم فصل 18 تقدیم به دوستداران تخته گاز
حجم 550 مگابایت
حجم 350 مگابایت
کسی تخت گاز با دوبله فارسی رو داره؟
شما برنامه هایی که BBC فارسی پخش کرده است را دانلود کنید![]()
دوستان دیگه تخته گاز بریتانیا از بی بی سی فارسی پخش نمیشه؟
چیه این آمریکاییه خداییش!!!
از چه شبکه ای میتونم هفته ای ببینم؟چه روزی چه ساعتی؟
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)