من امتحان کردم اول و نیمه فصل باز هم این قسمت غیرفعال هست و هیچ تیمی توش نیست.
![]()
من امتحان کردم اول و نیمه فصل باز هم این قسمت غیرفعال هست و هیچ تیمی توش نیست.
![]()
سلام
میخواستم بدونم کسی پچ لیگ ایران برای fifa manager 10 یا football manager 10 سراغ داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امروز عصر بالاخره پچ ایران و آسیا تموم شد , اشکالات بازی هم برطرف شد فقط یک مشکلی هست اگر اسکریپت مقدماتی جام جهانی را بزارم از وسط ماه هفتم تا ماه نهم یعنی 2 ماه بازی کند میشه ولی بعدش سرعت بازی درست میشه ولی اسکریپتش واقعیه به جز یک بازی که تیم ملی همون اول بازی میکنه ولی اگر یک اسکریپت غیر واقعی بزارم سرعت درسته ولی واقعی نیست فقط همین مونده خودم همون واقعیه رو ترجیح میدم.اطلاعات کامل و عکسهای بازی را امشب و فردا میزارم تو وبلاگم و البته فردا میرم با شرکتا مذاکره کنم ببینم چی میشه اگر نشد خودم فروش اینترنتی میکنم
ممکنه آدرس وبلاگتو بدی
ممنون
ممکنه آدرس وبلاگتو بدی
ممنون
اگه میشه اون اسکریپت مقدماتی جام جهانی رو نریز اخه تو مال من یه مشکل اساسی با او اسکریپت داره.جوری که من بازی رو دوباره ریختم
اگه ممکنه اون اسکریپت رو نذار چون من مشکل اساسی با اون اسکریپت دارم و ترجیح میدم اون اسکریپت نباشه.طوری با اون مشکل داشتم که بازی از ماه 9 جلو نمیرفت و دوباره ریختم بازی رو
ببخشید من این وسط هی پارازیت میدم اما می خوام متخصصین این بازی بگن آیا در این بازی تاکتیک یا فرمیشن در نتیجه گیری یا تغییر دادن نتیجه یا حفظ نتیجه تاثیری داره؟
نمیدونم گذاشتن لینک وبلاگ شخصی مجاز یا نه اگر مدیر انجمن پاکش کرد پیام شخصی بدید
persianfifamamanger.persianblog.ir
جدی؟ برای من جلو میرفت ولی خیلی کند منتهی بعدش درست شد.نمیدونم چیگارش کنم.
شما نباید دوباره بازی میریختی فقط کافی بود اسکریپ اصلی بازی را جایگزین کنی همین.همیشه یک بک آپ از این چیزیایی گه ریپلیس میکنی بپیر چون اینایی که برای آپلود میزارن خیلیاش مشکل داره.چقدر تایپ با لپ تاپ سخته.
Last edited by djsnowman; 18-01-2010 at 05:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)