من زیاد سر در نمیارم
با USB بهتره یا با آداپتور؟
تو قیمتش هم فرقی میکنه
من زیاد سر در نمیارم
با USB بهتره یا با آداپتور؟
تو قیمتش هم فرقی میکنه
با usb انرژی رو از خود کامپیوتر می گیره و دیگه نیازی نیست که یک آداپتور همیشه همراهتون باشه و نیاز به کابل برق داشته باشین!!
در کل در هارد های حجم بالا به دلیل مصرف بیشتر از آداپتور استفاده می شه .
Last edited by alborz_k; 20-07-2010 at 15:31.
قیمت هارد دیسک های USB به دلیل کوچکتر بودن دو برابره !
مثلا با قیمتی که به یک هارد 500GB با USB می دید می تونید هارد دیسک 1TB بخرید با آدابتور و البته بزرگتر![]()
سلام دوستان من میخوام یه هارد 1 ترا بایت بگیرم ولی چند روزیه بد جوری گیر کردم کارایی که میکنم اینا هست فیلم سریال میخوام بریزم تو هارد بازی میکنم و کلاً زیاد سیستم روشنه
اگه شما جای من بودین کدوم هارد رو میگرفتین اگه چند نفر جواب بدن بهتره میخوام نظر چند نفر رو بدونم ممنون
samsung f3 94000 32 meg buffer
seagate 75000 32 meg buffer
hitachi 89000 64 meg buffer
western green 95000 64 meg buffer
وسترن بلک اصلاً پیدا نمیشه اگه هم بشه بالای 100 قیمتشه (در ضمن من رشت هستم)
با تشکر از دوستان
من حتما Western Green می خریدم
هم صدای کمی داره هم سرعتش کم نیست ! و از همه مهم تر بهش اطمینان دارم که به این راحتیا خراب نمیشه !
بنده جای شما بودم Samsung F3 و یا Seagate 7200.12 میگرفتم که سرعت بالا بعلاوه کیفیت مناسبی دارهسلام دوستان من میخوام یه هارد 1 ترا بایت بگیرم ولی چند روزیه بد جوری گیر کردم کارایی که میکنم اینا هست فیلم سریال میخوام بریزم تو هارد بازی میکنم و کلاً زیاد سیستم روشنه
اگه شما جای من بودین کدوم هارد رو میگرفتین اگه چند نفر جواب بدن بهتره میخوام نظر چند نفر رو بدونم ممنون
samsung f3 94000 32 meg buffer
seagate 75000 32 meg buffer
hitachi 89000 64 meg buffer
western green 95000 64 meg buffer
وسترن بلک اصلاً پیدا نمیشه اگه هم بشه بالای 100 قیمتشه (در ضمن من رشت هستم)
WD Green برای نصب سیستم عامل زیاد مناسب نیست!
نمی دونم چرا خیلی از کاربرا فکر می کنند Western Digital Green سرعتش کمه ! این هارد دیسک سرعت خوندنش دور و بر 100MB/s هست .درسته که از هارد های ۱۳۰ مگابایتی کند تره ولی اصلا سرعت کمی نیست و به نظر من به صدای کم و کم مصرفیش می ارزه !
اینم نتیجه تست (با Seagate مقایسه نکنید .چون توی این عکس با Seagate 500MB مقایسه شده !!! )
![]()
جناب رستمياني عزيز
حتما ميدوني كه من هم مثل شما FZ 35 يي هستم خوب جايي گيرت انداختم خيلي كارم لنگه هاردم داره پر ميشه و من موندمو 50 گيگ عكس و فيلم حساس ميخوان ازشون بك آپ داشته باشم فقط و فقط واسه ارشيو. چه هاردي پيشنهاد ميكني البته فكر كنم وسترن سبز رو پيشنهاد كني و لي هاردي بگو كه تا 20 الي 30 سال حداقل مرگ نداشته باشه. ظرفيتش هم بالا باشه .بعدش وقتي كه من هارد گرفتم بايد بعد از پر كردن از كيس جداش كنم تا سرد و اروم بمونه يا روي سيستم بمونه واز درايو هاش كار نكشم. راستي FZ100 هم اومد . فكر فروش FZ35 به سرم زده اخه خيلي خفنه بگم خدا چي كار كنه اين پانا سونيك رو ذليل بشه هوش و حواس رو از ادم ميگيره
به هر حال با سپاس فراوان اگه راهنماييم كني ممنون ميشم
سلام
کاملا درسته ... می خواستم Western Green رو پیشنهاد بدم !
در مورد عمر مفید که اصلا نمیشه پیش بینی کرد ... فقط می تونم توصیه کنم که از همه عکس ها بک آپ بگیری ! ولی خودم تا حالا از Western بدی ندیدم. ان شاالله تا سال ها کار می کنه !
ولی اگه گاهی اوقات ازش استفاده می کنی می تونی هارد اکسترنال بخری تا راحت جداش کنیمن Western MyBook Essentials دارم .تا حالا که مشکلی باهاش نداشتم!
Western یک مدل جدید هم داره که ضرفیت هارد رو رو بدنش می نویسه حتی وقتی هارد به سیستم وصل نیست ! مدل جالبیه
در مورد FZ100 متشکرم.ظاهرا خیلی چیز عالی هست !امیدوارم با قیمت خوبی بیاد
موفق باشید![]()
هر کس تو انتخابی که میکنه مختاره
چیزی که مهمه تجربه شخصی استفاده از قطعاته
هاردهای اسم برده شده هاردهای خیلی مطلوبی ان.کارایی مناسب و سرعت معقول دارن
هیچ هاردی رو نمیشه برای یه استفاده منحصر و محدود طبقه بندی کرد.در مورد گرین هم نصب سیستم عامل (xp & 7) روی اونها بدون اشکال صورت میگیره
اصلا استفاده از یه هارد برای 2 منظوره:نصب سیستم عامل و نگهداری اطلاعات.اطلاعات=نرم افزار، فیلم،.. . غیر از این نیست
حالا هاردی در اختیار داشته باشیم که ما رو محدود به استفاده از یکی از این دو مورد بکنه کارایی خیلی پایینی خواهد داشت.(شاید برای یه سری هاردها مصداق داشته باشه ولی لااقل نه برای گرین)
نظر سازنده درباره این سری هاردها چیزی متفاوت از نظر کاربراست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)