قیمت امروز در پاساژ علاالدین.کمترین قیمت موجود:
16 گیگ 930 تومن.
32 گیگ 1050 تومن.
با توجه به این روند کاهش قیمت خیلی آهسته،به نظر داداشای گلم،تا آبان ماه چه قیمتی میشه؟؟؟؟![]()
قیمت امروز در پاساژ علاالدین.کمترین قیمت موجود:
16 گیگ 930 تومن.
32 گیگ 1050 تومن.
با توجه به این روند کاهش قیمت خیلی آهسته،به نظر داداشای گلم،تا آبان ماه چه قیمتی میشه؟؟؟؟![]()
بازار ایران هیییچ حسابی نداره
یه وقت دیدی ۲۰۰ تومن ارزونتر شد یه وقتم ۱۰۰ تومن گرونتر !
قیمت انلاک فکتوری بود یا لاک؟؟؟
راستی یه سوال هم از اساتید
انلاک فکتوری باشه بهتره یا لاک شده بعد انلاک بشه؟یعنی در حقیقت به خاطر ارزونتر بودن لاک ارزش داره که کمتر پول بدیم؟
اینم مثه اینکه یه بنده خدایی تو 1 ماه 662 هزار تا sms داده با آیفونش (اگر اشتباه نکنم )
اینم مثه اینکه خودش گفتهThis guy managed to send 662.000 sms in 30 days from his iPhone 3GS, and the fun part is the 12.000 page bill that he got from AT&T. Check out the video after the break.
I have successfully broken the world record of the most text messages used in one month……totaling 662,258 text messages. I also received my detailed AT&T bill that was 12.000 pages long.
هنر نکرده با اوپراتورای خارج و قیمتای اونا این همه پیامک داده.راست میگه بیاد با همراه اول بزنه تا اخر ماه ببینیم قیافشو.
این عکسا چی بود؟؟؟من نفهمیدم...
قبض موبایله که براش اومده؟؟
Last edited by ELVIS PRESLEY; 22-09-2009 at 08:57.
اون که آره خوب(در مورد قیمت) ولی خداییش کلی وقت گذاشته بنده خدا خسته شده هه هههنر نکرده با اوپراتورای خارج و قیمتای اونا این همه پیامک داده.راست میگه بیاد با همراه اول بزنه تا اخر ماه ببینیم قیافشو.
این عکسا چی بود؟؟؟من نفهمیدم...
قبض موبایله که براش اومده؟؟
عکسا هم واسه خبر بود گذاشتم
فکر کنم از پیاماش پرینت گرفتن
شوخی
بچهها اين برنامه اي كه آيكون calendar رو شمسي مي كنه واسه 3gs هست؟ اسمش چيه اگه هست؟
یه سوال تو 3g میشه فیلم و آهنگ و عکس و بلووتوث کرد
حالا این 3g بلوتوث کردنش عین بقیه گوشیها هست؟؟؟ یعنی دنگو فنگ و... نداره مثلا میری روی فایل میزنی option و بلوتوث میکنی(یا حالا شبیه این؟)
نیدونم
نه عزیز.اونجور چیزی نداره.باید برنامه نصب کنی.خواستی آموزشش رو هم میزارم
آقا سامان لطفا آموزشش رو بگذار دستت درد نکنه ممنون
Last edited by mac_world; 22-09-2009 at 20:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)