Saleen 2010 S5S Raptor----
من از این خوشم اومد...یه دور باهاش کافیه تا .........
البته من مشکیشو می خوام..
Morgan 2010 Aero SuperSports
اینو تو gt5 دیده بودم فک کنم.
Saleen 2010 S5S Raptor----
من از این خوشم اومد...یه دور باهاش کافیه تا .........
البته من مشکیشو می خوام..
Morgan 2010 Aero SuperSports
اینو تو gt5 دیده بودم فک کنم.
دوستان لایو باز تاحالا کسی ماشین به صورت Gift دریافت کرده ؟
من امروز وصل شدم 5 تا ماشین بهم داد
دوستان لایو باز تاحالا کسی ماشین به صورت Gift دریافت کرده ؟
من امروز وصل شدم 5 تا ماشین بهم داد![]()
چه ماشینی داد نوید ؟؟ اه این اکانت گلد من دیروز تمومید اما شب قبلش که اومدم تو لایو فرزا بزنم بهم ماشینی نداد !
قضیش چیه ؟؟ بگو تا برم گلد رو شارژ کنم
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
راستی این پک جدیده چه ماشینایی داره ؟ من با اکثر ماشینایی که دارم حال نمیکنمیه slr حال میده یه bugati veiron ! انصافا sLr رو دست نداره تو این بازی !
چند هفته پیش رفتم دوباره بازی کنم این فورزا رو دیدم پوست دی وی دیش کنده شده بیخیالش شدم
البته یکم هم ترک برداشته بود... نمیدونم تو قاب بوده چه بلایی سرش اومده
خلاصه خدا نخواست بازی کنیم : دی
دوستان, من واسه اینکه سرعت سنج بازی رو از MPH به KPH یا همون کیلومتر بر ساعت تغییر بدم باید کجا برم ؟!!!
بازی اوتو ترمز داره؟ تازه فهمیدم !چطوری اونو وردارم بدون این که بازی سخت شه؟نمیخوام روی hard برم ، آخه استعدادم توی بازی های ماشین سواری کمه
درضمن محمد ، اکانتتو چند وقته شارژ می کنی؟ چند؟ کجا؟
سلامبازی اوتو ترمز داره؟ تازه فهمیدم ! چطوری اونو وردارم بدون این که بازی سخت شه؟نمیخوام روی hard برم ، آخه استعدادم توی بازی های ماشین سواری کمه
درضمن محمد ، اکانتتو چند وقته شارژ می کنی؟ چند؟ کجا؟
برو assiset یه همچین چیزایی بود
auto brake رو off کن اما اولش برات خیلی سخت میشه, ولی خدایی اینطوری خیلی حال میده![]()
اکانتم هم از یه سایت ایرانی هست شارژ میکنم
اینبار 3 ماهه میزنم
ادرسش رو برات پخ میکنم
مصطفی برو option اون متریک رو عوض کن بزار رو کیلومتر ! خودم هم تا 4 روز پیش نمیدونستم از نوید پرسیدمدوستان, من واسه اینکه سرعت سنج بازی رو از MPH به KPH یا همون کیلومتر بر ساعت تغییر بدم باید کجا برم ؟!!!![]()
خاطره تعریف میکنی ؟ : دی
میری توی My Profile بعدش Hud بعد Unit بعدش میذاری رو Metric
باید بری تو قسمت Set Difficulty
نمیدونم چریانش چیه کلا .قضیش چیه ؟؟
اما ماشین های خیلی خوبی داد اسمشو بعدا میگم
من سوتی دادم ! متریک که خوده کیلومتره ! اینی که نوید واس عوض کردن کیلومتر گفت درسته![]()
نوید یه لیست هم از اون پکی که گرفتی بزار ! ببینیم ماشیناش چیه , پیست هم اضافه شده ؟
کدوم یکی ؟ یه لست چندتا پست قبل گذاشتم
آره 36 تا پیست جدید اضاف شده . البته فکر نکنین 36 تا محیط جدید هستش ! مثل قبل مثلا یه محیط هستش که چند تیکه شده و چند پیست رو تشکیل داده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)