ما ترسوندی ها !
منم آپ دیت lt2 انجام gear of war 3 رو هم اجرا کردم (البه دستگاهم فت هستش) حال اگر گیمی گذاشتیم و آپ دیت خواست چکار کیم؟
ما ترسوندی ها !
منم آپ دیت lt2 انجام gear of war 3 رو هم اجرا کردم (البه دستگاهم فت هستش) حال اگر گیمی گذاشتیم و آپ دیت خواست چکار کیم؟
نباید آپدیت بخواد :-؟
اگه داشبورد 13599 هست که آپدیت نمیخواد اگرم خواست فکر نکنم اتفاقی بیوفته اگه Yes بزنین :-؟
جنگ همجنان ادامه داره
درایو جدید برای کنسول xbox
Lite-On 1175 DG-16D5S
داشبورد جدید از امروز سه شنبه . از قول این یارو لری (بوق) گفته با آپدیت جدید از 11 اکتبر مواجه خواهید شد و هیج جزئیاتی ازش نگفته نامرد باحتمال زیاد چک های امنیتی بیشتری خواهیم دید. یکی c4 یکی مایکرو
Sometime during the early morning hours tomorrow (Pacific Time, Tuesday, October 11th) we are pushing out a mandatory system update. If you are signed into LIVE already, you may be signed out. Once the update has been completed, you’ll be able to sign-in again and back online in a few moments.
This is a general system maintenance update and there are no new features that will show up once your system has been updated.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] By Larry Hryb, Xbox LIVE's Major Nelsonکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل نداره اپدیت کن
سلام .من دستگاهمو آپدیت کردم به 13599.0 و کپی خورش از بین رفته بود
وبعد چندروز ال تی +2 هم روش ریختم ....... الان که باهاش کار میکنم
بازیهارو اجرا میکنه و من هم به بازیهای جدید فعلاً دسترسی ندارم
اما بازی hallo و b.ops رو که گذاشتم اجرا نکرد اما allan wake رو اجرا کرد
میتونین راهنمایی کنین که مشکل کجاست ?
بایددوباره ال تی بریزم؟
مشکل از ال تی درایو هستش یا چیزه دیگه ای؟
ممنون..
Halo و CoD:BO دارای قفل امنیتی AP2.5 هستن اگه بازی ها Patch نشدن باید با آخرین ورژن abgx360 ابتدا Patch بشن تا LT قادر به اجرای اونا باشه.
نه به خاطر پچ بازی باید بری همون بازی هارو پچ کنی یا از بیرون بازی رو بگیری و بگی با آخرین ورژن پچ شده باشه
----------------------------------------
مگه اومده که میگید مشکل نداره؟
سلام،من درایو دستگاه رو فرستادم تهران برای lt2 دستگاه آرکید هست،
حالا وقتی درایو رسید چه کار دیگه ای باید انجام بدم؟
هیچی وصل میکنی به ایکس باکس کار دیگه نمیخواد فقط ارزش نداشت بفرستی تهران خودت میریختی بهتر بود
سلام من داشبرم رو چند وقت پيش يه اپديت كردم براي بازي body count كه اپديت مي خواست.و وقتي رفتم تو كنسول ستينگ در بخش سيستم اينفو ديدم داشبردم 2 و خرده اي ! مي خواستم ببينم ايكس باكسم الان lt+2 هست يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسي.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)