انقدرا گرافیک فرق نمیکنه ولی به جاش cpu و lcd این دو مدل سونی خیلی سر تره البته قیمتشم بیشتره
خود cpu تو بازی تاثیر زیادی داره
انقدرا گرافیک فرق نمیکنه ولی به جاش cpu و lcd این دو مدل سونی خیلی سر تره البته قیمتشم بیشتره
خود cpu تو بازی تاثیر زیادی داره
1. قیمتش چنده؟؟؟؟؟
2. بلوری رام میتونه دی وی دی رو رایت کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3. حالا به نظر تو با 1.300 MSI گزینه ی خوبی هست یا نه؟؟؟؟ آخه جدا نمی تونم بیشتر هزینه کنم!! وگرنه حرف شما کاملا صحیح است!!
در ضمن بدونید که نقش گرافیک در بازی ها خیلی بیشتر از cpu است! برای مثال شما با cpu:2.0 & vga:4650
خیلی بهتر از cpu:2.5 & vga:3670 بازی می کنید!!
بهش میگن بلوری کمبو یعنی dvd و cd رو رایت میکنه فکر کنم فقطم 46 داره 490 رو من ندیدم داشته باشه!
جفتشون حدود 1800 هستن
من msi نداشتم که نظر بدم دربارش!ولی یه لپ تاپ گیم داره با گرافیک 4850 اون خوبه من تو ایران ندیدم شایدم امده باشه البته cpu ضعیفه ولی با این گرافیک غول اصلا نشون نمیده
بله گرافیک مهم تره ولی 4650 با 4670 انقدری فرق نمیکنه
تستش تو همین تاپیک باید باشه یه لپ تاپ msi با گرافیک 4670 من دیدم تست گذاشته بودن تستشو با لپ تاپی مثل لپ تاپ من مقایسه کن 100 درصد ضعیف تره
ببخشید لپ تاب شما چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه به قیمت هم توجه کنین؟؟؟؟
لپ تاپ من اگه پیدا بشه حدود 1800
قیمت این دو مدل بالاتر هست ولی از دید من ارزش داره
اگه میخوای تا 1300 هزینه کنی خوبه.ولی این نکته رو توجه داشته باش که 4650 1g هست و 4670 . 512 M
خب با 1220 یه اچ پی 1215 بگیر بقیشو هم بده کیف و موس و یه کول پد بگیر![]()
می گن hp تو ایران بدر نمی خوره؟؟؟؟؟ خیلی داغ می کنه؟؟؟؟؟ یکی اونقدر دلمو زد که دیگه بهش فکر نکردم!!!!!
خودش هم 1225 داشت؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
حالا نظرتون راجع به این چیه؟؟؟؟؟
دوست عزیز شما هم بدون گرافیک این مدل درسته 512 هست ولی ddr3 است!!
دوستان برای من قیمت خیلی مهمه!! واقعا نمی تونم بیشتر خرج کنم!!!
زیاد مطمئن نباش!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از یه نرم افزار استفاده کن که فریم نشون بده
اون وقت می بینی کدوم قویتره![]()
من که 1225 دارم کاملا هم راضیم
البته اینجا جای این بحث نیست از دوستان معذرت می خوام
ولی مشکل داغ کردن با یه کول پد حل میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)