بابا من که نگفتم کدوم بهتره و کدوم بدتر
اصلا بابا ای i8000 ترکونده از همه نظر
مقایسش با HD مثل مقایسه پژو با ژیان !
هنوز نیومده و تست نشده چه دوری برداشتین بابا![]()
بابا من که نگفتم کدوم بهتره و کدوم بدتر
اصلا بابا ای i8000 ترکونده از همه نظر
مقایسش با HD مثل مقایسه پژو با ژیان !
هنوز نیومده و تست نشده چه دوری برداشتین بابا![]()
توي ايران هنوز نيومده...خيلي وقته كه ريليز جهاني شده...
در اين هم كه اچ دي يكي از بهترين هاست هيچ شكي نيست...دوربين 8...صداي خوب...صفحه خازني...و...
فک کنم HD بهترین گوشی سال بشه ! واقعا حقشه !![]()
دوستان اون دو گوشی اصلا بحثشون جداست.هر دو جزو بهترین ها هستند.صفحه خازنی لذت کار کردن باهاش بیشتره ولی صفحه مقاومتیه 8000 هم در تقریبا در حد اچ دی هست و حتی میشه از چیز دیگه ای بجز لمس دست استفاده کرد که این هم خودش یه مزیت محسوب میشه.بهرحال این موضوع سلیقه ایه،هر کسی یه سبکی دوس داره.
سلام خدمت برو بچ گل
بابا بزارید گوشی بیاد انونوقت میفهمید که این i8000 چه گوشی ملسیه
در مورد قدرت صفحه لمسی من به شما اطمینان میدم که شما رو رازی میکنه{ از هر لحاظ}
یه چیزه دیگه کسی میدونه این گوشی کی وارد ایران میشه { تاریخ دقیق}
بچه ها میدونند چه گوشی توپیه برا همینه که دور برداشتند
ممنون![]()
صد در صد همینطوره ، دوست خود من S8000 Jet داره ، واقعا صفحه لمسیش عالیه ولی در بین مقاومتیها، صفحه خازنی یه چیز دیگس ، بحث من این بود که صفحه Omnia2 مقاومتیه ، وهیچ وقت خازنی نمیشه حتی اگه WinMo 7 بیادو صفحه های خازنی رو پشتیبانی کنه،یعنی اصلا نمیشه یک صفحه هم مقاومتی باشه هم خازنی.اینو گفتم که خودتونو با این شایعه ها امیدوار نکنید.وگر نه صفحه لمسیش خیلیم خوبه ،مسئله اصلی فعلا سرعتش هست که واقعا آدمو نا امید میکنه ، تو بعضی منوها حتی تا 3 ثانیه هم تاخیر دارهدر مورد قدرت صفحه لمسی من به شما اطمینان میدم که شما رو رازی میکنه{ از هر لحاظ}![]()
[quote=Mohamad.r620;4236442]صد در صد همینطوره ، دوست خود من S8000 Jet داره ، واقعا صفحه لمسیش عالیه ولی در بین مقاومتیها، صفحه خازنی یه چیز دیگس ، بحث من این بود که صفحه Omnia2 مقاومتیه ، وهیچ وقت خازنی نمیشه حتی اگه WinMo 7 بیادو صفحه های خازنی رو پشتیبانی کنه،یعنی اصلا نمیشه یک صفحه هم مقاومتی باشه هم خازنی.اینو گفتم که خودتونو با این شایعه ها امیدوار نکنید.وگر نه صفحه لمسیش خیلیم خوبه ،مسئله اصلی فعلا سرعتش هست که واقعا آدمو نا امید میکنه ، تو بعضی منوها حتی تا 3 ثانیه هم تاخیر داره[/quote
من که کمی سرعت ندیدم ولی اگه باشه در آبدیت های بعدی درست میشه
فکر کنم i8910 هم همین مشکل رو داشت که الان دوستان گفتن که با آبدیت کردن حل شده وسرعت خوبی نسبت به قبلش پیدا کرده![]()
شما فيلم هاش را ديدي؟...شايد توي فيلم نسخه اصلي نبوده يا بتا بوده...دور گوشي نبايد نوار نقره اي باشه...يكدس سياه بايد باشه...
به نظرتون بهتر نیست به بخش "پاکت پی سی" منتقل بشه؟
با توجه به ریلیز شدنش میگم.
چرا اتفاقا اطلاعاتشو یکی از دوستان جمع کنه به اونجا هم منتقل کنه به همراه عکسهاش .. اگه انجام نشد یک کاریش میکنم یا زحمتشو خودتون بکشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)