فیلم برداری پیکسون بین جت و اس8300 ه
یعنی از جت بهتره از اس8300 بدتر
فیلم برداری پیکسون بین جت و اس8300 ه
یعنی از جت بهتره از اس8300 بدتر
سلام
دوستم الان 5800 داره و میخواد گوشی جدید بخره تا 300 تومن
من هر چی گشتم از این گوشی بهتر پیدا نکردم
این گوشی چه جوریاست؟
معایب و مزایاش چیه؟
دوربینش در چه حدیه؟
ببخشین وقت ندارم صفحه های قبلو بخونم
یه سوال
صفحه این گوشی مقاومتیه یا خازنی؟
edit : خب جوابمو پیدا کردم انگار مقاومتیه ...
ولی این سوالم رو لطفآ جواب بدین ... صفحش ضد خشه ؟
Last edited by MORINIO; 25-08-2010 at 22:20.
این گوشی به درد دوستت نمی خوره چون برنامه خور نیست...کسی که 5800 داشته نمیتونه با پیکسون 12 یا جت کنار بیاد!!!مطمئن باش...به دوستت هم بگو اگه میخواد گوشیش رو بفروشه(که به نظر من بهتره نفروشه) یه x6 بخره...ولی اگه نفروشه بهتره چون تو بین گوشیهای پایین 300 5800 یکی از بهترینهاست...
من امروز یه چیز عجیبی دیدم!!!تو gsmaria جمعآ فقط 8 تا برنامه و بازی برای پیکسون 12 و جت بود و حدود 150 تا برای s8300 که این سایت نظر منو به طرف s8300 برد!!!ولی امروز تو gsm دیدم هر برنامه و بازی رو که واسه s8300 گذاشته بود دقیقآ همونا رو واسه پیکسون 12 هم گذاشته بود...کسی این گوشی رو داره؟؟؟یعنی این گوشی این برنامه ها و بازیها رو اجرا میکنه مثل s8300؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حدود 200 تا برنامه و بازی تو gsm برای این گوشی گذاشته بود!!!میخوام بدونم واقعآ این برنامه و بازیها رو باز میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 03:42 AM ---------- Previous post was at 03:41 AM ----------
خواهشآ زود جواب بدین...
اینو جت تو بازیا و برنامه ها پایینشون دکمه 4 جهته و 2 تا دکمه دیگه و یه ok میارن که همه برنامه های غیر تاچو میشه روشون اجرا کرد
برنامه های تاچم که بدون اونا راحت میشه کار کنی
کلاً این از اس8300 بهتره
اینترفیسش جدیدتره
باتریش بهتره
وایرلس داره
صداش قویتره
رزولوشن صفحش خیلی بالاتره
دوربینشونم که قابل مقایسه نیست
بین اینو اس8300 100% اینو بخر
قیمتش 280 باید باشه
یعنی 8300 تو بازیها این طوری نیست؟؟؟؟؟؟به نظر شما چند تا بازی و برنامه برای این گوشی وجود داره؟؟؟تو gsm نوشته بود حدود 200 تا برنامه و بازی برای این گوشی هست!!!یعنی این همه بازی و برنامه داره این گوشی؟؟؟؟؟؟؟در ضمن تاپیک این گوشی خیلی سوت و کوره و تا حالا ندیدم کسی بگه از این گوشی داره!!!اگر هم داره نمی اد به ادم کمک کنه!!!ولی 8300 با وجود محمدرضا و چند تا از بچه های دیگه همیشه فعاله و اگرم بعد از خرید گوشی مشکلی داشتم به خوبی راهنماییم میکنن ولی این تاپیک اصلآ این طوری نیست...برای همین میترسم اگه پیکسون 12 بخرم و جایی مشکل پیدا کنم کسی نیاد و یا نتونه بهم کمک کنه و سردرگم بشم...کسی از بچه ها سایت پیکسون 12 داره؟؟؟؟؟؟جت رو هم که ول کن...اصلآ ازش خوشم نمیاد...
![]()
اس8300 خودش دکمه داره دیگه
هرچی بازی جاوا هست روش جواب میده یعنی خیلی بیشتر از 200 تا
این گوشی منوهاش مثله جته و هرجا مشکلی داشتی از کسایی که جت دارن کمک بگیر
واسه آپدیتم خودم آموزششو میزارم خیالت راحت
من از این گوشی دارم هر چی دل تنگت میخواهد بگو از نظر بازی من هر چی روش ریختم کار کرده برنامه هم طبعا چون جاوا هستش نباید انتظار زیادی ازش داشته باشی ولی اینو بگم که فوقولاعده برنامه ها رو روون میاره در مقایسه باn96 دوستم واقعا غولیه!!!
دوربینشم حرف نداره اگه میخوای بگو برات عکس بزارم قابلیت های پاناروما شاتتشخیص لبخند و چهرا و حتی iso 50 تا 1600 رو هم داره!
میدونم،ولی میخوام بدونم بدون دکمه هم میشه بازی کرد،دیگه 90% احتمال میدم که همین 8910 رو میخرم از راهنماییهاتون هم ممنون...
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
ضمننا تو gsm یه سری برنامه هم برای این گوشی هست، یعنی این برنامه ها رو هم باز میکنه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)