من با گارانتی پارسه 475 تومن
سی دی ها + هندزفری + قلم اضافه + کیف + شارژ
من با گارانتی پارسه 475 تومن
سی دی ها + هندزفری + قلم اضافه + کیف + شارژ
Last edited by AmiRreZA_RAcEr; 20-12-2009 at 23:01.
سلام.
خوب این گارانتی پارسه که شما میفرمایید یعنی همون بدون گارانتی که دوستمون فرمودن.گارانتی در مورد HTC یعنی : یاس ,چرشین تله کام و اخیرا" کامتل .بقیه گارانتی ها کارتهایی هستن که تو بازار فروخته میشن.یعنی یک شرکت مثل پارسه میاد و هر کارت رو 5000 تومن میفروشه به مغازه دار و مغازه دار بابت همون کارت 20 تومن از خریدار اضافه میگیره.حالا گوشی خراب میشه و شما میبری گارانتی با توجه به مندرجات کارت, شرکت مذکور میتونه از شما واسه سد معبری که تو شرکت ایجاد کردید شکایت کنه و زنگ بزنه 110 بیاد شما رو ببره.![]()
دوستان کسی میدونه جرا نوشته های فارسی بصورت منقطع ( یعنی حروف جدا جدا ) و برعکس نوشته میشه؟
قلم اضافه رو یادم رفت..قلم اضافه هم داشت..و یه محافظ صفحه.![]()
Last edited by akbarrazmi; 21-12-2009 at 00:08.
اقا پس قربونت یه قرار تصادف بزار![]()
مال منم اینجوری بود..اصولش اینه که یه فارسی ساز نصب کنی..اما من ندانسته یه رام عربی تو گوشیم بود اونو نصب کردم و بعد از کمی تنظیمات الان هیچ مشکلی ندارم..![]()
در ضمن من متوجه شدم تاریخ اس ام اس ها به هم میریزه..حتی ظاهرا ساعت دریافت هم درست نیست..در واقع اس ام اسی که تازه اومده رو باید 2 ساعت بگردی تا پیدا کنی..
سلام
اون مشکلی که من داشتم یعنی نمیتونستم با usb اینترنت pc رو share کنم تو win xp حل شد.
می خواستم ببینم کسی می تونه با win 7 هم اینکارو بکنه؟؟؟
ممنون
فدات شم حوب زودتر میگفتی!! ما فکر کردیم رو ایکس پی هستیالان خاطرم نیست اما مشبه این مشکل رو یه جا دیدم اگه پیداش کردم..میزارم..شما هم خودتون بگردید..
![]()
احتمالا دوستان خودشون بدونن اما این لینکی که میزارم مال htc diamon 2 در سایت سازنده هست..خیلی چیزهای مفیدی اونجا ارائه میشه.اخرین به روز رسانی ها و رفع مشکلات احتمالی گوشی (به وسیله به روز رسانی)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)