وای واقعا" منتظرم ببینم امشب چه اطلاعاتی داره
وای واقعا" منتظرم ببینم امشب چه اطلاعاتی داره
اینا که مال نسخه ی کنسولیه فکر نمیکنم مال پیسی باشه اگه واقعا مال پیسی باشه ینی واسه pc هم نکست زده که اینم عمرا اگه باشه....
نسخه کنسولی (X360) اومده؟
تو باغ نیستی مث اینکه عزیز
نه بازی تو اوایل آبان ماه مثل همیشه ریلیز میشه
ببخشید اما این رو باید بدونید که بازی 70 درصد به گرافیک ربط داره ، 10% به سی پی یو، 10% به رم و 10% به هارد و ویندوز
مثالا الان سیستم من سی پی یو 2.8 ای ام دی - رم 1 گیگ هستش
یه موقع کارت گرافیکم 8400 بود و بازی هایی مثل جی تی ای رو با حداقل گرافیک بازی می کردم
رفتم کارت گرافیکم رو عوض کردم و یه گرافیک 9800 جی تی ایکس با 1 گیگ رم DDR 3 که 512 بیتی هستش رو خریدم
الان جی تی ای رو با نهایت گرافیک بازی می کنم بدون هیچ مشکلی
حتی بازی هایی مثه گرید - وانتد - ایکس من - آندر کاور و ... رو با نهایت گرافیک ممکن و بدون حتی یک صدم افت فرم بازی می کنم. ( با رزولیشن 1440 در 900 و با آنتی الیسینگ 16 ایکس) نه سی پی یوم رو عوض کردم نه رم رو افزایش دادم
حالا یکی از دوستام هست که با سی پی یو 4 هسته ای و رم 4 گیگ نمیتونه حتی کال اف دیوتی 4 رو با نهایت گرافیکش بازی کنه چون کارت گرافیکش 7300 هستش
تو بازی فقط و فقط گرافیک مهمه نه چیز دیگه
یعنی بازی ای مثله فیفا برای محاسباتش به بیش از 2 میلیون و هشتصد هزار محاسبه در ثانیه نیاز داره که سی پی یو ی من نتونه انجام بده؟!!!!
حتی اگه بخاد تا پلک زدن کل تماشاچیان زمین رو حساب کنه بازم به راحتی آب خوردن می تونه چون نهایتا به 800 هزار تا هم محاسباتش نمی رسه. این GPU کارت گرافیکه که می یاد محاسبات فیزیکی و انیمیشن ها را محاسبه می کنه نه cpu
سرخوشیا اینا که واسه کنسوله اگه واسهpc اینطوری نکست بود که بکس از خوشحالی پی سی فروم رو روسرمون خراب میکردن![]()
چی شد پس مگه قرار نبود امرز یه چیزایی منتشر شه؟؟؟تازه الان 2:50 دقیقه ی بامداده یعنی 2 ساعت و 50 دقیقه هم از روزی که قرار بود اطلاعات قرار بگیره گذشته!!!
![]()
دوستان اطلاعاتی از بازی منتشر شد
یه نظر سنجی قرار داده شده که بهترین بازیکن دنیا کیست که فکر کنم برای کاور میخوان استفاده کنن و یه روز شمار دیگه 75 روز دیگه اطلاعاتی از بازی منتشر میشه و یه سری اسکرین شات
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by PNC; 05-06-2009 at 09:43.
مثل همیشه تنها برتری فیفا نسبت به سوکر عکس های قبل از اننتشار بازی هست.
حالا اون روز شمار مربوط به چی میشد؟این روز شمار جدید چیه ؟
به نظر من بهترین خبر همین حرکت در 16 جهت بود که منو خیلی خوشحال کرد .امیدوارم توی pes هم این مساله پیاده بشه .الان حرکات بازیکنان توی pes یک مقداری مثل رباته .
حالا ما اینقدر داریم به فیفا دلمونو خوش میکنم آخرش میبینی برای pc کارنت میزنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)