لینک اولی که مشکل نداره خودم دانلود کردم !
راپید شیر رو نمی دونم (شاید خراب دانلود شده)
لینک اولی که مشکل نداره خودم دانلود کردم !
راپید شیر رو نمی دونم (شاید خراب دانلود شده)
من حدود 230 دارم.بدون قیمت میشه ویوا رو خرید؟قیمت جهانیش 155 یورو هستش
دوستانی که ویوا دارند میشه به سوالات من جواب بدند مخصوصا قضیه ی تماشای فیلم رو میگم.این سی پی یو میتونه فیلم رو نشون بده با فرمت خوب و بدون مشکل
در ضمن نمیشه جی پی اس اکسترنال واسش خرید و استفاده کرد؟
آوردن اسم سایت دیگه هم خلاف مقررات هست.. منم تو موبایلستان با همین اسم پی سی ورلدم هستم
...
.. اون دوستی که میگن فیلم رو چجور میشه دید خدمتش بگم که کلا زیاد گیر فیلم نباش.. ببین تو صفحه به این اندازه که نمیشه زیاد فیلم دید... منم که عشق فیلم هستم و اسم دیوید لینچ میاد روحم پر میزنه تو امنیا که صفحش بزرگتره هم زیاد فیلم نمیبینم یعنی کم میبینم.. میدونی چی میگم؟ میگم واسه پاکت فیلم دیدن تو اولویت های بعدیه.. شما باید اول این ها رو بررسی کنی: تاچ .. سرعت انتقال دیتا ..... حافظه و قابلیت ارتقا( البته با یه پچ مشکل افزایش ارتقا حل میشه و میتونی رم بالای 4 بذاری)- نور صفحه... میزان نگهداری شارژ- وزن- هنگ- کیفیت بدنه-طراحی یوزر فرندلی باشه- و کیفیت صدا تو هندزفری( تاکید میکنم که تو هندزفری چون اکثر پاکت ها تو صدا تعریفی ندارن) پیدا شدن قطعات جانبی تو بازار
واسه من تک بودن و زیبا بودنش مهمه و اینکه وایرلس داره.در وهله ی بعدی هم هندسفریش اولویت داره.
بقیه سوالاتی که پرسیدم جز جزئیات بود خب بهتره که آدم بدونه
گوشی lg ks20 با قیمت 250 دلار هم زیباتر از ویواست هم بهتر.حیف که ایران نیومد.
اگه ایران میومد بهترین پاکت پی سی با قیمت دانشجویی بود.
با قیمت دانشجویی
jama 101 هم هست ارزون تر سی پی یوش 300 مگاهرتزه
180-90 باید باشه
آره خیلی حیف شد تازه تاچ فو 3 بعدی هم رو ش نصب میشه !گوشی lg ks20 با قیمت 250 دلار هم زیباتر از ویواست هم بهتر.حیف که ایران نیومد.
خوب چه ربطی داره جی 1 هم 160 یورو اینجا 560 !قیمت جهانیش 155 یورو هستش
یا دایموند 200 یورو این جا !
من آخر نفهمیدم که چرا محصولات htc تو ایران نسبت به قیمت جهانیش اینقدر گرون تر هستن.
یکی می گفت به خاطر اینه که با گارانتی اصلی میاد.اما الان می بینیم بدون گارانتیم با قیمت جهانیش خیلی تفاوت دارن.
تازه گارانتی اصل محصولاتش به اندازه نصف قیمت گوشی بدون گارانتیش گرون تره!!!!
اما سایر برندها این جوری نیستن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)