خواهش ميكنم دوستان تاپيك رو منحرف نكنيد فقط نظرتون رو با دليل ارائه كنيد بگزاريد تصميم وقضاوت با خريدار باشه
ممنون از نظرات همه دوستان
خواهش ميكنم دوستان تاپيك رو منحرف نكنيد فقط نظرتون رو با دليل ارائه كنيد بگزاريد تصميم وقضاوت با خريدار باشه
ممنون از نظرات همه دوستان
با سلام خدمت دوستان
من حدود 3 ماهه full led shrp خریدم واقعا راضی هستم باور کنید از اقوام عید اومده بودن خونه ما سونی دارن سامسونگ دارن ولی همه می گفتند تصویر sharp بهتره
تنها ضعفی که می تونم از این تلویزیون بگم دو نکته است
اول اینکه پورت usb نداره
و دوم اینکه تله تکست فارسی نداره
که این دو مورد خیلی راحت می تونست از رف مادیران طبق سفارش به سازنده مرتفع بشه اما این کار رو نکردن چون اون موقع ایکس ویژن هاشون دیگه فروش نمی رفت.
در عوض تصویر عالی آپشن های مختلف برای تنظیم تصویر و ورودی خروجی های متعدد برای وصل کردن dvd -----set top box---pcو... داره
دوستان می تونند در فروشگاه هایپر استار تصویر شارپ رو با بقیه تلویزیونها مقایسه کنند تازه الان 1600 شده .
در هرصورت من آماده ام اگه از دوستان کسی سوالی داره در این مورد پاسخ بدم
ضمنا من نه فروشنده ام نه نماینده شرکت خاصی
دوستان مشخصات دقيق و اينکه آيا اين مدل هنور توليد ميشود يا نه را ميخواستم:
پاناسونیک 42 اینچ LZ80
کنتراست بالا 15000 : 1
سیستم کنترل هوشمند صفحه نمایش
پخش فیلم با سرعت 24p
پنل CD تمام1080x1920) HD پیکسل)
سیستم پردازش تصاویر متحرک 100 هرتزی
فناوری تنظیم تصویر متحرک
زاویه دید عریض 178 درجه با پنل IPS Alpha
در مورد ex 500 سوني 40 اينچش چه اطلاعاتي داريد ؟
ممنون ميشم
آيا اين تلوزيون امتحانش رو پس داده ؟
آيا 100 هرتز رو داره ؟
قيمتش تو بانه چنده ؟
متشكرم
دوستان به راهنمايي تون احتياج دارم
چون به زودي ميريم بانه و من نمي خوام كه انتخاب بدي داشته باشم و بعدا پشيمون بشم
مدل 650 كه 40 اينچش مد نظرم هست چطوريه ؟
چيكار كنم ؟ اصلا موندم چي بخرم؟
من بيشتر فيلم مي بينم و فوتبال زياد اهل گيم نيستم هرتز هم برام مهمه + فول اچ دي بودن
دوستان الان قیمت 46B750 در بانه 2300000 تومان هست.
46B7000 در بانه 1980000 تومان هست.
46B8000 در بانه 2180000 تومان هست.
میخواستم ببینم واقعا کیفیت تصویر سری 7 LCD اینقدر بالاست که حتی 100تومان از سری 8 LED گرانتر باشد؟؟؟
و حتی اختلاف 700 هزار تومانی با 46B650 اونقدر هست که این اختلاف ارزش داشته باشه و آدم بره و 46B750 رو بخره؟؟؟
(البته خوب باید توجه داشت که سری7 LCD 240هرتز هست و بقیه 120 هرتز)
اما جالبه که سری 7 LCD جدید سامسونگ در سایت با قیمت 1699 دلار عرضه شده که قابلیت 3D هم داره اما مدل 2009 آن 1199 دلار هست که در بانه 2300000تومان فروخته می شود.
يكي از دوستان در سايت سري b750 رو داشتن گويا اونقد ها هم راضي نبودند حالا چرا نميدونم
در مورد ال اي دي سري 8 باريكترين ال اي دي دنياست فكر ميكنم خيلي زيباتر از سري 7 اگه بين اين دو سري موندين حتما سري 8 رو بگيريد
در مورد سريهاي جديد هم بنظرم صبر كنيد
در مورد 46b650 واقعا نسبت به قيمتش عاليه و ميارزه
سری 8 LED خوبیه ولی باریکترین نیست.
احتكمال داره الان باريكتر اومده باشه من در مورد خود سامسونگ مطمئنم ولي در مورد بقيه ال اي دي ها حق با شماست فكر ميكنم مطلب قديمي بود
كسي در اين دو پستي كه من ارسال كردم نظري نداره ؟ چون انشالله پس فردا ميريم براي خريد واسه همين نيازمند راهنمايي شما هستم مرسي
در مورد ex 500 سوني 40 اينچش چه اطلاعاتي داريد ؟
ممنون ميشم
آيا اين تلوزيون امتحانش رو پس داده ؟
آيا 100 هرتز رو داره ؟
قيمتش تو بانه چنده ؟
متشكرم
دوستان به راهنمايي تون احتياج دارم
چون به زودي ميريم بانه و من نمي خوام كه انتخاب بدي داشته باشم و بعدا پشيمون بشم
مدل 650 كه 40 اينچش مد نظرم هست چطوريه ؟
چيكار كنم ؟ اصلا موندم چي بخرم؟
من بيشتر فيلم مي بينم و فوتبال زياد اهل گيم نيستم هرتز هم برام مهمه + فول اچ دي بودن
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)