هان؟!!؟اصلا پایینش هیچی ننوشته! نکنه روی برچسبش نوشته بوده (که باید بکنیش چون نمیشه کار کرد نوشته روشه!!
).
راستی حالا خریدی؟! مبارکه.....چند؟!؟!![]()
هان؟!!؟اصلا پایینش هیچی ننوشته! نکنه روی برچسبش نوشته بوده (که باید بکنیش چون نمیشه کار کرد نوشته روشه!!
).
راستی حالا خریدی؟! مبارکه.....چند؟!؟!![]()
استاد Ropy یک سوال! برنامه های جاوا (بازی و ...) اگه مثلا واسه گوشی های 320 × 240 باشه روی این تکلیف چیه؟ کلا از لحاظ جاواخوری (!) خوبه؟ هنوز با هم آشنا نشدید؟! بابا اگه میخواستید عروسی کنیدم تا الان تموم شده بودا! ایشالا یه وقتی بدید به ما و یک رویوی خوگشل بنویسید... خیلی خوب میشه... ممنون![]()
Last edited by moslem-visual; 21-03-2010 at 14:27. دليل: غلط لپـــی...
سلام برادر....راستش دارم ریویو رو مینویسم تا وسطاش رفتم، مشکل اینجاست که دوستم آخر هفته میاد چون اون دوربین داره و میخوام عکس هم تو ریویو باشه بهتره.....جاوا خوری رو هنوز خوب تست نکردم!![]()
برنامه های 240 هم با یه کیپد میاد بالا که میشه با کد حذفش کرد یعنی تفاوتی با رزولوشن های دیگه نداره....منتظر باشید!!!
سلام به برو و بچه ویوتی دار من راستش از این گوشی خیلی خوشم میاد و زیاد دنبالشو گرفتم عکسهای گرفته شده تو جب اس ام رو هم نگا کردم راستش به نظرم عکسای این گوشی از S8300 و KC910 بهتر اومد یه جورایی رنگاش طبیعی تر بود در حالی که مال اون یکی ها انگار ابرنگی بئد میخواستم خودتون زحمت یه عکس از گوشی رو بکشید و اینجا اپلود کنید
در ضمن منتظر ری ویوی این گوشی هستم
یه چیز دیگه در مورد پخش AVI توسط این گوشی هستش ایا هنوز مشکل داره و با اپدیت درست نمیشه یعنی نمیشه کاری کرد درست شه به نظرم تنها مشکل این گوشی همون پخش AVI هستش
ممنون
راستی یه سوال دیگه رابطه این گوشی به mP4 چطوره تا چه رزولیشنی رو ساپورت میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه میدونین واسه من قدرت فیلمبرداری عکاسی و پخش فیلم همچنین رابط کاربرری خوب خیلی خیلی خیلی مهمه
یه چیز دیگه در مورد پخش AVI توسط این گوشی هستش ایا هنوز مشکل داره و با اپدیت درست نمیشه یعنی نمیشه کاری کرد درست شه به نظرم تنها مشکل این گوشی همون پخش AVI هستشباید تبدیل بشن تا پخش کنه، تا سایز 720 در 480 پیکسل پخش می کنه....راستی یه سوال دیگه رابطه این گوشی به mP4 چطوره تا چه رزولیشنی رو ساپورت میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد ریویو هم شرمنده، میخواستم زودتر تموم بشه ولی مثل اینکه نمیشه، تا هفته بعد ایشالله میزارم...
میگم بروبچ این آدرس دقیق شرکت پارس کامتل کجاست؟! میخوام برم واسه این اسپیکر مثل اینکه یه چیزیش شده....اصلا صداش نمیاد!! خیلی کمه....
پی نوشت: آدرسش همینه:
اونوقت کارمو درست راه میندازن؟!آدرس: بزرگراه کردستان ، خیابان بیستم ، خیابان آزادگان ، شماره 37![]()
Last edited by Michael Ropy; 24-03-2010 at 11:47.
همین الان زنگ بزن،از سیستم سخنگوشآدرس رو بگیر
اگه بلد باشی چی کار کنی کارت رو خوب راه میندازن![]()
عزیزم شما تصاویر بند انگشتی عکس های رنوار و ویوتی اسمارت رو دیدی. اگه روشون کلیک می کردی تا بزرگ بشن، اون هنگام می فهمیدی که کدوم برترین کیفیت رو دارن...رنوار شاهکار کیفیته؛ ویوتی اسمارت هم کیفیتش در خور تحسینه... اما بزرگ ترین عیبش اینه که دارای 8 میلیون نویز هست!
امیدوارم توی آپدیت های آینده برطرف بشه.
راستی... مردم ( مایکی رو می گم!) با گوشی هاشون چه عشقی می کنن...
شاد و پیروز باشین
نوروزتان پیروز![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)