خوش به حال شما که امتحانتون رو خوب دادید ...نمی دونید چقدر سخت بود این سوالای تجربی واقعا هر چی داشتم به این طراحه ...گفتم ...اما چه فایده کار از کار گذشته هو ما هم افتضاح دادیم امتحانه رو امتحانی که ضریبش 4ه و همه چی به ابن بستگی داره...چی شد
![]()
خوش به حال شما که امتحانتون رو خوب دادید ...نمی دونید چقدر سخت بود این سوالای تجربی واقعا هر چی داشتم به این طراحه ...گفتم ...اما چه فایده کار از کار گذشته هو ما هم افتضاح دادیم امتحانه رو امتحانی که ضریبش 4ه و همه چی به ابن بستگی داره...چی شد
![]()
آقایون این امتحان تاریخ ما هم خیلی سوالاش مزخرف و بیخود بود .... معلوم نبود از کجای کتاب درآورده بود ..... هیچکدوم از بچه های کلاسمون خوب امتحان ندادن .
از اون چیزایی هم که تو گزینه 2 گفت ، سوال چندانی نیومد یا بهتره بگم هیچی نیومد .... :|
امروز مثل اینکه امتحان تمامیه رشته ها سوالاش مشکل داشتن ..... :دي
منم همینطور!ولی سوال 7 چرت بود خیلی ! حالم رو گرفت !
اسون بود که!کسی تونست استقرا رو بنویسه؟
سلام:(
امیدوارم حاله همه خوب باشه :(
من باز .....
افتضااااح حتی وقت نکردم رو سواالیی که نصفه حل کردم فک کنم :(
اینقد سالن شلووووغه دنیاییییه !!!. معلم ادبیاتمون جلوییم ازش سوال ....میاد برگه ....نگاه میکرد بهش میرسوند حالا اینا به درک برا چی اینقد وختش کم بوووود
.....!!!
بچه هاااا سوال لانه کبوتری و بازگشتی رو برام بزارین/:( لطفا![]()
![]()
صد در صد تایید میشه.
صفحه اول وقتم رو گرفت و باعث شد صفحه دوم رو بدون دقت جواب بدم برا همینم 18 یا 19 میشم.
منم از بچه های زیست پرسیدم 2-3 تا فقط گفتن ما خوب دادیم...بقیه حرفای قشنگی نثار طراح کردن!!خوش به حال شما که امتحانتون رو خوب دادید ...نمی دونید چقدر سخت بود این سوالای تجربی واقعا هر چی داشتم به این طراحه ...گفتم ...اما چه فایده کار از کار گذشته هو ما هم افتضاح دادیم امتحانه رو امتحانی که ضریبش 4ه و همه چی به ابن بستگی داره...چی شد
![]()
داداش اون دو تا که راحت ترین سوالا بود!حالا صب کن سایت سنجش چند دقیقه دیگه میزاره!بچه هاااا سوال لانه کبوتری و بازگشتی رو برام بزارین/:( لطفا![]()
---------
سوال وقت گیرش فقط 1 بود فک کنم!با سوال اول صفحه دوم!
داداش خودتی : شوخی
هیچم آسون نبوووود خب باشه ولی اقلا یکی کلید ارو اینجا بزاره .....
1 که دیگه خیلی آسون بود فقط باید تو حکم یه قسمتش که مثه اون تو فرض بود رو ؛ طرفه دومش رو مینوشتی ؛ بعد کا فاکتوریک باید در (کا+1) ضرب میشد اون منفی هم در نظر میگرفتین منه سوتی که هی منفی رو نمیدیدم.....بعد دیدم ::(
به نام کاربری دقت نکردم!
طولانی بود دیگه!اسونم بود1 که دیگه خیلی آسون بود فقط باید تو حکم یه قسمتش که مثه اون تو فرض بود رو ؛ طرفه دومش رو مینوشتی ؛ بعد کا فاکتوریک باید در (کا+1) ضرب میشد اون منفی هم در نظر میگرفتین منه سوتی که هی منفی رو نمیدیدم.....بعد دیدم ::(
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)