تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 227 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 2266

نام تاپيک: ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

خواهش مي كنم . كاري نكردم حقيقتو گفتم . راستي دوست عزيز اين كانفيگ و قيمت چه جوري ؟ اين مدل مشكي براق هم داره ؟؟

APPLE MacBook MC 240 LLA+
    • Processor: Intel® Core™2 Duo 2.13 GHz, FSB 1066, 3M
    • Memory: 4 GB of 800MHz DDR2
    • HDD: 500+ GB SATA
    • Graphics: GeForce 9400M NVidia up to 1.7 GB
    • Display: LCD 13.3 Inch Glossy
    • Optical Drive: Slot-loading Double-Layer DVD/RW
    • Lan, WiFi, Webcam, Bluetooth, FireWire 400, Mini DVI

قیمت: 1.350.000 تومان با گارانتی بین الملل

ببینید دوست من این مدل خیلی قدیمی هست! ودیگه گارانتی بین المللی هم نداره! خریدش یه خورده ریسک داره!

سعی کنید از مدل های جدید و تر جیحا جولای 2009 استفاده کنید!

دو لیست قیمت اپل الماس پایتخت و نقش رو بصورت فایل PDF می تونید از لینک های زیر بگیرید!

الماس پایتخت :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نقش :
    کد:
    خب فکر کنم دیگه تمام قیمت ها ومشخصات کلیه ی رایانه های اپل موجود در بازار رو بهتون دادم! (خودتون مقایسه و انتخاب کنید! سئوالی بود بپرسید!)

2. 2 کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه between2mirrors's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون از راهنمایی.

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

ببینید دوست من این مدل خیلی قدیمی هست! ودیگه گارانتی بین المللی هم نداره! خریدش یه خورده ریسک داره!

سعی کنید از مدل های جدید و تر جیحا جولای 2009 استفاده کنید!

دو لیست قیمت اپل الماس پایتخت و نقش رو بصورت فایل PDF می تونید از لینک های زیر بگیرید!

الماس پایتخت :
    کد:
    نقش :
    کد:
    خب فکر کنم دیگه تمام قیمت ها ومشخصات کلیه ی رایانه های اپل موجود در بازار رو بهتون دادم! (خودتون مقایسه و انتخاب کنید! سئوالی بود بپرسید!)

مرسي . بابت ليست قيمت ها ممنون. من بعد از ديدن اين دو ليست و با توجه به بودجم اين مدل رو انتخاب كردم . اول نظر بديد كه چطوره . اگر ممكن عكسي از اين مدل بزاريد . اين مدل مشكي هم داره ؟؟

MB991LL/A 2.53CORE 2DUO 3MB 1066 4 GBDDR3 250SATA 13.3"GLOSSY(1280*800) MAC+WIN 256GF9400 2Kg WI-FI/I-LINK/USB/BT/WEB/LAN/SD/7H DVD-+DL 17.600.000

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام
    یکی لطف میکنه سایت شرکت هایی رو که مک بوک ها رو در ایران گارانتی میکنن بره من پیام خصوصی کنه؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یک ازدوستانم آلمان هست در مورد قیمت مک بوک پرسیده بود از فروشگاها ی اونجا گفته بودن که زبونش آلمانی هست برای تغییرش به انگلیسی 200 یورو خرج بر میداره؟ می خواستم بدونم که منظورش این بوده که کی بوردش به زبان آلمانی هست یا سیستم عامل مکینتاش به زبان آلمانی هست؟

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشید

عرض کنم خدمت شما که من قصد دارم در آینده ای دور لپتاپ بخرم و فوق العاده عاشق Macbooc Pro های جدید شدم که بدنه ی آلومینیوم Unibody دارن و باقی امکانات ...
    ولی بر سر راه خرید من چندتا مسئله هست که حل نشده برام باقی موندن و ازتون خواهش می کنم راهنماییم کنید چون من همش مشورت می کنم و همش نظرم عوض میشه .

سوال اولم راجع به سیستم عامل Mac هست. برای من مهم یا مشکل نیست که بعد از این همه سال برم سراغ یک سیستم عامل که هیچی ازش سر در نمیارم . حتی برعکس ! دوست دارم یه دنیای جدید رو تجربه کنم. ولی مشکل اینجاس که دوست دارم سیستم عامل Mac بتونه از پس نیازهای من بر بیاد. مثل کارهای عادی روزمره ای که با ویندوز خودمون انجام می دیم ... تایپ و پرینت و برنامه نویسی و ...
    و از اونجایی که شنیدم جدیداً به لطف CPU های Intel، ویندوز هم رو سیستم های Apple نصب میشن، دوست دارم بدونم یک ویندوز روی یک سیستم Apple چقدر با یک ویندوزی که روی سیستم های رایج نصب هست ، فرق می کنه ؟ از لحاظ سرعت و احیاناً باگ ها و ....

سوال دومم راجع به گارانتی محصولات اپل است. شنیدم محصولات اپل تو ایران گارانتی درست و حسابی ندارن. این یعنی چی ؟
    یعنی اینکه اگه مثلاً لپ تاپت مشکل داشت کسی نیست یه کاری کنه (تعمیر - تعویض) و پولت دود شده رفته هوا ؟
    و ازتون می خوام بگید بهترین شرکت های ارائه دهنده ی گارانتیش کدومها هستن و دلیلش چیه

خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونتون میشم

پروفشنال zerolight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشید

عرض کنم خدمت شما که من قصد دارم در آینده ای دور لپتاپ بخرم و فوق العاده عاشق Macbooc Pro های جدید شدم که بدنه ی آلومینیوم Unibody دارن و باقی امکانات ...
    ولی بر سر راه خرید من چندتا مسئله هست که حل نشده برام باقی موندن و ازتون خواهش می کنم راهنماییم کنید چون من همش مشورت می کنم و همش نظرم عوض میشه .

سوال اولم راجع به سیستم عامل Mac هست. برای من مهم یا مشکل نیست که بعد از این همه سال برم سراغ یک سیستم عامل که هیچی ازش سر در نمیارم . حتی برعکس ! دوست دارم یه دنیای جدید رو تجربه کنم. ولی مشکل اینجاس که دوست دارم سیستم عامل Mac بتونه از پس نیازهای من بر بیاد. مثل کارهای عادی روزمره ای که با ویندوز خودمون انجام می دیم ... تایپ و پرینت و برنامه نویسی و ...
    و از اونجایی که شنیدم جدیداً به لطف CPU های Intel، ویندوز هم رو سیستم های Apple نصب میشن، دوست دارم بدونم یک ویندوز روی یک سیستم Apple چقدر با یک ویندوزی که روی سیستم های رایج نصب هست ، فرق می کنه ؟ از لحاظ سرعت و احیاناً باگ ها و ....

سوال دومم راجع به گارانتی محصولات اپل است. شنیدم محصولات اپل تو ایران گارانتی درست و حسابی ندارن. این یعنی چی ؟
    یعنی اینکه اگه مثلاً لپ تاپت مشکل داشت کسی نیست یه کاری کنه (تعمیر - تعویض) و پولت دود شده رفته هوا ؟
    و ازتون می خوام بگید بهترین شرکت های ارائه دهنده ی گارانتیش کدومها هستن و دلیلش چیه

خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونتون میشم
    ویندوز دقیقا یکی هست و از لحاظ سرعت هم تو cnet.com یک مقایسه همین چند روز پیش بین یک اپل و دل با قطعات و امکانات یکسان انجام داده بود که در مقایسه سرعت نرم افزار ها بعضی هاشون روی ویندوزی که روی ا
    مک بوک نصب کرده بودن بهتر جواب داده بود
    شخصا خیلی مقایسه های سایت cnet رو دقیق و درست می دونم

9. این کاربر از zerolight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

ممنون از راهنمایی.
    خواهش می کنم ، دوست من !!! سئوالی بود بفرمایید!

اگر یه جایی تند حرف زدم ، منظورم شما نبودی!در هر صورت ببخشید!

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

مرسي . بابت ليست قيمت ها ممنون. من بعد از ديدن اين دو ليست و با توجه به بودجم اين مدل رو انتخاب كردم . اول نظر بديد كه چطوره . اگر ممكن عكسي از اين مدل بزاريد . اين مدل مشكي هم داره ؟؟

MB991LL/A 2.53CORE 2DUO 3MB 1066 4 GBDDR3 250SATA 13.3"GLOSSY(1280*800) MAC+WIN 256GF9400 2Kg WI-FI/I-LINK/USB/BT/WEB/LAN/SD/7H DVD-+DL 17.600.000
    با سلام به شما دوست عزیز ، و علاقمند به مک!

ببینید این مدل بسیار عالی هست ، تو صفحات قبلی این تاپیک هم خیلی بحث شده! حتی یکی از دوستان همین تاپیک خریده ، نظرش رو هم گفته ، مطالعه بفرمابید!

عکس + اطلاعات بیشتر :

کد:

در مورد رنگ مشکی متاسفم ، ما کلا یک مک بوک مشکی داشتیم که حدودا مال 2 سال (2008) پیشه و در حال حاضر تولیدش Discontinue شده !

اما شما نگران دیزاین نباش ، این مدل Unibody هست و بدنش از شمش آلومینیومی ساخته شده! و یکی از جدیدترین مک بوک پرو های جولای 2009 هست!

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

سلام
    یکی لطف میکنه سایت شرکت هایی رو که مک بوک ها رو در ایران گارانتی میکنن بره من پیام خصوصی کنه؟
    ممنون
    ببین دوست من ، پیام خصوصی رو بی خیال ، اینجا می نویسم که همه استفاده کنند! ،

(1) - اپل ایران :

کد:
    (2) - نقش :

کد:
    (3) - الماس پایتخت :

کد:
    (4) - رادان مک :

کد:
    Last edited by Microsoft24; 13-01-2010 at 19:34.

13. 2 کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •