بابا شماها هی میخواین بحث کنین.خو ب باشه این بازی خیلی بیخوده.میشه تمومش کنید؟
بابا شماها هی میخواین بحث کنین.خو ب باشه این بازی خیلی بیخوده.میشه تمومش کنید؟
دوستان کدی دارید که حرکت رو نامحدود کنه.راستی وقتی پیشرفت می کنید یه توپ میده میتونی یه لشکر رو نابود کنی.خیلی فاز![]()
اقا قرار نیست که هر بازی که به شما نچسبید بازی خوبی نباشه.مثلا من خودم از resident evil متنفرم ولی میدونم جز بهترین بازی ها است.شما احتمالا این بازی بلد نبودی فکر کردی بازی بدیه.
ربطی به بلد بودن نداره راستشو بخواین زیاد باهاش حال نکردم خیلی سریع پاکش کردم دوباره بعد از چند روز نصبش کردم دیدم بازم حال نمیده پاکش کردم خداییش خسته کننده هست
آقا شما چرا ولکن نیستی . من که گفتم بازی بیخودیه.نمیخوای ول کنی؟راستی این بازی هایی که شما نوشتی مال اهل بستان مثل اویل2.شما احتمالا نتونستی بازی رو اجرا کنی یا خوب با بازی آشنا نیستی.یاد گرفتن این بازی برای مبتدی ها 1 ماهی میکشه عزیز
Last edited by sinak3; 01-07-2009 at 10:27.
چه بازی 1 ماه میکشیه؟!رسیدنت اویل؟!اون که 2 روزه تمامه
آقا تموم کنید دیگه انگار نه انگار این تاپیک موضوش چیه عجبا هرچی شما بلدی یا بلد نیستی که خوب نیست و هست هرکسی یه جوریه منم گفتم اونارو بلدم اما نگفتم نه چون من این دسترو بلد نیستم شما ها هم باید بدونید این بده فقط گفتم اینا خوبه شما هم همین یه کلمرو میگفتید تمام گفتم تمام اینا نظر شخصیه شما هم همینو میگفتید!
می خواستم بگم که از چه زمانی بازی میکرم اگه دقت کی کردی از عهده بوق روع میشد تا به امروز در ضمن رزیدنت اویل2 داستانش از نسخه های دیگش بهتره و خیلی طولانی تر و منطقی تر.حتی قبل ترش خلاصه این بازی خیلی مضخرفه حال گیریه سریع نیستش 3 ساعت طول میکشه تا لشگرها به هم برسن باید بری یه لیوان چایی بخوری تا نزدیکه هم بشن تازه چیزی هم از درگیریه آنچنانی دیده نمیشه مثل این میمونه که فرمانده کل قوا داره روی میز جنگ ارتششو رهبری میکنه یعنی دقیقا همونه.
خوب 100 هزار بار گفتم این بازی برای همونه که فرمانده ی کل قوا ارتشش رو روی میز جنگ با استراتجیک رهبری کنه اصلا کل بازی همینه.
بحث های مربوط به مسائل بازی های دیگه رو هم اینجا نکنید.
سلام
هنگام جنگ کنار نقشه چند تا گزینه هست که با یکیشون می تونی سرعت حرکتشون رو تند تر کنی تا زودتر به هم برسند . Slow motion هم داره که باهاش می تونید وسط جنگ چای بخورید .
Last edited by Moh3en_DDD; 01-07-2009 at 12:48.
عزیز خوب سیستمت مشکل داره یا پایینه.من با 5 هزار سرباز با آخرین گرافیک بازی کرده ام.چند دقیقه ای کار طرف رو می ساختم بدون هیچ ایرادی.شما برو گیم اسپاتو ببین.9.5 که شوخی نیست.ماکه از اونا بیشتر نمی دونیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)