تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 47 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 462

نام تاپيک: Empire: Total War

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

من از کامادور شروع کردم ولی باید بگم این بازی هیچی نداره . بازهایی هم که خیلی بهم چسبید .
    Resident evil 2
    -popiloos
    -oddword
    commandos1,2,3
    mafia
    general
    deadspaceخیلی باهال بود
    callofduty 4
    miroredgeهم قشنگ بود
    وخیلی بازیای دیگه ولی آخرین بازی که خیلی حال کردم deadspace بودش حرف نداشت.
    بابا شماها هی میخواین بحث کنین.خو ب باشه این بازی خیلی بیخوده.میشه تمومش کنید؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان کدی دارید که حرکت رو نامحدود کنه.راستی وقتی پیشرفت می کنید یه توپ میده میتونی یه لشکر رو نابود کنی.خیلی فاز

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

من از کامادور شروع کردم ولی باید بگم این بازی هیچی نداره . بازهایی هم که خیلی بهم چسبید .
    Resident evil 2
    -popiloos
    -oddword
    commandos1,2,3
    mafia
    general
    deadspaceخیلی باهال بود
    callofduty 4
    miroredgeهم قشنگ بود
    وخیلی بازیای دیگه ولی آخرین بازی که خیلی حال کردم deadspace بودش حرف نداشت.
    اقا قرار نیست که هر بازی که به شما نچسبید بازی خوبی نباشه.مثلا من خودم از resident evil متنفرم ولی میدونم جز بهترین بازی ها است.شما احتمالا این بازی بلد نبودی فکر کردی بازی بدیه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه afshinaghasi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ربطی به بلد بودن نداره راستشو بخواین زیاد باهاش حال نکردم خیلی سریع پاکش کردم دوباره بعد از چند روز نصبش کردم دیدم بازم حال نمیده پاکش کردم خداییش خسته کننده هست

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ربطی به بلد بودن نداره راستشو بخواین زیاد باهاش حال نکردم خیلی سریع پاکش کردم دوباره بعد از چند روز نصبش کردم دیدم بازم حال نمیده پاکش کردم خداییش خسته کننده هست
    آقا شما چرا ولکن نیستی . من که گفتم بازی بیخودیه.نمیخوای ول کنی؟راستی این بازی هایی که شما نوشتی مال اهل بستان مثل اویل2.شما احتمالا نتونستی بازی رو اجرا کنی یا خوب با بازی آشنا نیستی.یاد گرفتن این بازی برای مبتدی ها 1 ماهی میکشه عزیز
    Last edited by sinak3; 01-07-2009 at 10:27.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

چه بازی 1 ماه میکشیه؟!رسیدنت اویل؟!اون که 2 روزه تمامه
    آقا تموم کنید دیگه انگار نه انگار این تاپیک موضوش چیه عجبا هرچی شما بلدی یا بلد نیستی که خوب نیست و هست هرکسی یه جوریه منم گفتم اونارو بلدم اما نگفتم نه چون من این دسترو بلد نیستم شما ها هم باید بدونید این بده فقط گفتم اینا خوبه شما هم همین یه کلمرو میگفتید تمام گفتم تمام اینا نظر شخصیه شما هم همینو میگفتید!

اگه نباشه جاش خالی می مونه afshinaghasi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

می خواستم بگم که از چه زمانی بازی میکرم اگه دقت کی کردی از عهده بوق روع میشد تا به امروز در ضمن رزیدنت اویل2 داستانش از نسخه های دیگش بهتره و خیلی طولانی تر و منطقی تر.حتی قبل ترش خلاصه این بازی خیلی مضخرفه حال گیریه سریع نیستش 3 ساعت طول میکشه تا لشگرها به هم برسن باید بری یه لیوان چایی بخوری تا نزدیکه هم بشن تازه چیزی هم از درگیریه آنچنانی دیده نمیشه مثل این میمونه که فرمانده کل قوا داره روی میز جنگ ارتششو رهبری میکنه یعنی دقیقا همونه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

خوب 100 هزار بار گفتم این بازی برای همونه که فرمانده ی کل قوا ارتشش رو روی میز جنگ با استراتجیک رهبری کنه اصلا کل بازی همینه.
    بحث های مربوط به مسائل بازی های دیگه رو هم اینجا نکنید.

حـــــرفـه ای Moh3en_DDD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    1391

پيش فرض

می خواستم بگم که از چه زمانی بازی میکرم اگه دقت کی کردی از عهده بوق روع میشد تا به امروز در ضمن رزیدنت اویل2 داستانش از نسخه های دیگش بهتره و خیلی طولانی تر و منطقی تر.حتی قبل ترش خلاصه این بازی خیلی مضخرفه حال گیریه سریع نیستش 3 ساعت طول میکشه تا لشگرها به هم برسن باید بری یه لیوان چایی بخوری تا نزدیکه هم بشن تازه چیزی هم از درگیریه آنچنانی دیده نمیشه مثل این میمونه که فرمانده کل قوا داره روی میز جنگ ارتششو رهبری میکنه یعنی دقیقا همونه.
    سلام

هنگام جنگ کنار نقشه چند تا گزینه هست که با یکیشون می تونی سرعت حرکتشون رو تند تر کنی تا زودتر به هم برسند . Slow motion هم داره که باهاش می تونید وسط جنگ چای بخورید .
    Last edited by Moh3en_DDD; 01-07-2009 at 12:48.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

عزیز خوب سیستمت مشکل داره یا پایینه.من با 5 هزار سرباز با آخرین گرافیک بازی کرده ام.چند دقیقه ای کار طرف رو می ساختم بدون هیچ ایرادی.شما برو گیم اسپاتو ببین.9.5 که شوخی نیست.ماکه از اونا بیشتر نمی دونیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •