راستی کاپ و دور رینگی فابریک کامارو هم گیر آوردم.
کاپ وسط دونه ای 10 تومن.
دور رینگی دونه ای 12 تومن.
راستی کاپ و دور رینگی فابریک کامارو هم گیر آوردم.
کاپ وسط دونه ای 10 تومن.
دور رینگی دونه ای 12 تومن.
محمد تنها مزیت این اگزوز اینه که صدای لوب لوب ماشین از نزدیک گوشت میاد بیرون............ واااای چه شو و و و و د د د !!!!!
راستی می شه با 5 تومن یه کامارو ی تمیز که بدون مشکل گـــــــــــــــیر آورد ؟؟ (به سختی پیدا میشه یا راحت ؟؟ )
چون دارم با خانواده یه بحث هایی می کنم که یه ماشین تمیز بگیرم... متاسفانه اشتباهی که من کردم این بود که زیادی دنبال ماشین های کثیف بودم (ماشین های بدون رنگ شدگی و نیازمند به رنگ) .. همین هم باعث شد خونواده فکر کنن من آشغال باز ام ...
خبر ندارن که می خوام ماشین رو خودم جمع کنم..
محمد دارم مخ خونواده رو می گیرم به کار ... ماشین آمریکایی الان نمی تونم بگیرم. ولی می خوام در طول مدت یواش یواش بحثش رو بیارم وسط... نتیجه ی هدف تو دراز مدت ثمر میدهامید وارم این دفعه بتونم...
راستی این سری می خوام یه کامارو ی تمیز و سالم بگیرم که نیاز به رنگ و تعمیر موتور و گیربکس و دف نداشته باشه... همچین ماشینی رو بالای 5 تومن باید گیر بیارم.. نه ؟! فکر کنم خونواده هم به گرفتن ماشین تر تمیز رضایت بدن.. فقط مشکل پول هستش که مثل سگ باید دنبالش باشم.... اگه بتونم 3 تومن در بیارم بذارم رو 2 تومن قبلی شاید بشه یه فکر هایی کرد... خدا به هممه کمک کنه![]()
ای خدا کاش می شد من یه کامارو 8 سیلندر تر تمیز گیرم بیاد( که نکنن تو پاچه ام )
اولین کاری که می کنم دستکاری منبع اگزوز ه ه ه ..... به طوری که صدای لوب لوب ( یا به قول ممد بیل بیل یا لاب لاب) وحشتناکی بده...
ای خدا آخه مگه من چیم بده ؟؟ مگه من چه کار بدی کردم ؟؟
من فقط یه کامارو خواستم
فقط هم می خوام با ماشین یواش راه برم (خسته برمیا به قول دوستان سوسکی برم
) نه ماشین رو اذیت کنم نه کسی رو..
باهاش برم چالوس، صدای منبع ماشین رو بشنوم...خدایا چرا آخه ؟![]()
=======================================
دوستان خواهش می کنم یه دعای کوچیک واسه من درمانده بکنید... من دوباره مدتیه دارم شیش و هشت می زنم ( به خاطر ماه رمضون هم هست) همش تو کوچه فکر می کنم کامارو ام روشنه داره لوب لوب می کنه، فکر کنم روانشناس لازم دارم در حد لامبورگینی ....
دعا کنید ما هم به عشقمون برسیم.. الان تنها فعالیت کاریم اینه که یه کامیون بنز طراحی کنم، بذارم تو سایت خارجی تا بخرنش.. امید وارم این طوری بشه پول در آورد
![]()
Last edited by mard_khasteh; 25-08-2009 at 02:08.
سعید من امروز فردا حتما میرم دنبال اون کامارو 75 که بهم گفته بودن 1.5 بود تمیز باید باشه ماشین چون تو نمایشگاه بود اگه خبری شد بهت میگم چون احتملا خودم به این زودی چیزی نخرم .
راستش با اینکه نمیتونم از اف بادی بگذرم ولی خب ماشینهای توپ زیاده مثلا نمیشه از اون بارکودای سیاهی که علی عکسش رو گذاشته گذشت.
رامین اگه خدا بخواد تا 3 الی 5 ماه دیگه می خوام یه کاماروی تمیز بگیرم.. تا حدود 5 تومن، که رنگ شده باشه، و فنی هم کاملا سالم.. چون تازه فهمیدم که خونواده ام واسه این نمی ذاشتن کامارو بگیرم... چون می گفتن از این ماشین های 2 تومنی که رنگ و رو رفته و احتمال خرابی اش زیاده نمی خوان داشته باشیم... من بدبخت هم می خواستم ماشین ارزون بخرم که خودم پولش رو بدم ( تا 2 تومن) ولی این دفعه می خوام یه تمیزش رو بگیرم تا 5 تومن..
راستی یه سوال مسخرهخواهشا نخندید
من نمی دونم آخه... با کاماروی 6 سیلندر اتومات میشه برن اوت یا تیک آف در حد تیم ملی کرد ؟ یا جون نداره واسه این کارا ؟! من کار کشیدن از ماشین رو دوس ندارم، ولی از ماشین ضعیف هم خوشم نمیاد
![]()
خب سعید کل مشکل منم همینه همه از درد سر جم کردن ماشین میترسن
چون و جا و هزینه زیاد یمخواد ولی خداییش عاشق باز سازی ماشین هستم کاش یه کارگاه دشاتم.
برای بازسازی کامارو چقدر پول لازمه در ضمن هزینه نگهداری ان بعدا چطوره...؟؟؟
بستگی داره چه ماشینی خریده باشی.. بعضیی ماشین ها رنگ و رو رفته و سالم هستن و با یه صافکاری و نقاشی و یه خرجی واسه تنظیم موتور و اینا همه چی حل میشه..
ولی بعضی ها اتاقشون و فنی شون فرسوده و پکیده هستش و بهتره اصلا سمت اینا نری.. مگه اینکه یه ماشین مثل ماشین محمد با کمترین قیمت و فنی سالم بخوره به پست ات... که واقعا ارزش خرید داره..
در کل اگه کاماروی قرازه و با فنی ناسالم می خوای بخری و جمعش کنی، نخری بهتره..
چون اولا پولی که واسه جمع کردنش میدی و وقتی که میزاری خیلی زیاده، که اگه این با این پول می تونی یه ماشین کامارو تمیز بخری..
دوما کامارو ماشین تکی تو تهران نیس کهه بخوای دنبال بازسازی اش بری.. اگه چلنجر، چارجر یا کلاسیک بود یه چیزی.. ولی تا موقعی که سالمش با قیمت کمتر هس چرا دنبال بازسازی با هزینه بالا بری ؟!
ماشین ممد هم استثناش اینه که هم خیلی ارزون خریده ( پول موتور و گیربکسش رو داده فقط) و هم اتاقش نا سالم نیس و با صافکاری هم درست میشه، بعضی جاهای کم رو باید تیکه بندازه که اون هم خرج زیادی نداره..
هزینه نگهداری هم اگه هر دقیقه باهاش بری بیرون و بخوای بچرخی خیلی بالا هست، چون لوازمش کم و گرون هست.. ولی اگه واسه تفریح کم می خوای کخ فقط بیای و یه دوری باهاش بزنی خیلی خوبه..
اگه عشق این ماشین ها هم نداری اصلا دنبال اینا نرو
ای بابا... کجایی بابا حاج ممد ؟ رفتی غیبت صغری کردی هااا... بیا دیگه.. مزرعه رفتتی چی کار آخه ؟ ملت اینجا منتظرتن..
سلام من مدتی نبودم و البته تازه اینجا آمدم و خوشحال میشوم که در مورد کامارو اطلا عاتم را به شما انتقال دهم..بخصوص جناب حجازی که در حال بازسازی کامارو است.در حال حاضر من ماشین ندارم و آخرین ماشین من کامارو ال تی 1976 8سیلندر 305 اتومات بود و بدون اغراق تمیزترین کامارو بود که دیده بودم کولر روشن با بخاری دارای 2 عدد فن 405 در جلو رادیات و دیفرانسیال در حد نو....تازه رنگ زرد و...فرمان بشکن....خلاصه چیزی بود که هرکی میدید عاشقش میشد..اما به ناچار و از سر نیاز مالی شدید 2.5 سال قبل فروختم..حدس بزنید چند؟؟...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)