با سلام به همگي
واقعاً متاسفم که شما دارين Nokia N86 8MP رو با سامسونگ 8510 مقايسه مي کنيد.
با تمام احترامي که براي 8510 قائلم (واقعاً گوشي خوبي هستش) اين گوشي اصلاً قابل مقايسه با N86 نيست.
1- لنز بکار رفته در N86 کارل زيس هستش و اين لنز عنوان بهترين لنز رو در سال 2008 از آن خود کرد. و از نظر کيفيت عکس برداري واقعاً محشره.
2- شما مثل اينکه فيلم برداري N95 رو فراموش کرديد، حالا کيفيتفيلم برداري VGA گوشي N86 با 30 فريم واقعي و Bitrate بالا رو ديگه نگم بهتره. اين 120 فريم هم کشکه، وقتي کيفيت پايين پاشه و به صورت QVGA فيلم برداري کنه، ديگه 120 فريم بدرد نمي خوره.
3- سيستم عامل N86 خيلي جديدتر از 8510 هستش.
4- سرعت CPU اين گوشي خيلي بالا هستش (با گوشي N97 مساوي هستش) و توي بازي هاي سه بعدي هم عملکرد خوبي از خودش نشون داده.
5- حالا بذارين بازي هاي جديد N-GAGE بيان، ببينيم چطوري ميخوان اين بازي ها رو روي 8510 اجرا کنن. قراره نوکيا توي کلاينت جديدش که به زودي مياد و براي بازي هاي جديد الزامي هستش کاري کنه که ديگه روي 8510 نشه انگيج رو بالا آورد.
اگه من جاي شما بودم بدون درنگ N86 رو مي خريدم، ديگه دوره مقايسه صداي گوشي ها تموم شده و اگه خيلي براتون صدا مهمه مي تونين گوشي هاي چيني رو بخرين، بابا الان حرف اول رو کيفيت و قدرت گوشي ميزنه. من اگه براي N95 خودم مشتري خوبي گير بيارم سريعاً N86 رو مي خرم.