تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 97 اولاول ... 253132333435363738394585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

پیشاپیش عید همه ی دوستان مبارک،انشاالله که سال 92 ،سال سلامتی باشه برای همه ی بچه های p30world.
    سلام آشا سال نو بر شما هم مبارک باشه
    چند وقته داری این رژیم غذایی رو رعایت میکنی؟
    وقتی میگی تاثیر زیادی داشته یعنی چی یعنی دیگه شکمت صدا نمیده حین غذا خوردن و....؟
    هنوز قرص هم میخوری؟
    میتونی تجربیاتت رو در اختیار بچه های فروم دیگه که میشناسم بزاری؟
    این ایمیل منه:me_farjad@yahoo.com

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام به همگی
    من یک درمان غیردارویی اثربخش رو پیدا کردم که امیدوارم حرفمو جدی بگیرید و امتحانش کنید.
    فقط قبلش اینو بگم که قصد من به هیچ عنوان تبلیغ یک محصول نیست و من کارمند هیچ شرکتی نیستم بلکه خودم اتفاقی با این محصول آشنا شدم و متوجه شدم که فوق العاده اثربخشه.
    و ضمنا اینم بگم که این روی من خیلی موثر بود و شاید برای شما اینطور نباشه اما امیدوارم برای یکبار هم که شده امتحانش کنید!
    "ماست سین بیوتیک" مارک "صباح"
    باید بگم که وقتی اینو مصرف میکنم سروصدای رودم تا حدود 95 درصد قطع میشه و علاوه بر این نفخ رو هم فوق العاده کم میکنه.
    من ماست پروبیوتیک رو قبلا امتحان کرده بودم و هیچ تاثیری روم نداشت اما این نوع ماست اینطور که روی ظرفش نوشته شده علاوه بر استارتر پروبیوتیک حاوی ترکیبات پری بیوتیک هم هست و من فکر میکنم که علت تاثیر جادوییش همین پری بیوتیک باشه که دقیقا نمیدونم چیه
    فقط اینو بگم که باید حداقل روزی 1 کاسه مصرف کنید و تاثیرش از روز دوم شروع میشه.
    خواهش میکنم فرصت رو از دست ندید و شماهم امتحانش کنید بلکه بفهمیم چرا اینقد موثره!
    ضمنا تا جایی که من میدونم فقط شرکت صباح این نوع ماست رو تولید میکنه
    لطفا خبرشو بدین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام
    من هم صدای شکم دارم و هم قبلنا موقع خواب بی اختیاری گاز داشتم ک الان خدارو شکر خیلی بهتر شدم ا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض در پاسخ ب دوستی ک قبل رفتن پیش متخصص راهنمایی میخواستن

سلام دوست عزیز
    منم این مشکلو دارم ولی خداروشکر الان خیلی خیلی بهترم آخه همینطوری ک نمیشه گفت مشکلتون چیه شما حتما باید پیش ی فوق تخصص گوارش برین ولی خوب استرس خیلی موثره سعی کنین اگه ادم استرسی هستین بتونین رو استرستون غلبه کنین البته ی سری غذاهام هستن ک ب ادم نمیسازن من الانم با ورزش و رژیم غذایی و مصرف دارو ک حالم بهتر شده
    امیدوارم شمام زودتر حالتون خوب شه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام منم این مشکلو دارم ولی‌ برای من باد شکم نداره!
    یعنی می‌خوام خودمو بکشم...
    وقتی‌ دراز می‌کشم یا آب میخورم صد برابر میشه... صدا از روده هم دارم و هفته‌ای ۵ روزشو یبوست دارم یا بیرون روی....
    حتا بازی اوقات احساس گرسنگی کاذب می‌کنم که بعد از ۳ یا ۲ ساعت برطرف میشه
    برای مشکل رودم کلفک خوردم خیلی‌ بهتر شدم ولی‌ بعد از قطع دارو برگشت ولی‌ بازم کمتر شده...
    صدای معده هیچ ربطی‌ به غذا نداره هر وقت دلش بخواد شروع میشه..
    رانیتیدین خیلی‌ آثار داره ولی‌ نمی‌خوام دارو بخورم
    راهی‌ برای درمانش هست؟
    تورو خدا جواب بدین خیلی‌ خجالت می‌کشم...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    من شنيدم كپسول كولپرمين براي اي بي اسه
    قطره بايوگا هم شنيدم ولي دقيق نميدونم مصرفم نكردم
    هيپنوتيزمم مثل اينكه تاثير خيلي زيادي داره! يه جا نوشته بود 80 درصد موثره و نسبت به بقيه روش ها احتمال برگشتش خيلي كمتره. كسي امتحان نكرده؟
    كلفك چي هست؟ براي كنترل چيه؟
    Last edited by _pari_; 05-04-2013 at 16:27.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من خودم هم کولپرمین مصرف کردم و هم کولوفک، هیچ تاثیری نداشت بیشتر به درد کسایی میخوره که دل پیچه دارن چون جفتشون ضداسپاسمن.البته کولپرمین واسه من ضرر هم داشت چون منو دچار اسهال میکرد. نورتریپتیلین هم تاثیرش موقتیه.
    بهترین چیزی که من تاحالا پیدا کردم همین ماست سین بیوتیکه که البته تازه فهمیدم قرص سین بیوتیک هم هست به اسم لاکتول که درواقع یک مکمل غذاییه و همه میتونن استفاده کنن و اینم تاثیرش دقیقا عین ماست سین بیوتیک عالیه.
    امیدوارم حداقل واسه یکبارم که شده امتحانشون کنین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من خودم هم کولپرمین مصرف کردم و هم کولوفک، هیچ تاثیری نداشت بیشتر به درد کسایی میخوره که دل پیچه دارن چون جفتشون ضداسپاسمن.البته کولپرمین واسه من ضرر هم داشت چون منو دچار اسهال میکرد. نورتریپتیلین هم تاثیرش موقتیه.
    بهترین چیزی که من تاحالا پیدا کردم همین ماست سین بیوتیکه که البته تازه فهمیدم قرص سین بیوتیک هم هست به اسم لاکتول که درواقع یک مکمل غذاییه و همه میتونن استفاده کنن و اینم تاثیرش دقیقا عین ماست سین بیوتیک عالیه.
    امیدوارم حداقل واسه یکبارم که شده امتحانشون کنین
    سلام خیلی داروی خوبی رو معرفی کردی
    میشه بگی این قرصو داروخونه هادارن یا باید از یه جای خاصی تهیه کنیم.توی شهر ما ماست پروبیوتیکش هم پیدا نمیشه چه برسه به این سین بیوتیک!که اگه باشه عالیه.میشه بگی شما که شروع به مصرف کردی چند وقته داری مصرف میکنی؟ حتماحتماهرروز باید مصرف کنی؟یعنی اگه یه روز مصرفش نکنی بازم برمیگرده علایم؟و...روش مصرف قرص هم بیزحمت.بگین.در کل خیلی روش خوبیه ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

یه سوال دیگه هم داشتم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان
    من پست های قبلیت هم تازه خوندم گفته بودی قبلا که این مشکلو با قرصای آرامش بخش واعصاب داری حل میکنی طی دوماه آیا مصرف اون قرصا رو هم داری ادامه میدی؟در کل مصرفش چه تاثیری داشته؟کدوم برات بهتره؟
    راستی میشه بگی از علایم بیماری سندرم روده تحریک پذیر فقط سروصداهاشو داری؟مثلا مشکلی در اجابت مزاج یا ....نداری؟خیلی سوال شدا
    راستی میخوام بگم یکی از دوستان که توی نت باهاش آشناشدم دوره طب سوزنیو شروع کرده که تاالان میگه تاثیر خیلی خوبی داشته من هم میخوام بهزودی این روش روامتحان کنم.....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام mehfarj jan
    قرص لاکتول رو باید از داروخونه ها بگیری البته قبلا گفته بودم این دارو نیست بلکه یک مکمل غذاییه، پکش 30 عدد قرص داره که باید هر 8 ساعت همراه غذا بخوری، ساخت هندوستانه تحت لیسانس آمریکا.
    ببین دوست عزیز ما هممون ibs داریم یعنی روده بزرگ مون زیادی حساسه و این حساسیتش باعث میشه موقع استرس یا خوردن بعضی غذاهای محرک دچار اسپاسم ، انقباض ، ارتعاش یا همون قاروقور بشه، دیگه غذاهای نفاخ هم که جای خود دارن. هنوز علت اصلی ibs مشخص نیست اما آزمایشات نشون داده که بهم خوردن تعادل باکتریایی روده یا همون فلور روده تاثیر زیادی در افزایش علائم ibs دارن. به همین دلیل مصرف پروبیوتیک ها علی الخصوص سین بیوتیک ها باعث متعادل شدن این فلور میشه و همین علائم ibs رو کاهش میده.
    همچنین موقع استرس هم یک هورمونی توی خون ترشح میشه که باعث افزایش حرکات روده میشه.
    من تقریبا 2 الی 3 ماهه که به خواص این ماست پی بردم اما چون تولیدش زیاد نیست زیادم تو بازار پیدا نمیشه واسه همین همیشه نیست که مصرفش کنم اما خوشبختانه کم کم داره بین مردم جا میفته.
    اینطور که من متوجه شدم تاثیرش تا زمانیه که مصرف میکنی و اینم بگم تاثیرش تا اونجایی خوبه که مربوط به باکتری ها باشه و در مواجهه با استرس تاثیر زیادی نداره، واسه استرس باید یک فکر دیگه کنیم.
    اگرم تو شهر شما گیر نمیاد از لاکتول مصرف کن چون تقریبا همون تاثیرو داره.
    در جواب بخش دوم سوالت که از مصرف قرص های اعصاب و روان پرسیده بودی باید بگم که نورتریپتیلین که قبلا مصرف میکردم تاثیرش مال روزای اول بود و بعدا فایده ای نداشت، ولی مطمئنا قرص های بهتر از اینم هست که باید بریم پیش روانپزشک یا متخصص اعصاب داخلی.
    من از علائم ibs فقط سروصداشو دارم و مشکلی در اجابت مزاج ندارم.
    دوست عزیز هر سوالی داری بپرس ما اینجاییم که با همفکری همدیگه بر این مشکل غلبه کنیم، بالاخره هرکسی یک اطلاعاتی داره که ممکنه به درد دیگرانم بخوره.
    علائم تو چطوریه؟
    راجع به نحوه تاثیر طب سوزنی اطلاعاتی ندارم میتونی بیشتر توضیح بدی؟
    ضمنا من الان دارم قرص بلادونا پی بی رو هم مصرف میکنم که از خانواده مترونیدازوله و اینم وظیفش از بین بردن باکتری های مضر روده ست.

11. این کاربر از - pegasus - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •